Şimdi Ara

'Muhammed'i tanımıyorum. Ben Atatürk'ün peşinden giderim' diye röportaj veren şahıs tutuklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
4.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Muhammed'i tanımıyorum. Ben Atatürk'ün peşinden giderim" diye röportaj veren şahıs tutuklandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medyada paylaşılan bir sokak röportajında Muhammed-Atatürk hakkında konuşan vatandaşın tutuklandığını duyurdu.

İstanbul'da bir sokak röportajında şu ifadelerini kullanmıştı:

Alıntı

metni:
     Muhammed'i tanımıyorum. Şuraya Muhammed’i ve Atatürk’ü koy, ben Atatürk’ün peşinden giderim. Atatürk benim anamı İngiliz’in altından almış. Muhammed'in bana bir faydası yok. Bir din getirmiş milletin .... koymuş. 

Görüntülerin yayılmasının ardından emniyet harekete geçti ve şahsı yakalayarak gözaltına aldı..

Şahsın tutuklandığını duyuran Bakan Tunç Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuya ilişkin sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı:

Alıntı

metni:
    Milli ve manevi değerlerimizi aşağılamaya kimsenin hakkı yoktur. Milletimiz arasında nifak çıkarmak ve birliğimizi bozmak isteyenlere asla müsaade edilmeyecektir.
    Sosyal medyada paylaşılan bir video içeriğinde yer alan Sevgili Peygamberimiz hakkında hakaret içerikli, çirkin ve provokatif ifadelerle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan adli soruşturma kapsamında şüpheli Z.K. “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” suçundan gözaltına alınmış ve çıkarıldığı Küçükçekmece Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklanmıştır.
    Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir.

Gerçek Gündem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 24 Temmuz 2024; 14:7:12 >

• Adamın dedikleri doğru değil. Saçma sapan cümleler kurmuş. Fikrini düşünceni belirt adam gibi. Küfürsüz vs.

Ammaaaaa Sayın Bakanın açklama tel tel dökülmüş;

"Milli ve Manevi değerler" kime göre neye göre.

Misal ben X dinine mensubum. Benim dinimde de diyelim pet şişe kutsal. Eee neye göre milli manevi. Pet şişeleri ezenler benim gözümde ahlaksızlık yapıyor.

Devletin dini olmaz.

Herkes müslüman olmak zorunda da değildir. Bu açıklama da abesle iştigaldir. Kısa zamanda da bu arkadaş çıkmalıdır.

Saçma sapan işler.

• E küfretmiş?

• Iltica basvurusu icin güzel numara yoksa sen Türkiye'de yasadıgın halde bunu söyledikten sonra iceri alınmayacağını mı sanmıstın? Simdi bu Almanya'ya Norvec'e falan gidecek, polis beni ifade özgürlügümü acıkladıgım icin iceri aldı, iyi bir dayak yedim falan diyecek.. Kanıt nerede diye soracaklar aha da ismimi girin internette arastırın diyecek.. Sonra iltica kabulü ve sığınmacı maası garanti..

Böyle röportajlarda, yurtdısında yasamadıkları halde, korkmadan her seyi söyleyenlerin amacı bence zaten iceri alınmaktır.. Hem de iceri alındıklarına dair bulunmaz kanıt da elde edebiliyorlar.. Yoksa bu tarz seyleri sadece yurtdısından yazabilirsin ya da söyleyebilirsin.. Hatta kimligin biliniyorsa, yurtdısında yasasan bile tehlikelidir cünkü dısarda da bir sürü yobaz var onlardan birisi cıkıp, sunun kelleyi alayım da cennete gideyim diyebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Temmuz 2024; 12:45:23 >
  • tipik demci tayfa.."Muhammed'i tanımıyorum. Ben Atatürk'ün peşinden giderim" diye röportaj veren şahıs tutuklandı  adama avukat orudusu yollar bu demciler.

• Kliniğe kapatıp tedavi uygulamak lazım. Ağır bir vaka. Böyleleri saldrgan da olur.

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt

Ataturk die bagirip kendini patlatan yada ates eden kimseyi gormedim ama allahuakbar die bagirip kendini patlatanda gorduk baskalarini patlatanda, oldurende, ates edende hatta canli canli yakanda

kim daha saldirgan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milli değer ne alaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamın dedikleri doğru değil. Saçma sapan cümleler kurmuş. Fikrini düşünceni belirt adam gibi. Küfürsüz vs.

Ammaaaaa Sayın Bakanın açklama tel tel dökülmüş;

"Milli ve Manevi değerler" kime göre neye göre.

Misal ben X dinine mensubum. Benim dinimde de diyelim pet şişe kutsal. Eee neye göre milli manevi. Pet şişeleri ezenler benim gözümde ahlaksızlık yapıyor.

Devletin dini olmaz.

Herkes müslüman olmak zorunda da değildir. Bu açıklama da abesle iştigaldir. Kısa zamanda da bu arkadaş çıkmalıdır.

Saçma sapan işler.

• erkahn kullanıcısına yanıt

İslamofobiyi küçümseme. Çok ilginç tipler var. Genelde sarı saçlı , 50 yaş üstü Kemalist oluyorlar. Slogan , tahammülsüzlük, nefret suçu , Hakaret ve saldırganlık bakımından en azgın kesim. Atatürkü'de tanımaz bunlar, cahillerdir.. Eh buna karşı diğer yobaz kesimde de ilginç tipler var ama sayıları nispeten daha az. Sokakta Atatürk'ü bahane edip ona buna saldıranları azdır..

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

Parti değeri

• Son cümleye kadar iyi gidiyormuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye de hiç kimse fikrini açık şekilde beyan edemiyor. Korkuyor. Mesela ben bir forumda mhp yi eleştirdim. Karanlık işlerle neden ilşkileri var diye. Herkes biliyor ama konuşamıyor ve 3 maymunu oynuyor diye. Bana özelden bir kaç kişi dikkat et tehlikeli işler diye. Neden?Bizde özgürlük yok mu? Bence herkes din dahil atatürk dahil iktidar chp ne varsa açık açık eleştiri yapabilsin. aynı avrupa da olduğu gibi. Mesela ben akp ye oy atmam. İçkilere fahiş vergi var diye. Bu benim şahsi görüşüm. beni bağlar. Birisi müslümanlık dinini hatta bütün dinleri uydurma der. O da onu bağlar. Buradan neden fikirleri yüzünden hapise girsin? Küfür etmek yok ama! Atatürk hakkında istediğini söyler . Diyenlerde çok. Yok yahudi imiş yok dinleri istemezmiş. Bu yüzden bir vinsan hapise girmemeli. daha özgür ve daha demokratik bir toplum ülkeyi geriye götürmez bilakis daha özgür oluruz.

• astegon kullanıcısına yanıt

Hocam bunlara göre herkes Müslüman olmak zorunda, Türkiye Cumhuriyeti'ni Laik bir hukuk devleti olarak görmüyorlar zaten. O yüzden hemen milli ve manevi değerler diyip aradan sıyrılı veriyorlar.

Bu arada adamın yaptığıda doğru değil. Müslüman olmak zorunda değil ama saygı duymak zorunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 24 Temmuz 2024; 14:33:59 >
  • @2000watts

"Muhammed'i tanımıyorum. Ben Atatürk'ün peşinden giderim" diye röportaj veren şahıs tutuklandı

Kimse kusura bakmasın. Madde 26 açık. Ama kimin umurunda ki anayasa.

@kaan1840

Hocam saygı ayrı ama "Uyacaksınız ulan" demek apayrı. Bana uyma zorunluluğu kimse getiremez. Herkesin özgürlüğü benim sınırımda biter. Nokta.

• astegon kullanıcısına yanıt

Elbette öyle hocam. Zaten anayasayada fikir özgürlüğü açıkca ifade ediliyor ama işte Türkiye'de maalesef anayasa kağıttan ibaret. Hukuki bir geçerliliği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 24 Temmuz 2024; 16:23:26 >
  • A... koymuş demesi olmamış yoksa isteyen istediğini takip edebilir. Burda inançlı olmayan biri olarak ben de doğru bulmadım, fikrini dile getirirken düzgün cümle kurmak önemli.

Çok bel altı cümleler kurmuş.

• 2000watts kullanıcısına yanıt

Hocam tehlikeli işler dedikleri sadece hapis olsa... daha geçen kasım bu olay yaşandı...

CHP'li isme sokak ortasında dayak (odatv.com)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.