Şimdi Ara

'Muhammed'i tanımıyorum. Ben Atatürk'ün peşinden giderim' diye röportaj veren şahıs tutuklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
4.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

Ne dersi verdiğini sanıyorsun ki? Küfür ettin yalnızca. Ben de sana ederim. Diğeri de bana eder. Bu ders mi vermek oluyor? Olaya gelirsek. Ben o adam hakkında bir şey yazmadım dahi. Atatürk ile Hz. Muhammed 'i bir tutan bir salağın yediği dayağa da ona verilecek cezaya da üzülmem. Yalnızca böyle küfürler ederek burayı ekşi sözlüğe çeviriyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

sen anlamazsın, bazıları aldı dersini"Muhammed'i tanımıyorum. Ben Atatürk'ün peşinden giderim" diye röportaj veren şahıs tutuklandı 

• erkahn kullanıcısına yanıt

Atatürk bu milletin bir lideri, genele yayılmış bir şey değil.

İslam ise bir din, düşmanları var, uğraşanı var, terör örgütü kurup islam adına hareket ediyoruz diyeni var. Atatürk ile karşılaştırılacak bir şey değil.

Mesela yeni zelanda'da bir terörist, Hristiyanlığa hizmet için camide namaz kılanları makineli tüfekle tarayıp Türklere de avrupa yakasından çekilin diye mesaj vermişti. Din adına böyle bir şey yapıyor ama sen herhangi bir hristiyanı teröristlikle suçlayabilir misin örneğin? İslam için de aynısı geçerli.

Ama ben sana yinede Atatürkçüyüm diyip sokak ortasında bomba patlatan, bu milletin askerinin kafasına rpg sıkanları destekleyenlere dair somut örnek vereyim mi?

CHP Atatürkçü olduğunu iddia ediyor, oy verenlerin çoğunluğu da öyle. Ama gel gör ki dem parti ile kucak kucağalar. Bunlar değil mi bu ülkede bomba patlatan? Atatürkçülerin bunlarla ne işi var?

Suriye ve Irakta terör operasyonuna yine en çok Atatürkçüyüz diye anıranlar HAYIR oyu veriyor. Ulan hangi Atatürk terör operasyonuna hayır der?

Şimdi anladın mı. Atatürkçüyüm diyip bomba patlatmana gerek yok, Atatürkçüyüm diyip bomba patlatıp bu milletin evlatlarını şehit edenlerle kucak kucağa oturmakta tıpatıp aynı şey zaten.

O yüzden saçma sapan örnekler vermeyi bırakalım. Bu tip varlıklar böyle yapıyor diye ben Atatürkçü suçluyor musum mesela? Peki niye bu tip varlıklar kötülük yapıyor diye tüm islam ya da müslümanlar suçlanıyor? Bu toprakların tamamı asırlar boyu müslümanlar tarafından fethedilmedi mi. Kimsenin bir masumların ortasına geçip bomba patlattığı falan yok, bizim atamız ötemiz müslümandır, bize ülke bırakmışlardır. 100 yıllık değiliz biz burada.

Herkes işine geldiği gibi kardeş kusura bakma da. "Muhammed'i tanımıyorum. Ben Atatürk'ün peşinden giderim" diye röportaj veren şahıs tutuklandı  Atatürkçü falan yok bu ülkede. O röportajdaki herif, eminim Van'daki pkk'lı başkanın yerine kayyum atanmasına da karşı çıkmıştır chp'nin karşı çıktığı gibi. Oturttular oraya PKK sizi tükürüğünde boğar diyen, Atatürkün itlerisiniz diyen herifleri, gelmişler bana Atatürkün peşinden gidiyoruz diyorlar.

Atatürkü dinin karşısına koya koya adamı da mahvettiniz, bu kadar ayırırsan bölünürsün bir yere de varamazsın. Kendi anası bacısı kapalıydı Atatürkün, siz Atatürkü öyle bir hale getirdiniz ki gerçekten bu kadar din düşmanı olsa kendi ailesini katlederdi bu adam. İnanmamak ve rejimi değiştirmek başka, düşmanlık etmek başka.

Batılılarda da hristiyanlık dinine inanmayan çok insan var, ama onlar orada yaygın din olan hristiyanlığa böyle hunharca düşmanlık etmiyorlar. Hepsi saygı duyuyor küfür eden yok.

Bakın bu seküler diye öve öve bitiremediğiniz avrupanın göbeğindeki Fransa, en alta koyduğum resim: Olimpiyatların açılışını kilise de ayinle kutluyorlar. Biz burada bir şeyi camii'de kutlasak şeriat mı geliyor diye anırmaya başlar bir kesim. Ondan sonra da gider dem parti ile demlenip Atatürkün cumhuriyetine düşman olanlarla kucak kucağa olmayı destekler bu tipler, gıkları bile çıkmaz.

Bu ülkede şu an Atatürkçülük yok, bitti, bitirildi. Atatürkçülük adı altında devlete ve dine düşman olma sistemi kuruldu, bunu Atatürkçülük sanıyor herkes. Hayır memleketin ordusuna üretilen silaha bile en çok Atatürkçü olduğunu iddia eden kesim karşı çıkıyor. Ulan ülke elektrikli araba üretiyor Atatürkçüler orta da yok. Hava kuvvetlerine savaş uçağı geliştiriliyor, en çok dalga geçip pilot kabininin kapısını tutan demirle bile dalga geçmeye çalışanlar yine sözde Atatürkçüler.

Bana bir tane geçrekten Atatürkçü göster de gözlerim yaşarsın. Bu kadar bu ülkenin üretimlerine, değerlerine saldıranlar hep Atatürkçü geçinen kesim. Dem parti ile demlenenler, demirtaş hapisten çıksın diyenler hep sözde Atatürkçü geçinen kesim. Kim saldırıyor bir daha düşün. Ki bunlar zaten Atatürkçü falan değil, dediğim gibi gerçek Atatürkçülük bitirildi. Devlete ve dine sataşma sistemi geldi onun da adına Atatürkçülük diyorlar dangalaklar. Alakası bile yok oysa.

"Muhammed'i tanımıyorum. Ben Atatürk'ün peşinden giderim" diye röportaj veren şahıs tutuklandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 24 Temmuz 2024; 19:1:24 >

• @Halikarnas Şakşakçısı

işte ahlaklı, dürüst bir mümin kardeşimiz... buradaki forum üyesinin anne-babasını sorarak Allah'u teala'dan 100+ sevap point kazanmış oldu.

Aynı şekilde bu mümin kardeşimize destek verenlere Allah'u teala +25 sevap point vermiştir.

An itibarıyla melekler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 24 Temmuz 2024; 19:53:5 >
  • devam..

"Muhammed'i tanımıyorum. Ben Atatürk'ün peşinden giderim" diye röportaj veren şahıs tutuklandı
  • mücahitte kaşınmış, sen parti lideri hele ki mhp gibi bir partinin lideriyle dalga geçersen ulu orta bunu göze alacaktı. Haa tam tersi yaşansa, birisi özel ile ilgili böyle paylaşım yapsa olay bu raddeye gelir miydi, bence gelmezdi. Bu da parti üyelerinin medeni ve nezihliğiyle ilgili.

• Son lafı kullanmasaymış iyiymiş. Cümlenin sakatlığı ana muhabbetinden itibaren başlıyor aslında. Tamam ne demek istediğin anlaşılıyor da olay öyle mi anlatılır la. Ha bu herif bu cümleyi kullanmak yerine adam vursa bu muameleyi görmezdi muhtemelen. Bu da bizim adalet sisteminin yozlaşmışlığı işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 24 Temmuz 2024; 20:7:25 >
  • "Bir din getirmiş milletin .... koymuş"

üstteki kısma kadar kendince düşünmüş ama üstteki kısımda hakaret etmiş. yapmayın be kardeşim. gerginsiniz, sinirlisiniz ... tamam ekonomi kötü sistem kötü adalet yok ama bir birimize saygıyı korumalıyız.

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

Ben mesela RTE ülkenin ekonomisinin içine etti desem hakaret mi etmiş oluyorum RTE'ye?

Edit herif 15 gün ceza almış bari sorumu cevaplayaydı öyle ceza alaydı. "Muhammed'i tanımıyorum. Ben Atatürk'ün peşinden giderim" diye röportaj veren şahıs tutuklandı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Temmuz 2024; 11:57:14 >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

Yok ya ne alakası var ağzını yüzünü dağıtırlar adamın küfür değilse de zencilere nigger falan de ortadogulu ya da arap bile olsan sağ bırakmazlar.. Aynı sekilde beyazlar da küfrettin diye dövebilirler.. Bazıları da sana karsılık olarak küfreder yani bunların cok bir sandıgınız gibi insanüstü ahlaki davranısları falan yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Temmuz 2024; 20:38:20 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Ahlaki değil aslında tam tersi geniş mezhep onlarınki :) Bizde de artışta öyleleri. Nigger vs başka. Benim kastettiğim m.ther ve f.ck içerikli cümleler. Adamlarda "anama sövdün" hassasiyeti yok "Muhammed'i tanımıyorum. Ben Atatürk'ün peşinden giderim" diye röportaj veren şahıs tutuklandı Kendisini tahrik etme yeter. Bizde millet kendine dendimi namus bekçisi olur ama başkasına herşeyi söyler.

• ne biçim yasamız var anlamadım adam küfür etmiş cezası vs vardır elbet ama tutuklama ne ulan? adam 40 tane sabıka dosyası ile sokakta geziyor önüne gelene bıçak atıyor onu bile tutuklamıyorsunuz bu nasıl adalet be gardaşım valla ülkenin çivisi çıktı artık.

• erkahn kullanıcısına yanıt

Çanakkale savaşında binlerce türkün Allah Allah diye ülkesi için ölüme koşankara nasıl bi yaklaşım yapacaksın?

Bazen hiç düşünmeden yorum yapıyorsunuz.

• Muhtemelen para cezasına çevirilir.Millet dışarda adam darp ediyor para cezasına çevirip serbest bırakıyor mahkemeler.Küfür etmeseymiş iyimiş bunu malum dinci tayfa kullanmış işde işlerine geldiği zaman kanunları çok güzel uygulamasını biliyorlar iki yüzlüler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kabus2224 kullanıcısına yanıt

• Bat-Man kullanıcısına yanıt

Düşünerek yorum yaptıkları görülmüş mü?

• Bat-Man kullanıcısına yanıt

Benim anlatmak istedigimle senin bahsettigin seyin alakasi yok

bir yerde ulkemiz icin bir savas var diger tarafta orumcek beyinli cihatcilar

ikisini kiyaslaman sasirtici

benim anlatmak istedigim seyler su an yasaniyor sizde goruyorsunuz

• Düşünsenize bırakın doğruyu söyleyip söylemediğini, yaşayıp yaşamadığı bile belli olmayan bir kişiliğe laf etti diye tutuklanıyor adam. Üstelik hakaret te yok. Daha anadilinde okuduğu cümleyi anlayamayan bir milletten araştırıp sorgulamasını bekliyoruz birde.

Neyse ki az da olsa laiklik var ülkede. Yoksa sabahı görmeden kafası uçmuştu adamın. Ne de olsa hoşgörü dini.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.