Şimdi Ara

Mühendislik okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herhes 20k larda gezerken ben maalesef oralarda degilim sorum au 100k da mühendislik okumak bu kadar mı kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mezuna kal
  • bende 90k civari birsey bekliyrm gelirse sakaryaya gidip okuyacm arastirdigm kadariyla nerede olursan ol onemli olan muhendislikte kendini gelistirmendir vede kendini gelistirecegine inaniyrsan kendine guven ve yaz derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AhmetFaruk2 A kullanıcısına yanıt
    Hangi bolumu dusunuyosun??

• quote:

Orijinalden alıntı: samot

Hangi bolumu dusunuyosun??

bilgisayar

• Tam anladık mesele kendini gelistirmekte eyw firat uni den 7 ogrenci elektrikli otomobil yapms mesela ama suda var 55 binle alan cukurova bilgisayarin akedemedk kadrosunda prof yok lab lar pc ler kötü çoğu unide bide şehir dezavantajı var hele hele bolm ing değilse bosuna okumuş olursun ona gore düşün

• bolum ingilizce degilse bosuna okumus olursun derken ben ozellikle ingilzce olmayan bir okul seciyrm zaten uni bitmedn ingilizceyide ogrenecez sakaryada prof. yok ama okul gayet guzel egitimi iyi cevre cok guzel ben kendime sonuna kdr inaniurm ben bu bolumu okursam becerecm allahin izniyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilkent/ODTÜ de Kimya okumak?
    3 yıl önce açıldı
    elektrik mühendisliği okumak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayatinda hiç kod yazdinmi senin kitaplardan 3 haftada ıkına ıkına ogrenecegin olayi saglam unide bunu gerek duymadan derste öğrenecek adam asil fark bu lab. Olayina bak pcler masalr felan 5-10 yil oncesinden kalms olmasin vede ing hazırlık olmayan bi bolum okursan sahsi fikrim mezun olunca 2000 liraya talim olursun belki

• AhmetFaruk2 A kullanıcısına yanıt
    Ben makina düşünüyorum gelirse çukurova 2. Öğretim almanca inglizce biliyirum zaten dil sıkıntı olmaz kendimi geliştireceğime inanmasam yazmam sıkıntı olmaz herhalde yorumun için sağol

• Dostum bilgisayar diyorsun sen kendin uğraşmadıkça algoritma bilincini oturtmadıkça istediğin yerde oku boş. İngilizce filan diyorlar zaten yazılım üzerine gidersen mecburen öğreneceksin merak etme

• Upppp

• makine mühendisi ol. Üreten sınıfta yerini al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini geliştirme konusunda haklı olabilirsin ancak Vasat bir üniden mezun olup ODTÜ İTÜ BOU mezunları ile yarışmak çok çok çok zor. Yukarıda bir arkadaş özetlemiş ve eksi almış ama bahsettiği konu doğru. Bölümünde prof olmayan, 2000lerden kalma lab. ları kullanan bir üniversitede istediğin kadar çabala. Belli bir düzeye kadar gelirsin. Ben mezunum, mezuna kalmayıp 120-140 binde BEU'ye, Manisa'ya, Sakarya'ya giden çok arkadaşım oldu. 3 tanesi tekrar hazırlanacak bu sene. Tercihini yaparken kendine güvenmen güzel ama iyi üniversitelerde okuyanlara kıyasla çok daha fazla zorlanacaksın. YGS-LYS sürecinde çalışmak vs zor geldiyse hiç bulaşma derim çünkü o sürecin 4-5 katını yaşayacaksın. Mezuna kalma imkanın varsa düşünmeden kal. 1 sene senin için hiçbir zaman kayıp olmayacak. Kaldı ki üniversiteye gidince göreceksin bir dönemde ne kadar 12. sınıftan direk gelen varsa bir o kadar da hatta daha bile fazla mezun var. Bunları iyi düşün ve ona göre karar ver. "Mühendislikte önemli olan kendini geliştirmek" cümlesi ne kadar doğru olsa da bunu yapabilen insanlar azınlıkta.

• Cok idealist biri degilsen ogretmenlik yaz atanmasi kolay olanlardan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.