Şimdi Ara

Mühendislik hakkında tüm soruları yollayın (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
28
Favori
24.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Makineciyimçekilin

bu okuyacağın şehre göre değişebilir ancak istanbulda özeller arasında mef bilgisayar için güzel duruyor elektrik için ise gazi güzel duruyor ancak bence şeçimiilk başta hangi şehirde okuyacağınıza göre seçin sizin için daha kolay bir şeçim olacaktır

hocam istanbulda yaşıyorum istanbuldan tercih yapıcam
  • isteğim daha çok yünetici pozisyonunda olmak boun makine yada koç makine okursam buna ulaşabilirmiyim
  • itü endüstri nasıl bilirsiniz boun yada koç endüstriden ne kadar geridir yönetici pozisyonu için
  • nick dick kullanıcısına yanıt
    yok hocam yapmayın öyle birşey ya :) iki dil eğitimini sen kendin yapamıyormusun :D alman firmalarının baskısıyla kuruldu alman firmaları burada ne üretiyor benim sana tavssiyem makine mühendisliği seçip otomotiv üzerine yoğunlaşman ve yabancı dil için ise japonca yada almanca seçmen çeşitli kurslardan sana çok faydası olur ingilizceyi saymıyorum ha artık o anadil :)
  • Merlinbaba kullanıcısına yanıt
    makinede ytü makine iyidir ancak diğer bölümlerinde ytü pek bir özelliği yok.
  • Trakya üni makine mühendisliği hakkında bilginiz fikiriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    ders programına baktım itü ile ytüyü harmanlamışlar gerçekten güzel olmuş okul sıralamasına bilmiyorum ilgilnemiyorumda ancak dal seçimi olarak itüden daha iyi olduğunu söyleyibilirm hocam uzmanlaşma olarak gerçekten güzel üniversite şehiride seviyiorsan okulun yurtdur diğer imkanlarınadı bilmiyorum ancak güzel okkul ve bölüm
  • ben katılmıyorum sen okulu değil bölümü tercih et bence gerisi hikaye siz hala şeyi duymadınız herhalde :) osmangazi makinede okuyup lamborghinide staj yapan elemanı :) neyse dokuz eylülün progrmaına baktım hocam makinede ytü ile nerdeyse aynı imalat dersleri içermekte ki bu çok önemli bir nokta heh ancak tabikide kurumsalyerlerde iş bulunması zor oluyor istanbul gibi ankara gibi yerlerde ancak anadolunun çoğu yerinde gayet uygun ki izmirde de çok süper firmalar var hatta en yüksek maaşı veren firma izmirdeydi isim vermiyeyim şimdi sigara ile ilgili :)
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    INTRODUCTION TO COMBUSTION
    MOTORLAR
    OTOMOTİV DİNAMİĞİ
    MOTORLU TAŞITLAR
    OTOMOTİV KONTROL SİSTEMLERİ
    OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİNDE YAPISAL ANALİZ

bunlarr dediğiniz ünideki otomotiv dersleri hocam az sayıdalar yeterli değiller ancak çoğu okuldan fazla olduklarını söyleyeyim
  • ametehan A kullanıcısına yanıt
    Amerikaya her yerden geçiş yaparsın onlar genellikle buradaki üniversiteleri bir tuutyolar yani yok görüyolar :D senin dil bilgin önemli o konuda bide biraz paran :) uludağ üniversitesinin racing takımları var kendileri başarı sağlayamadılar baya eski olmalarına karşın ama seçimli derslerede bakıldığında baya geniş bir yelpazeye hakim ve bursa gibi sanayi şehrinde olmanın avantajı var ama dediğim gibi aynı zamanda ankara ve istanbula uzak ancak anadolu yerlerinde güzel imkanlar bulunabilir
  • West Side Pcs kullanıcısına yanıt
    yabancı dilini iyi yaparsan birazcıkda para bulursan farklı bir meslek grubu olarak gidip maden mühendisi oalrka çalışabilirsin denklikleri var mı bilmiyorum bakmak lazım ülkelerin ancak türkiyede en iyi maden mühendisliğine girip yurtdışına direk çıkma gibi olay olacağını sanmıyorum.
  • Hocam bu sizin nerede çalışma isteiğine göre değişir büro başı veya şantiye ancak bana kalırsa inşaatda pek okul farkı olmadığını dşünüyorum bu benim fikrim sen burada tercih ederken ili düşün ilk başta izmir mi ankara mı sonra zaten ingilizceyi halledersin okulların hazırlıkları çok iyi bir ingilizce öğretmyiorlar malesef
  • Makineciyimçekilin M kullanıcısına yanıt
    Gaziantep universitesi gercekten de cok kotu bir universite mi ? Yurtdis planlarim elbette var gitmeyi dusunuyorum mezun olunca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havyarlı Dolma kullanıcısına yanıt
    hoam mr.prestige e yazdığım yazı ege makine için oradan okuyabilrisin sayfa 6 da sanırsam ona cevap olarak yazdım
  • BRO EAGLE B kullanıcısına yanıt
    hocam sen bahçeşehiri söylüyorsun hem yurtdışı imkanı iyi hem rahat hani hiç olmazsa okulun insanları iyi anladın sen :) hemde manzarasıda güzel bi yurt sıkıntısı var onada ztn evin istanbulda sanırsam hemde ulaşımıda kolay gireiliyorsan bahçeşehire girebilirsin
  • muctwen M kullanıcısına yanıt
    ben mef bilgisayar öneririm ancak kesinlikle araştır hocam benim çok içerikleriyle ilgim yok yurtları pahalı bu tür ünilerin onun sıkıntısınıda çekmezsin bu tür okulların gerç tüm okulların tercih zaman tanıtımları oluyor onlara bak muhakkak git ana sayflarında söylerler madem istanbulda yaşıyosun tarihi sana uyarsa dolanıver tüm okulları hem kampüslerini görürsün hem ortamı
  • kadmetin001 K kullanıcısına yanıt
    ulaşırsın hocam
  • Makineciyimçekilin M kullanıcısına yanıt
    İTÜ ENDÜSTRİ NASILDIR PEKİ YORUMLARMISIN BOUN YADA KOÇA GÖRE
  • kadmetin001 K kullanıcısına yanıt
    imkanı var ancak dil eksiği var gibi geliyor hocam o konuda kendini yetiştirirsen neden olmasın
  • -hay@let- kullanıcısına yanıt
    hocam fazla tercih edilmeyen bölüm ben sizin yerinizde olsam büyük şehirlerde arardım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.