Şimdi Ara

Muhendislik Okuyan Universite Ogrencileri: $250 odul (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
4
Favori
6.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Orijinalden alıntı: quancore

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Ortalamasi 3.75in ustundeki 3. veya 4. sinif Bilgisayar, Mekanik, Elektrik-Elektronik Muhendisligi bolumunde okuyan 1 kisiye $250 odul vermek istiyorum.

Ortalama ve bolum disinda baska kosul yoktur. Odul, verilecek olan banka dolar hesap numarasina havale edilecektir.

Resmi not dokumunuzu ve kisa olarak kendinizi/idealinizi anlatan bir yaziyi agunes@ucla.edu adresine yollamaniz yeterlidir.

Ogrencinin durumuna gore odulu devam ettirmeyi dusunuyorum. Daha once bir burs yarismasi yapmistim ancak kosullari saglayan malesef kimse cikmamisti. Bu sefer kosullari basit tutmayi karar verdim.

bizim bölümde 3.75 lik adam yok nerdeyse bu neyin kafası

Amac bolum derecesi olan birine bu odulu vermek. O kadar fazla olmamasi da normal, beklenen bir durum.

İyi de itüde odtüde boğaziçinde okuyan birinin karşılaştığı notlama ile farklı üniversitelerin notlaması bir mi? bunu bizzat görerek diğer birçok üniversitenin bilgisayar ve elektronik müh. okuyan arkadaşlarımdan görerek söylüyorum. odtülü itülü boğaziçili biri ile nişantaşı,ares falan daha adını bilmediğim özel ve her ilçede açılan devlet ünilerini bir tutmak doğru mu?

Daha once vakiflarin verdikleri basari burslarinda yalniz x veya y universiteleri basvurabilir seklinde bir kosul gordunuz mu? Basvurular yapilir, basvuru havuzunda uygun gorulen adaya burs verilir.

o zaman en iyisi üniversitemi bırakıp sütçü imam üniversitesine geçiş yapayım bölümdekilere de söyleyeyim boşuna itüde okuyup zorlamasınlar?

• Abimiz bilgisayar mühendisliği bitirdiği için rakip çıkmasın diye bilgisayarcılara burs vermiyor.

Şaka bir yana bir kaç soru sormak istiyorum abi boş zamanın varsa pmden
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Ortalamasi 3.75in ustundeki 3. veya 4. sinif Bilgisayar, Mekanik, Elektrik-Elektronik Muhendisligi bolumunde okuyan 1 kisiye $250 odul vermek istiyorum.

Ortalama ve bolum disinda baska kosul yoktur. Odul, verilecek olan banka dolar hesap numarasina havale edilecektir.

Resmi not dokumunuzu ve kisa olarak kendinizi/idealinizi anlatan bir yaziyi agunes@ucla.edu adresine yollamaniz yeterlidir.

Ogrencinin durumuna gore odulu devam ettirmeyi dusunuyorum. Daha once bir burs yarismasi yapmistim ancak kosullari saglayan malesef kimse cikmamisti. Bu sefer kosullari basit tutmayi karar verdim.

Amac bolum derecesi olan birine bu odulu vermek. O kadar fazla olmamasi da normal, beklenen bir durum.

İyi de itüde odtüde boğaziçinde okuyan birinin karşılaştığı notlama ile farklı üniversitelerin notlaması bir mi? bunu bizzat görerek diğer birçok üniversitenin bilgisayar ve elektronik müh. okuyan arkadaşlarımdan görerek söylüyorum. odtülü itülü boğaziçili biri ile nişantaşı,ares falan daha adını bilmediğim özel ve her ilçede açılan devlet ünilerini bir tutmak doğru mu?

Daha once vakiflarin verdikleri basari burslarinda yalniz x veya y universiteleri basvurabilir seklinde bir kosul gordunuz mu? Basvurular yapilir, basvuru havuzunda uygun gorulen adaya burs verilir.

o zaman en iyisi üniversitemi bırakıp sütçü imam üniversitesine geçiş yapayım bölümdekilere de söyleyeyim boşuna itüde okuyup zorlamasınlar?

Kusura bakmayin ama para kazanirken size sormadim, haliyle nasil harcayacagima da kendim karar veriyorum. Bu konuyu daha fazla uzatmayi dusunmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 5 Ocak 2016; 1:10:41 >

• Forum Da bi itü odtü Bilkent harici diğer okullar çöp muhabbeti dönüyor sürekli.diğer üniversitelerde okuyan insanlar aptal mı da boşuna okul okuyor?Şu saçma sapan ön yargılarınızdan çıkın artık.

Konu sahibi arkadaşı da başarılı insanları ödüllendirdiği için tebrik ediyorum,Allah daha fazla kazanmasını nasip eder Umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Kusura bakmayin ama para kazanirken size sormadim, haliyle nasil harcayacagima da kendim karar veriyorum.

Ben herhangi bir mesajımda ben adayım bana verin veya ortalamam bu bende adayım yazdım mı?Benim söylediğim konu üniversiteler ve aralarındaki uçurum notlandırma.Birisi daha kötü bir ünidedir ama çok daha iyi bir mühendistir kendini çokta yetiştirmiştir, hatta daha kötü bir üniversite olması bir yerde daha iyidir bizim gibi gereksiz işlerle derslerle falan uğraşmaz daha fazla zamanı olur kendini geliştirir.Ama iş notlandırmaya gelince orada biraz durmak lazım.Sene boyunca proje ödev sınav her ders quiz yapıp bir 1 kişiye AA verip geçen bir sistemle sınav öncesi soruları veren bir sistemi pek tabiki ayırmak lazım.Bu benim düşüncem para sizin istediğinize verin.

Not: itüyü düşünen arkadaşlar için yazıyorum bu notlandırmadan öyle süper bir eğitim falan çıkartılmasın keza Türkiyedeki aşağı yukarı her üni gibi eğitim olarak kötü.

• 250 dolar orada senin için ciklet parası ama burda artık 3 ilel çarpılıyor 800 lira falan ediyor.

Ülkemizin parasının ne kadar değersiz olduğunu anlayıp hüzünlendim.

Güzel uygulama.
  • quancore kullanıcısına yanıt
    bu baş tacı itü odtüden hangi bilim insanları çıktı ne icatlar çıktı bi söyleyinde bizde bilelim ya ne var el üstünde tutacak bu kadar en iyi üniversiteniz dünyada 450. sırada
  • quote:

Orijinalden alıntı: firediknitze

bu baş tacı itü odtüden hangi bilim insanları çıktı ne icatlar çıktı bi söyleyinde bizde bilelim ya ne var el üstünde tutacak bu kadar en iyi üniversiteniz dünyada 450. sırada

Çıkmadı zaten çıkmaz da.Son mesajımı okuduysanız eğitimin ne kadar kötü olduğunu söyledim.Ben Türkiyede düzgün eğitim veren bir üninin olduğuna da inanmıyorum.Son mesajımı okursanız ben olayın hangi kısmına itiraz etmişim anlarsınız.
  • İnşaat mühendisligi neden yok sorabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quancore kullanıcısına yanıt
    anladım demek istediğinizi fakat o ünlü üniversiteden bir bilim adamı vea bir buluş çıkmıyorsa isterse 700 puanla alsın o sütçü imamla birdir
  • firediknitze F kullanıcısına yanıt
    Çeyrek binyıllık Teknik Üniversite'nin mezunları Türkiye'de ve Dünya'da birçok önemli başarıya imza atmıştır. Ünlü İTÜ'lülerin başında Necmettin Erbakan, Turgut Özal ve Süleyman Demirel gelmektedir. Özal Türkiye Cumhuriyetinin 8.,[11][13][15] Demirel ise 9.[11][14][15] cumhurbaşkanı olmuştur. Buna ek olarak bir zamanlar üniversitede öğretim üyesi olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan ise bir süre Türkiye Cumhuriyeti başbakanlığı görevinde bulunmuştur.[125] Çeşitli dönem bakanlık yapmış olan Tınaz Titiz, Recai Kutan, Binali Yıldırım, İsmet Yılmaz, Tarhan Erdem, Veysel Eroğlu ve Taner Yıldız da Teknik Üniversite mezunudurlar.[126][127][128]

Eserleriyle tanınan ünlü İTÜ'lülerden bazıları ise şunlardır: Anıtkabir'in mimarlarından Prof. Dr. Emin Halid Onat ve Doç. Dr. Ahmet Orhan Arda hem İTÜ mezunudurlar hem de okulda öğretim üyeliği yapmışlardır. Atatürk Üniversitesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi yerleşkelerinin mimarı Veli Behruz Çinici[129], Devrim arabaları mühendislerinden Kemalettin Vardar,[130] İTÜ mezunudur.

Zamanının önde gelen bilim adamlarından Mustafa İnan, Ziya Akçasu, Bedri Karafakioğlu, Doğan Tekeli,[131], Doğan Hasol[132] Mehmet Toner,[133] Kemal Kafalı da İTÜ'den mezun olmuşlardır. Dünyaca ünlü malzeme bilimcisi Ali Erdemir[134] İTÜ'den malzeme bilimcisi olarak mezun olmuştur. İlk Türk kadın mühendis Sabiha Gürayman da İTÜ mezunudur.

HAVELSAN genel müdürü Faruk Yarman ve ASELSAN'ın kurucusu ve bir dönem genel başkanlığını da yapmış olan Hacim Kamoy, TÜBİTAK'in 1968'de kurulan Elektronik Araştırma Ünitesi'nin kurucu başkanı Yılmaz Tokad[135][136], 1995'te kurulan TÜBİTAK UEKAE'nin kurucu müdürü Önder Yetiş [136], Siemens eski genel müdürü Arnold Hornfeld, Türk Hava Yolları genel müdürü Temel Kotil, Alarko'nun kurucularından Üzeyir Garih,[137][138] ve Enka'nın kurucuları Şarık Tara,[139] ve Sadi Gülçelik, iş adamı Orhan Öcalgiray, Elginkan Holding'in kurucuları Ekrem Elginkan ve Cahit Elginkan[140] da İTÜ mezunudur. Ayrıca Galatasaray Spor Kulübünün şu anki başkanı Dursun Özbek İTÜ makine mezunudur.[141]

Yeditepe Üniversitesi'nin kurucusu Bedrettin Dalan da İTÜ'lüdür. Dalan, bir dönem İstanbul'da belediye başkanlığı da yapmıştır. Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Vedat Ali Dalokay, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Teoman Özalp de teknik üniversite mezunu olup mühendis siyasetçi geleneğindendirler.

Konservatuvar mezunu ünlü İTÜ'lülerden bazıları: Volkan Konak[142], Funda Arar, Çelik Erişçi[143], Aşkın Nur Yengi[144], Melihat Gülses,[145] Erkan Oğur, Erol Parlak ve İsmail Hakkı Demircioğlu. Mimar ve Redd grubunun gitaristi Berke Hatipoğlu, İTÜ mimarlık fakültesi mezunudur. Ata Demirer ise konservatuarı yarıda bırakmıştır.[146]

Türk edebiyatının önemli isimlerinden Oğuz Atay İTÜ inşaat mezunudur.[147]Ayrıca yazar Orhan Pamuk da bir süre mimarlık fakültesine devam etmiş fakat mezun olmamıştır. Tiyatrocu Yılmaz Erdoğan ise inşaat fakültesine bir süre devam etmiş ancak daha sonra okulu bırakmıştır.
    sanırım bu kadarı türkiye için yeterli...

• quote:

Merhaba,

Ortalamasi 3.75 ve ustundeki 3. veya 4. sinif Bilgisayar, Mekanik, Makina, Elektrik-Elektronik Muhendisligi bolumunde okuyan 1 kisiye $250 odul vermek istiyorum.

Ortalamasi 3.5 uzerinde olanlar da basvurabilirler. 3.75 ve ustu aday olmamasi durumunda daha alt notlari da degerlendirebilirim.

Hocam y bu yaz cali de olucaksan belki gorusebiliriz starbuckstan bi mocha ni icerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar adam kendi çapında bir hediye vermek istemiş ve şartları yazmış. Para onun karar onun, sizin onun bu kararını eleştirme hakkınız nerden geliyor? Siz açın bir konu 1.5 ortalama üstüne para verin tutan yok sizi. Böyle bir konuda bile saçma mesajlar görmek çok üzücü.
  • Jeoloji Mühendisiyiz Piç miyiz lan biz
  • quote:

quote:

Çıkmadı zaten çıkmaz da.Son mesajımı okuduysanız eğitimin ne kadar kötü olduğunu söyledim.Ben Türkiyede düzgün eğitim veren bir üninin olduğuna da inanmıyorum.Son mesajımı okursanız ben olayın hangi kısmına itiraz etmişim anlarsınız.

ANLADIK İTÜDE OKUYORSUN HEMDE BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Açıkçası ben öyle burs çok gördüm

• elin amerikalısı üç kuruş para kazanmış havasına bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

quote:

ANLADIK İTÜDE OKUYORSUN HEMDE BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

SANA NOLUYOR 1ADER?

• Boğaziçi bilgisayar mühendisliğindeyim ama o ortalamayı yapmak gerçekten zor, yapılır ama dünyayla ilişkini kesip tamamen ders odaklı bir yaşam sürmen lazım ki ilerisi için hiç iyi bir yol olmaz bence bu. Alacak arkadaş güle güle kullansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Therocqula -- 5 Ocak 2016; 3:43:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.75 üstü yapacak adama 250$ az bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.