Şimdi Ara

Muhendislik Okuyan Universite Ogrencileri: $250 odul (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
4
Favori
6.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quancore

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: firediknitze

bu baş tacı itü odtüden hangi bilim insanları çıktı ne icatlar çıktı bi söyleyinde bizde bilelim ya ne var el üstünde tutacak bu kadar en iyi üniversiteniz dünyada 450. sırada

Çıkmadı zaten çıkmaz da.Son mesajımı okuduysanız eğitimin ne kadar kötü olduğunu söyledim.Ben Türkiyede düzgün eğitim veren bir üninin olduğuna da inanmıyorum.Son mesajımı okursanız ben olayın hangi kısmına itiraz etmişim anlarsınız.

ANLADIK İTÜDE OKUYORSUN HEMDE BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

SANA NOLUYOR 1ADER?

olm finalin yok mu bu saatte ayaktasın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: firediknitze

bu baş tacı itü odtüden hangi bilim insanları çıktı ne icatlar çıktı bi söyleyinde bizde bilelim ya ne var el üstünde tutacak bu kadar en iyi üniversiteniz dünyada 450. sırada

Çıkmadı zaten çıkmaz da.Son mesajımı okuduysanız eğitimin ne kadar kötü olduğunu söyledim.Ben Türkiyede düzgün eğitim veren bir üninin olduğuna da inanmıyorum.Son mesajımı okursanız ben olayın hangi kısmına itiraz etmişim anlarsınız.

ANLADIK İTÜDE OKUYORSUN HEMDE BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

SANA NOLUYOR 1ADER?

olm finalin yok mu bu saatte ayaktasın

İlk final çarşamba ona çalışıyom ardarda hepsi haftaya salı (bu salı artık) işim biter bir orgi bekliyom senden.

• Neden 3,75? Neden 3,5 ?
    Bu konunun ağır troll olduğunu düşünüyorum. Zaten mühendis olup 3,75 ortalaması olan arkadaşların işleri şimdiden hazır. En beğenilmeyen üniversitede olsa bile, 3.4. sınıfta staja çağırıyorlar. Ki; başbakanlık bursu, devlet bursu, kimbilir ne kadar burs Alıyorlardır...

Burs neden verilir? Önce bunu sor kendine değerli arkadaşım.
    Burs bir nevi fitredir, adak adamaktır. Gelirin iyiyse bu senin teşekkür şeklindir. ""Evrene yada allaha, bu sana kalmış"".

İlla da artisliğim olsun diyorsan, sabancının ibanını iste, yatır 200 lira

250 $ için küçülmeyi düşünen arkadaş varsa, SAKIN HA. Yazımın bu kadar agresif olmasının sebebi, konuyu açan arkadaşın yazısının ağır ego içerdiğini düşünmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChevyLacetti

Neden 3,75? Neden 3,5 ?
    Bu konunun ağır troll olduğunu düşünüyorum. Zaten mühendis olup 3,75 ortalaması olan arkadaşların işleri şimdiden hazır. En beğenilmeyen üniversitede olsa bile, 3.4. sınıfta staja çağırıyorlar. Ki; başbakanlık bursu, devlet bursu, kimbilir ne kadar burs Alıyorlardır...

Burs bir nevi fitredir, adak adamaktır. Gelirin iyiyse bu senin teşekkür şeklindir. ""Evrene yada allaha, bu sana kalmış"".

250 $ için küçülmeyi düşünen arkadaş varsa, SAKIN HA. Yazımın bu kadar agresif olmasının sebebi, konuyu açan arkadaşın yazısının ağır ego içerdiğini düşünmem.

Bu arkadaşın kim olduğunu bilmiyorsunuz galiba

Kendini arıyor bir nevi burada.konusu vardı forumda bulup okuyun bi. Amerika ya gitmişti uni için 4 ortalamaya yakın yapıp. Amacı burs vermek değil bence zamanında çektiği zorlukları bile dusunecek olursak yardım etmek istiyor onu açık öğrencilere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bizim okulda 3,75 ruyanda goremezsın

Aam güzel bişe tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

quote:

Neden 3,75? Neden 3,5 ?

Bu arkadaşın kim olduğunu bilmiyorsunuz galiba

Kendini arıyor bir nevi burada.konusu vardı forumda bulup okuyun bi. Amerika ya gitmişti uni için 4 ortalamaya yakın yapıp. Amacı burs vermek değil bence zamanında çektiği zorlukları bile dusunecek olursak yardım etmek istiyor onu açık öğrencilere.

Önü açık öğrencinin önünü açma mantığını anlamıyorum, kabullenemiyorum. Dediğim gibi zaten kendini kutarmış, en kötü mühendisliği kazanmış, zar zor bitirmiş mühendisler bile çok rahat iş buluyor. Neden mühendislik? Neden 3,5- 3,75?
    Vaad ettiği parayla yazdıkları sadece artislik gibi görünüyor, bu yüzden troll olduğunu düşünüyorum.
    Gerçekten başarılı bir öğrenim hayatı, ve işi gücü olan birisi olsaydı 250$ ın büyük bir para olmadığını, işte efendim "yazın bana adaylardan seçeceğim" gibi bir tavır takınmasının yersiz olduğunu bilirdi..

Eğer gerçekten böyle bir arkadaş olsa bile, bu tavrı beğenmedim. Kendisi gibi birilerini ülkeden çekip kurtarıp, yabancı okullarda okumak çok matah birşey değil ki?
    Neyi eksik ülkemizin üniversitelerinin? Bir kere buda yanlış. Bir nevi dışardaki üniversitelerin propagandasını yapmak bu. Benim özel üniversiteye gitme imkanım vardı, ama gitmedim. Belki yurtdışında okuma imkanımda vardı, ama istemedim.

2015 31.12 çekilişinin büyük ikramiyesinin bir çeyreği bahçıvanın birine vurmuş. Adam kimseye birşey söylemden ortadan kaybolmuş. Anasına babasına bile birşey demeden...
    Anca bugün haber almışlar adamdan, ama trilyoner adam bile mütevaziliğinden birşey kaybetmemiş. Haberlerde gördüm bugün.

Neyse, allah daha çok versin arkadaşa. Kurtarmış kendini güzel. Ama kendini kurtarıp gelip türkiyenin en büyük forum platformunda insanları yurtdışına özendirmek, bizim üniversitelerimizi küçümsemek olmuyor...

• Urfa Mardin beyleri, kestiler fermanımi kestiler fermanımi. Amaaaaaan amaaaan aman amaan. Entebin kaleeeesine astilar fermaaaaaanımi astilar fermaaaaanımi amaaan aman aman aman

Edit: Gerçekten konu sahibi kadar çalışkan olmak isterdim :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 5 Ocak 2016; 7:28:37 >
  • DH için çok yanlış bir girişim. Buranın çingeneleri meşhurdur. Hocam bi yardımcı ol çok ihtiyacım var demeye başlarlar özelden.

--
    Edit : Yazılanlara baktım da, beklediğimden daha aşağı düşmüş seviye. Bedava pizza konusunu geçer bence burası. Başkasının yerine utanmak isteyen baştan sona okusun konuyu. Sonra insanların neden yurtdışına kaçtığını bir daha düşünsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 5 Ocak 2016; 7:07:20 >
  • Çekilişe katılmak istiyorum

• adam basarili birisine basari bursu gibisinden bi sey vermek istemis. 250 dolar icin kuculmeyin diyen olmus ama 250 dolar bi muhendis icin robot yapabilme imkanini sunar. basit de olsa 1 2 fonksiyonlu bi sey de olsa yapilir yani bu en basit ornek. bence basarili ogrenci istemesinin sebebi de bu. 2.5 ortalamali bi arkadas buyuk ihtimal bu parayla icki sigara alir ama basarili ogrenci cok buyuk ihtimal egitimine kendini gelistirmeye harcar.

tebrik etmek lazim guzel is bence. devam ettirebilecek olmasi da guzel. bu devirde babasindan 250$ alabilen kac kisi var ki?

• Çekilişe katılmak istiyorum.
  • masa70 M kullanıcısına yanıt
    türkiye siyasetinde başarılı olmuşsunuz siyasetçierin başarı durumunu halka bırakıyorum verdiği eğitimde herbirinin skandal sözleriyle anlaşılabilir.örnek ebola korkulacak bi virüs değil bulaşırsa öldürür tarzı.
  • Kardeşim ben 3.75 ortalama yapsam senin 250 dolarına mı kalırım.En az 2000 tl burs alıyor olurdum şu an.
  • Yüksek ortalama kasmak saçmalıktan başka birşey değil.
  • Shadow_Shooter S kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir trollük anlamadı, çankaya üniversitesinden uclaya gitmiş birisin türkiyedeki birçok okulda çankayadaki kadar kolay ortalama yapılmıyor. 3.75 şart nedir yok 4.00 olsun
  • quote:

Neden 3,75? Neden 3,5 ?

Niye küçülmek oluyor hocam onu anlamadım.Varsa 3.75 ortalaması olan bu arkadaşa transcriptin ssini gönderip alsın 250 dolar bunda ne var ki

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Yüksek ortalama kasmak saçmalıktan başka birşey değil.

Adam ortalama kasıp ucla ys gitmiş ama şimdi de paraya para demiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DATNET

quote:

O parayla sürekli gezebilecekse sözüm yok. Harcayamadığın paranın bir önemi var mı? Varlığı yeter dersen amenna.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DATNET

quote:

O parayla sürekli gezebilecekse sözüm yok. Harcayamadığın paranın bir önemi var mı? Varlığı yeter dersen amenna.

Zaten ben de ortalama ile falan (ineklikle) elde edilen başarılardan pek haz etmem. Zeka ile elde edilen başarılar daha çok ilgimi çeker. Yani yeni fikirler üretiyorsun, yeni bir şeyler yapıyorsun UCLA sana davet mektubu gönderiyor. Benim gözümde önemli olan budur.

Tabi konu sahibini de çalışkanlığından ötürü tebrik ediyorum ama bu biraz da 'sistemin kölesi olmak'

• Niye sadece mühendislik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8D8ACBB0 -- 5 Ocak 2016; 14:21:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.