Şimdi Ara

MÜHENDİSLİĞİN EZBER OLMASINA YORUMLARINIZ NELERDİR??( devletteki okullar için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

derece yapan bir arkadaşın yorumu ve iyi de ortalaması var

"mühendislik ezberdir ezberiniz yoksa odtü itü gibi okullara girmeyin bocalarsınız"

"Fizik 2 konusunda da kolay olduguna katılmıyorum, eğer soruları ezberlemezseniz çok fena çakılırsınız yani hiç gaza gelmeyin burda yazılanlarla"

"Üniversite sınavında derece yapmış adamım ve bugüne kadar hiçbir şeyi ezberlememiştim ama itüde genel olarak sınav konusunda çok büyük bir problem var senden akıl yürütmen beklenmiyor tam tersi her ders için çıkmış soruları ezberlemen bekleniyor neredeyse ve bu çok kötü bir şey aslında"

o yorumu yazan arkadaş üniversite sınavında ilk 600e girdi

• zaten uçak motoru yapamamamızın en büyük nedeni bu olması gerek ezberci eğitimden zayıf kalıyorlar

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Bu degil daha buyuk nedenleri de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odtü için hocalar kendilerini geliştirmiyorlar kendilerini güncellemeleri gerek

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Mavilinin gözler 20 devirle dönüyo saniyede

• Hemen bir yorum yapayım:

HAGSHAGSASDHASDGASDHG

• Başlıktan artık ankaratıplı konularını ayırt edebiliyorum. Böyle bir yetenek kazanacağım aklıma gelmezdi. Teşekkürler ankaratıplı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Odtü Makine'de okuyan biri olarak katıldığım bir konudur. Özellikle 2. sınıftan itibaren ezber konular başlıyor ve çok fazla ezberlemeniz gereken terimler oluyor. Manufacturing Technologies, Fundamentals of Materials Science and Engineering gibi dersler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak Holding -- 4 Mayıs 2021; 23:10:48 >
  • Mramelex kullanıcısına yanıt

başlık ilgi çekici olması gerek yoksa tık almıyor bu yönde kendimi geliştirdim baya 

• Çıkmış ezberleme devri bitti ODTÜ'de online dönemle birlikte.Artık çıkmışsa birdaha çıkmaz kafasına girdim ben. En soru gelmez dediğin yerden soru geliyor artık ,ODTÜ tarihinde sorulmayan konulardan. Geçen calculus sınavında 3 tane limitten epsilon delta sorusu çıktı. Asistana sorduk sınavdan önce bu konu çıkar mı diye aşırı şanssız olmanız lazım demişti:). Odtüyü bir nebze kolaylaştıran çıkmışlardı onlar da birinci sınıfta zaten, 2 den sonra o da yok.Şuan zaten çıta Allah katına çıktı, güvenen gelebilir:)

• Burak Holding kullanıcısına yanıt

Material science'ın      

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    eede de mi var material science ben dümdüz makine dersi sanıyordum.
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

Material science makine dersi degil basli basina bolum/bilim dali zaten, introduction i bizde secmeli oluyor ama donemin %40-50si aliyor rahat. Dersi totalde 240 kisi aliyor, 90 makineci varsa 60 ee ci var rahat.

Ben semiconductor kismi icin aldim bir slayt cikti sadece semiconductorlarla alakali ve o kismi biliyordum zaten 

• Bu ders kimya değil kodu chem değil msn olmali 

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    eniştemin bölüm mechanical engineering and material science olarak kalmış aklımda da material science and engineeringmiş.
  • Koc calculus sinavlari ihsan dogramacinin cayirinda okuyanlar için cidden sinir krizi gecirmelik. Hani uzerine soru yazarim diye muhabbet var ya, fazladan soru yazarim harbiden koc sinavina girsem, o derece felaket.

• brdkn B kullanıcısına yanıt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.