Şimdi Ara

MÜHENDİSLİK ÖĞRENCİSİYİM YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, bu sene havacılık ve uzay mühendisliğine başlayacağım. Laptop konusunda üst dönemdeki arkadaşlarım en az 8gb ram, gtx1660ti ekran kartı ve ssd nin mutlaka olmasını söylemişti. Bu laptopu hem okuldaki programlar için (solidworks, autocad, catia vs.) hem de simülatör kullanmak için alacağım. ( çok oyuncu birisi değilim fsx, dcs, falcon bms, kerbal space sim bana yeter) Bu aşağıdakilerden hangisini önerirsiniz? Eğer beğenmezseniz kendi önerilerinizi en kısa sürede bana atabilir misiniz? Teşekkürler.

www.vatanbilgisayar.com
    Lenovo Legion Y540 core i7 9750h notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Lenovo Legion Y540 kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
    https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-legion-y540-core-i7-9750h-2-6ghz-16gb-2tb-512ssd-15-6-gtx1660ti-6gb-w10.html

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-2-1/

• Ben de ayni bölüm öğrencisiyim . Laptop almayı düşünüyorum gelen mesajlar arasından (eğer özelden gelirse) beni de bilgilendirir misin ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • düştükbeabi D kullanıcısına yanıt
    "Hocam ben de makina müh. okuyorum ben de çok üst düzey (sizinkiler gibi) bakıyordum ama sonunda 16gb ram+GTX 1650+i5 9. nesil+SSD li bilgisayar aldım ve işimi görecek gibi duruyor tüm üniversite hayatım boyunca. Bence belli bi noktadan sonra tüm bilgisayarlar işinizi görür. Üsttekiler arasında fiyat/performans karşılaştırması yapamam ama hepsi işinizi görür bence."

Hocam birisi boyle onerdi, siz hangi üniversitedesiniz ? Aklinizdan gecen hangi laptoplar var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tam anlamiyorum açıkçası laptop işinden o yüzden pek baktığım laptop yok . Üniversite olarak odtudeyim ben

• Malzemen kalitesi, tasarım ve soğutma tarafında MSI'ın üstünlüğü var hocam. Hem 10. nesil işlemcisi hemde sağlamlığı ile uzun yıllar sorunsuz kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: düştükbeabi

Ben tam anlamiyorum açıkçası laptop işinden o yüzden pek baktığım laptop yok . Üniversite olarak odtudeyim ben
    kaçıncı sınıfsınız hocam
  • 2019 girisliyim hazırlık bitti . Bu sene 1 sınıfa baslayacagim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.