Şimdi Ara

BAYKARda mühendis olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mıdır bir yolu? Ona göre plan program çizelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir tanıdığım galatasaray pc den mezun oldu bu sene orada işe girdi. Stajları orada yapmıştı ortalaması iyiydi başka bir yolu var mı bilmiyorum.

• Yanlış bir yorum yapmak istemem ama hayat hiç toz pembe değil, hiçbir şey de göründüğü gibi değil, benim tavsiyem vatana hizmet aşkınız varsa TSK’da asker olmak en iyi hizmettir

• infntesimal İ kullanıcısına yanıt
    İyi bir mühendis TSK'da asker olmaktan daha fazla katkı sağlar hem ülkeye hem de terörle mücadeleye vs

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venuuex

İyi bir mühendis TSK'da asker olmaktan daha fazla katkı sağlar hem ülkeye hem de terörle mücadeleye vs
    Size katılıyorum, insan kaynağımız fazlasıyla var, düzgün yönetilen, liyakati esas alan kurumlarda hizmet fazlasıyla edilir, ama sen işe siyaset karıştırıp hak etmeyen kişileri bu mühendislerin başına koyarsan, sadece gösteril için iş yapmaya çalışırsan bu iş olmaz, ben size hayatta başarılar diliyorum, insan bir şeyleri anlaması için yaşaması gerekiyor bazı şeyleri, umarım gönlünüze göre olur

• quote:

Orijinalden alıntı: infntesimal

Yanlış bir yorum yapmak istemem ama hayat hiç toz pembe değil, hiçbir şey de göründüğü gibi değil, benim tavsiyem vatana hizmet aşkınız varsa TSK’da asker olmak en iyi hizmettir

• Benim de isteğim savunma sanayii sektöründe çalışmak. Bayağı araştırdım bu konuları. Türkiye'nin önde gelen ünlülerinden güzel bir ortalama ile mezun olmak gerekiyor. (Tabii ki orta düzey ünilerden de gelen var ama sayıları az). Okurken çok klişeleşmiş laf kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Aselsanda çalışan/çalışmış yaklaşık 10 kişiye mail attım. 2'si dönüş yaptı. Özellikle üni okurken kulüplerde aktif olmayı; Tübitak'ın, üniversitelerin yaptığı yarışmalara katılmayı; yabancı dil zaten gerekli bunun yanında yazılımda da kendini geliştirmeyi öneriyorlar. Yüksek ortalama da gerekliymiş. Savunma sanayiinin çok fazla talebi var. Bu kadar talepten sıyrılmak için bunları yapmak gerekliymiş. Öğrenebildiklerim bunlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Venuuex V kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl iletişim kuruyoruz mühendislerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizbeyinli -- 2 Temmuz 2020; 10:1:54 >
  • cevizbeyinli kullanıcısına yanıt
    İstediğiniz şirketin LinkedIn sayfasına gidin. Özellikle o şirketin LinkedIn'de paylaştığı postların yorumlarına ve kimin beğendiğine bakın. Herkesin isminin altında nerede çalıştığı yazıyor. İstediğiniz bölümde çalışan biri görürseniz onun profiline girip iletişim bilgisini bulun ve mesaj atın

• cevizbeyinli kullanıcısına yanıt
    Bunun haricinde özellikle savunma sanayiine adam yollayan ünilerin (ODTÜ, İTÜ...) mezunlarının sayfalarına bakın. Savunma sanayiide çalışan biri varsa mail adresini paylaşmışsa mesaj atın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.