Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medyada paylaşılan bir sokak röportajında Muhammed-Atatürk hakkında konuşan vatandaşın tutuklandığını duyurdu. İstanbul'da bir sokak röportajında şu ifadelerini kullanmıştı:
Görüntülerin yayılmasının ardından emniyet harekete geçti ve şahsı yakalayarak gözaltına aldı.. Şahsın tutuklandığını duyuran Bakan Tunç Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuya ilişkin sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı:
Gerçek Gündem < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 24 Temmuz 2024; 14:7:12 > |
'Muhammed'i tanımıyorum. Ben Atatürk'ün peşinden giderim' diye röportaj veren şahıs tutuklandı
-
-
E küfretmiş?
-
Iltica basvurusu icin güzel numara yoksa sen Türkiye'de yasadıgın halde bunu söyledikten sonra iceri alınmayacağını mı sanmıstın? Simdi bu Almanya'ya Norvec'e falan gidecek, polis beni ifade özgürlügümü acıkladıgım icin iceri aldı, iyi bir dayak yedim falan diyecek.. Kanıt nerede diye soracaklar aha da ismimi girin internette arastırın diyecek.. Sonra iltica kabulü ve sığınmacı maası garanti..
Böyle röportajlarda, yurtdısında yasamadıkları halde, korkmadan her seyi söyleyenlerin amacı bence zaten iceri alınmaktır.. Hem de iceri alındıklarına dair bulunmaz kanıt da elde edebiliyorlar.. Yoksa bu tarz seyleri sadece yurtdısından yazabilirsin ya da söyleyebilirsin.. Hatta kimligin biliniyorsa, yurtdısında yasasan bile tehlikelidir cünkü dısarda da bir sürü yobaz var onlardan birisi cıkıp, sunun kelleyi alayım da cennete gideyim diyebilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Temmuz 2024; 12:45:23 > -
tipik demci tayfa.. adama avukat orudusu yollar bu demciler.
-
Kliniğe kapatıp tedavi uygulamak lazım. Ağır bir vaka. Böyleleri saldrgan da olur.
-
Ataturk die bagirip kendini patlatan yada ates eden kimseyi gormedim ama allahuakbar die bagirip kendini patlatanda gorduk baskalarini patlatanda, oldurende, ates edende hatta canli canli yakanda
kim daha saldirgan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Milli değer ne alaka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamın dedikleri doğru değil. Saçma sapan cümleler kurmuş. Fikrini düşünceni belirt adam gibi. Küfürsüz vs.
Ammaaaaa Sayın Bakanın açklama tel tel dökülmüş;
"Milli ve Manevi değerler" kime göre neye göre.
Misal ben X dinine mensubum. Benim dinimde de diyelim pet şişe kutsal. Eee neye göre milli manevi. Pet şişeleri ezenler benim gözümde ahlaksızlık yapıyor.
Devletin dini olmaz.
Herkes müslüman olmak zorunda da değildir. Bu açıklama da abesle iştigaldir. Kısa zamanda da bu arkadaş çıkmalıdır.
Saçma sapan işler.
-
İslamofobiyi küçümseme. Çok ilginç tipler var. Genelde sarı saçlı , 50 yaş üstü Kemalist oluyorlar. Slogan , tahammülsüzlük, nefret suçu , Hakaret ve saldırganlık bakımından en azgın kesim. Atatürkü'de tanımaz bunlar, cahillerdir.. Eh buna karşı diğer yobaz kesimde de ilginç tipler var ama sayıları nispeten daha az. Sokakta Atatürk'ü bahane edip ona buna saldıranları azdır..
-
Parti değeri
-
Son cümleye kadar iyi gidiyormuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye de hiç kimse fikrini açık şekilde beyan edemiyor. Korkuyor. Mesela ben bir forumda mhp yi eleştirdim. Karanlık işlerle neden ilşkileri var diye. Herkes biliyor ama konuşamıyor ve 3 maymunu oynuyor diye. Bana özelden bir kaç kişi dikkat et tehlikeli işler diye. Neden?Bizde özgürlük yok mu? Bence herkes din dahil atatürk dahil iktidar chp ne varsa açık açık eleştiri yapabilsin. aynı avrupa da olduğu gibi. Mesela ben akp ye oy atmam. İçkilere fahiş vergi var diye. Bu benim şahsi görüşüm. beni bağlar. Birisi müslümanlık dinini hatta bütün dinleri uydurma der. O da onu bağlar. Buradan neden fikirleri yüzünden hapise girsin? Küfür etmek yok ama! Atatürk hakkında istediğini söyler . Diyenlerde çok. Yok yahudi imiş yok dinleri istemezmiş. Bu yüzden bir vinsan hapise girmemeli. daha özgür ve daha demokratik bir toplum ülkeyi geriye götürmez bilakis daha özgür oluruz.
-
Hocam bunlara göre herkes Müslüman olmak zorunda, Türkiye Cumhuriyeti'ni Laik bir hukuk devleti olarak görmüyorlar zaten. O yüzden hemen milli ve manevi değerler diyip aradan sıyrılı veriyorlar.
Bu arada adamın yaptığıda doğru değil. Müslüman olmak zorunda değil ama saygı duymak zorunda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 24 Temmuz 2024; 14:33:59 > -
-
Elbette öyle hocam. Zaten anayasayada fikir özgürlüğü açıkca ifade ediliyor ama işte Türkiye'de maalesef anayasa kağıttan ibaret. Hukuki bir geçerliliği yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 24 Temmuz 2024; 16:23:26 > -
A... koymuş demesi olmamış yoksa isteyen istediğini takip edebilir. Burda inançlı olmayan biri olarak ben de doğru bulmadım, fikrini dile getirirken düzgün cümle kurmak önemli.
Çok bel altı cümleler kurmuş.
-
Hocam tehlikeli işler dedikleri sadece hapis olsa... daha geçen kasım bu olay yaşandı...
Ataturk die bagirip kendini patlatan yada ates eden kimseyi gormedim ama allahuakbar die bagirip kendini patlatanda gorduk baskalarini patlatanda, oldurende, ates edende hatta canli canli yakanda kim daha saldirgan? |
Adamın dedikleri doğru değil. Saçma sapan cümleler kurmuş. Fikrini düşünceni belirt adam gibi. Küfürsüz vs. Ammaaaaa Sayın Bakanın açklama tel tel dökülmüş; "Milli ve Manevi değerler" kime göre neye göre. Misal ben X dinine mensubum. Benim dinimde de diyelim pet şişe kutsal. Eee neye göre milli manevi. Pet şişeleri ezenler benim gözümde ahlaksızlık yapıyor. Devletin dini olmaz. Herkes müslüman olmak zorunda da değildir. Bu açıklama da abesle iştigaldir. Kısa zamanda da bu arkadaş çıkmalıdır. Saçma sapan işler. |
Milli değer ne alaka
|
Kliniğe kapatıp tedavi uygulamak lazım. Ağır bir vaka. Böyleleri saldrgan da olur. |
AİHM'ye kadar işi uzatırsa kallavi bir tazminat alır. O tazminatı da senden benden çıkartırlar. Ardından yurt dışına sığınma talebi vs. cabası. Adam bildiğin tek röportajda hem parayı koyacak hem AB vatandaşı olacak win win. |
tipik demci tayfa.. adama avukat orudusu yollar bu demciler. |
Eee ne var bunda? Muhammed’i ben de tanimiyorum, tanimak zorunda da degilim. Ataturk mu Muhammed mi diye sorarlarsa tabi ki Ataturk derim.
|
Bende cephede çarpışırken Atatürk Atatürk diye bağıran hiçbir Türk askeri görmedim.Hepsi Allah Allah diye bağırarak düşmana dalıyordu. |
Benzer içerikler
- fulbright bursu alan türkler
- savunma sanayi mühendis maaşları
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- filistinin türkiyeye yaptıkları
- gss forum
- imei kayıt ücreti
- byd seal fiyat
- fiat 600 fiyat
- byd modelleri
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X