Şimdi Ara

Mühendislik hakkında tüm soruları yollayın (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
28
Favori
24.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makineciyimçekilin M kullanıcısına yanıt
    dili pek problem etmiyorum hallederim çok kuçuk puanlarla kaçıyor koç yada boun itü yazmak istemiyordum yurtdışı olarak nasıl itü
  • Emirates_23 E kullanıcısına yanıt
    Yurt dışı olarak imkanı biraz kısıtlı ancak okuldan çok senin dil yeteneğin ve paran önemli yurtdışı oalrak
  • kadmetin001 K kullanıcısına yanıt
    gayet iyi hocam sıkıntı olmaz diğer üniversitelerden bi farkı olacağını sanmıyorum dil dışında
    Dili ogreneceğim insallah. Work and travel ve erasmus yapabilir miyim. Gaziantep universitesinin bu konuda bir dezavantaji olur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Saolun hocam teşekkür ederim. Aynı üniversitenin endüstri mühendisliği hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Emirates_23 E kullanıcısına yanıt
    Hocam onu tam olarak bilemem sen internette araştır yada gidebiliyosan tnaıtım günlerine git eğer yakınsa sana orada onun gibi bilgiler veriliyor yada okulun sitelerinde erasmus kazannalar nereye gitmişler kaç kişi gitmiş internet sitelerinde görebilirsin
  • bhsmss B kullanıcısına yanıt
    bilkent endsütri daha iyi hocam ancak savunma sanayide nasıl bir yer alır onu bilemem ama daha geniş yelpazesi olduğunu düşüünyorum bilkent makinenin yönetici vasfı olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makineciyimçekilin

ben mef bilgisayar öneririm ancak kesinlikle araştır hocam benim çok içerikleriyle ilgim yok yurtları pahalı bu tür ünilerin onun sıkıntısınıda çekmezsin bu tür okulların gerç tüm okulların tercih zaman tanıtımları oluyor onlara bak muhakkak git ana sayflarında söylerler madem istanbulda yaşıyosun tarihi sana uyarsa dolanıver tüm okulları hem kampüslerini görürsün hem ortamı

hocam yurtta kalmayacağım istanbulda yaşıyorum zaten ama teknik bir üni istiyodum özel istemiyorum ee ve bilgisayar mühlerde
  • Elektrik okuyacam. Mühendislik fakültesi mi teknoloji fakültesi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tamam kardeşim. Her sey icin teşşekkürler

• BRO EAGLE B kullanıcısına yanıt
    Emirates_23 E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Bence tekenoloji fakültesi derim ancak mühendislik fakültesi yerine direk elektrik fakültesi ise o ancak mühendislik fekültesi diyip tüm mühendislikleri içine koymak bence iyi değil
  • muctwen M kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten teknikler sınırlı itü var ytü var bir kaç ane daha var ancak gebzede filan var galiba onlarda sana uzak kalır
  • Arkadaşlar sorularıarada kaçırmış olabilirim eğer cevaplamadığım sorunuz varsa yada daha ayrıntı istiyorsanız tekrar sorabilirsiniz cevaplarım sıkıntı değil
  • Hocam yıldız teknik-marmara türkçe mekatronik veya anadolu-kocaeli-istanbul elektrik elektronik hakkında ne düşünüyorsunuz ingilizcem ve rusçam çok iyidir almanca çat pat yani yabancı dilim iyi sıralamamın da 35-60k arasında olacağını düşünüyorum mühendisliğe çok yatkınım anlıyorum da şu dönemde hangi mühendislik popüler hangisi daha tatmin eder
  • Muhendisligi secebilmeknicin biz de ne gibi ozellikler olmali ? Hem ders adina(fizik vs ) hem nitelik olarak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

INTRODUCTION TO COMBUSTION
    MOTORLAR
    OTOMOTİV DİNAMİĞİ
    MOTORLU TAŞITLAR
    OTOMOTİV KONTROL SİSTEMLERİ
    OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİNDE YAPISAL ANALİZ

bunlarr dediğiniz ünideki otomotiv dersleri hocam az sayıdalar yeterli değiller ancak çoğu okuldan fazla olduklarını söyleyeyim

Teşekkürler hocam. Peki ofiste çalışmak için -kirli ortamlarda çalışmamak için- hangi adımları izlemeliyiz

Hocam selcuk mühendislik 70k elektrik, teknoloji fakültesi elektrik-elektronik 100 kusur k . Teknisyen statüsüne düşme gibi bir durum var mi ? Uygulama ağırlıkli olması , mühendislik fakültesine gore iyi değilmi ?

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    hocam zaten çoğu mühendis temiz ortamlarda çalışmak için çıkıyor kirli ortamlarda çalışanlar ekstra yani arge kısımlarında filan çalışabilirsiniz ekstra bir şey yapmak zorunda dğilsiniz ağır sanayi denilen fabrikalarda da argeler mevcut
  • quote:

hocam sen bahçeşehiri söylüyorsun hem yurtdışı imkanı iyi hem rahat hani hiç olmazsa okulun insanları iyi anladın sen :) hemde manzarasıda güzel bi yurt sıkıntısı var onada ztn evin istanbulda sanırsam hemde ulaşımıda kolay gireiliyorsan bahçeşehire girebilirsin

Ama simdi diyelim ki yurtdisina gidemedim. Burda bahcesehirden mezun olunca keske ytu ye gitseydim demez miyim? Yani diplomasi cok degerli degil gibi gozukuyor. Ve yurtdisi icin ne gibi imkanlari vardir sizce bahcesehirin?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.