Şimdi Ara

Mühendis gelsin mühendis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler mühendisliğe gidicem bu yıl boşta kalmassam mat fena değil benim ama türev integral limitim 0 denecek kadar az hatta şuan 0 napmalıyım mühendislikte görücez o konuları yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilamrıdnab08 -- 21 Temmuz 2014; 2:42:32 >

• Yanına gelen adamlarda senin düzeyinde çok abartma önce bi yerleşte hallolur kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen katılıyorum turev basit ama integralde degişken degiştirmeyi bil gerisi gelir KISMI İNTEGRASYONU SAYMASSAK TABİ kısır döngü cıkmayınca cıkmıyor biraz calculus matematigine bakmanı tavsiye ederim 3 katlı integraller var dehset
  • eyv hocam makine müh daha çok hangi ders ağırlıklı yani hangi dersin iyi olması lazım benim kimya iyi geo kötü mesela
  • bunları bilmeden mühendislik kazanmak...
  • Mühendis olmamakla beraber çevremdekiler makine nin çok agır oldugunu soyluyor bende makina istiyorum ama seneye secicem makina TUTKUDUR FİZİK İLE MAT iyi olması gerektigi söylenir ama sonuçta kazandıgın yerdekilerde senle aynı düzeyde istisnalar hariç tavsiyem biraz turev integral kurallarına bakman işin içinden çıkamassan pm atabilirsin elimden geldigince yardım ederim mat1 sorma 0 dır ama mat2 özellikle türev integral beklerim NOT :FİZİK İLE MAT HATIRLASAN YETER BENCE MUHENDİSLİK DERSLERİN İÇİN
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.