Şimdi Ara

Mühendise tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Makine mühendisliği öğrencisiyim. Nasıl bir bilgisayar almalıyım? Aklıma monster var ama emin olamıyorum bir de monster markut serisini gördüm ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bütçe müsaitse asus g731 alabilirsin. Plastik kasa olması dışında sorunu yok bildiğim kadarıyla. Bütçen biraz daha iyiyse zephyrus vs de bakabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10k ya kadar bütçem var.

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Bakayım bir teşekkürler.

• bende 2013 model lenovo z500 var. nvdia 740m 64 bit (zamanı nın orta halli kartı ) ,12gb ram ,240 ssd mevcut.Pc ye catia, solidworks , autocad hatta bir ara ansys bile kullanıyordum genel anlamda hiç bir sıkıntı ve kasma yaşamadım. Bu msj şu yüzden yazdım gaza gelip o 10000 tl bütceyle pc ye ben çizim yapıcam diye hesap yapıcam diye girerseniz bence yazık olur. Ben sizin yerinizde olsam şuanın orta seviyesi bir laptop alıp geri kalan parayı başka şekilde değerlendirirdim. Bu arada bütün programlarım 2019 versiyon ve kullanmasam bile başta kurarken tüm eklentileriyle birlikte kuruyorum. Makine mühendisliğinde cad ve cam için öyle pc yi çok yoracak bir program yok. Yoranlar analiz programıdır. Onuda 4 5 yıl ünv. okuduğunu varsayarsam 4 5 kere analiz yapmazsın.
  • siegman35 S kullanıcısına yanıt
    Tam benim mantık. Önerin nedir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.