Şimdi Ara

Mühendislik hakkında tüm soruları yollayın (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
730
Cevap
28
Favori
24.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seçiceğin mühendislik dalıa göre değişiklik gösterir ancak hepsinden ziyade seçiceğin mesleği sevmen bence daha uygun.Ondn sonra gelen özellik yeni bilgileri kendin öğrenebilme bizim eğitim sistemlerimiz amerika ile aynıdır ancak uygulanış nedense aynı olmuyor amerika sisteminde okulda fazla anlatılmaz çocuk okuldan önce çalışıp gelmelidir ancak bizde o olmadığından dolayı hoca ekstra çaba sarfetmeli çaba sasrfetmedimi öğrenci için sıkıntı ama ne olursa olsun kendi kendinize öğrenme yeteneğiniz olmalı yoksa fizik matematik o alanlarıniyi olması size okula alışma konusunda yardımı olucaktır veya yüksek not ortalaması elde etmek gibi iyi bir mühendis yapmada yetersiz kalıyor
  • yunuskkurt kullanıcısına yanıt
    hocam sana tavsiyem mühendislik olarak ana mühendislikler (bilgisayar-makine-elektronik-inşaat) dışında tercih ederken biraz düşünmelisiniz.Size tavsiyem bildikleriniz dillere göre rusça inşaat için çok iyi almanca ise makine sektörü için gerçekten iyi size tavsiyem eğer ilginizi çekiyoras inşaat veya makine mühendisliklerine bakabilirsiniz.
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    uygulama mühendisliklerde ekstradan olması gereken olay normalde mühendisler hesaplama yöntemiyle bir nvi geleceği tahmin etmeye çalışırlar uygulama ise tam tersi eski tecrübelerimiz ile geleceği tahmin etmeye çalışırız ikiside gerekli ancak teknisen statüsünüe deşmezsiniz sadece çalışacağınız alan farklı olursa şantiye veya arge ona göre değişiklik gösterebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makineciyimçekilin

seçiceğin mühendislik dalıa göre değişiklik gösterir ancak hepsinden ziyade seçiceğin mesleği sevmen bence daha uygun.Ondn sonra gelen özellik yeni bilgileri kendin öğrenebilme bizim eğitim sistemlerimiz amerika ile aynıdır ancak uygulanış nedense aynı olmuyor amerika sisteminde okulda fazla anlatılmaz çocuk okuldan önce çalışıp gelmelidir ancak bizde o olmadığından dolayı hoca ekstra çaba sarfetmeli çaba sasrfetmedimi öğrenci için sıkıntı ama ne olursa olsun kendi kendinize öğrenme yeteneğiniz olmalı yoksa fizik matematik o alanlarıniyi olması size okula alışma konusunda yardımı olucaktır veya yüksek not ortalaması elde etmek gibi iyi bir mühendis yapmada yetersiz kalıyor

Cok onemli bir noktaya degindiniz hocam teşekkür ederim.Sevebilecegim bir meslegi nasil secebilirim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• BRO EAGLE B kullanıcısına yanıt
    bahçeşehirin direk yutrtdışınd akampüsleri var türkiyede en koaly yurtdışına çıkabileceğin okullardan birisidir ytü den yurt dışına çıkmak daha zor diploma olayını bilemem hangisi daha geçerli diye ancak ytü daha eski okul olduğundna daha fazla mezun verdiğinden dolayı çalışan kişi sayısının ytüden olma olasılığı daha fazla ancak yut dışı olayında ytü de tek erasmus gibi duruyor.
  • Hocam onu seçebilmek çok zor birazda şansa bağlı oluyor meslekleri iyice araştır çalışma ortamlarına bir bak olmadı odaları var btün şehirlerde git onlar seni iyi karşılayacaklardır sor onlara ben bu bölümü seçcem ayrıntılı bilgi verin diye onlar seve seve verirler yoksa anca sen kendin seçebilirsin sevidğin şeyi
  • quote:

bahçeşehirin direk yutrtdışınd akampüsleri var türkiyede en koaly yurtdışına çıkabileceğin okullardan birisidir ytü den yurt dışına çıkmak daha zor diploma olayını bilemem hangisi daha geçerli diye ancak ytü daha eski okul olduğundna daha fazla mezun verdiğinden dolayı çalışan kişi sayısının ytüden olma olasılığı daha fazla ancak yut dışı olayında ytü de tek erasmus gibi duruyor.

Bahçeşehire gitmiş tanıdıklarınız vs var mı hocam? Yani bilgiler için teşekkürler ama bahçeşehir tam olarak ne sunuyor bunu bilmek istiyorum. Tamam kampüsleri var dünyanın her yerinde onu gördüm de o kampüslere gönderiyor mu öğrencileri? İTÜ'nün de sunny programı var ama 40 bin dolar isteyince pek bir espirisi kalmıyor olayın

• BRO EAGLE B kullanıcısına yanıt
    arkadaşım orada hoca oldu ancak askerlik olayları oldu tam görüşemedim onlarla bahçeşehirin ne kadar ne şartlar istediğini bilmiyorum çünkü fazla programları var yurtdışı için sitelerinde de mevcut bilgileri bunlar için en önemli öğrenebileceğin yer okulların tanıtım günlerinde öğrenbilirsin orada tüm şartlarıda sunarlar karşına ama ben bahçeşhirin bir paraya diğerinde ise başarıya önem verdiklerini biliyorum ikisinden birini sağlamalısın
  • quote:

arkadaşım orada hoca oldu ancak askerlik olayları oldu tam görüşemedim onlarla bahçeşehirin ne kadar ne şartlar istediğini bilmiyorum çünkü fazla programları var yurtdışı için sitelerinde de mevcut bilgileri bunlar için en önemli öğrenebileceğin yer okulların tanıtım günlerinde öğrenbilirsin orada tüm şartlarıda sunarlar karşına ama ben bahçeşhirin bir paraya diğerinde ise başarıya önem verdiklerini biliyorum ikisinden birini sağlamalısın

Anladım hocam teşekkürler
  • hocam bir elektrik-elektronik mühendisinin yurtdışına çıkma ihtimali var mıdır yüksek lisanstan başka
  • quote:

hocam kimse verim artışı gibi işler için birden fazla çalışan çalıştırmak istemez zaten bu makine mühendisliği bölümüden ayrılan bir parça sektör devamı olan bir sektör ancak bölüm için aynısnı diyemem çünkü kendisini bu yönde eğiten makine mühendisleri olduğu sürece bu bölümün işini kapmaya başlıyorlar buda bu bölüm için sıkıntı

kocaelide firma sahibiyim çok makinacı geçirdik elimizden
  • Hocam endüstri mühendisliği hakkında ne düşünüyorsunuz bu mühendislikler iş bulmada sıkıntı yaşar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam zaten okurken bir çok fırsat var blümden ayrı olarak erasmus olsun yada sizin work and travel gibi bunun bölümle alakalı olduğunu düşünümyorum
  • Yapacak bi şey yok hocam :) o yönde geliştirmeleri gerek kendilerini makinecilerin gelişiriyolar mı çok az ama yapan var mı var :)
  • frhtzkn kullanıcısına yanıt
    Hocam çok popüler oldu iş bulma konusunu ben kendinizi geliştirmekte buluyorum bunun okul ile bölüm ile ilgili olduğunu düşünmüyorum ama tabikide imkanları daha geniş olabiliyor bazı bölümlerin endüstri mühendisi ise Türkiye'de iş yelpazesi geniş ancak dediğimi unutmayın firmalar 1 den fazla işi yapmak için 1den fazla çalışan tutmayı sevmez endüstri mühendisi yerine sektörüne göre makine mühendisi olup işletme yüksek lisans yapan bir çok kişi oluyor ancak tabikide bu geniş yelpazede endüstri mühendisini etkiliyor ancak o akdar fazla etkilediğini düşünümyorum gerisi size kalıyor
  • Sorularınızı kaçırdıysam özür dilerim arkadaşlar varsa merak etttiğiniz ayda kaçırdığım sorular tekrar sorabilirsiniz
  • Dokuz eylül makine mühendisliğini nasıl bilirsiniz? Sizce enerjiye yönelmek mi ar-ge ye mi? İngilizce yanına almanca koymama gerek var mı yoksa gereksiz kasıntı mı olur?
  • Ne biçim konu lan bu

sen nereden biliyorsun bütün okulların bütün bölümlerinin kalitesini ? g.tunden atıp tutuyorsun burada
  • Ytü bilgisayar??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt
    Dokuz eylül makine programı zaten enerji üstüne kurulmuş bir makine mühendisliği programı artık agede mi çalışırsınız yoksa sahadamı bilinmez ancak sahada çalışmanız daha yararlı olacağını düşünmekteyim.Almanca makine sektörü için gerekli bir dil ancak benim tavsiyem yapabiliyorsanız merakınız varsa uzak doğu dili öğrenmeniz çünkü uzak doğu dakiler ile ingilizce anlaşmanız zor ken avrupa ve amerikadakiler ile ingilizce anlaşmanız sıkıntı değil ama bence stratejik öğrenmekten çok sevdiğiniz size hoş gelen dili öğrenin daha kolay öğrenirsiniz.

Şimdi arge diyince iyice düşünüdm aklıma lokomotif fabrikasında sabahtan öğlene akdar teknik resimin üstünde simit çay yapan mühendisler aklıma geldi :) hyundai rotem :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.