20 yıl ust uste sampiyon olun ama sizi yurtdısından kimse bilmesin tanımasın duymasın size kim sponsor olur ? kim sizden forma alır sizin macları izler kim size topcu gonderebilir ? tutturmuslar biz "edi ve büdü ile sampiyon oluruz " arkadasım belki kazaran sampiyon olursun da millet sadece sonucla ilgilenmiyor ki macı izlerken keyif almak istiyor çöplerle alacagın sampiyonluktan ne zevk alacaz ? alcaksın 3-5 yıldız dunya alem namını duyacak bascan formaları vurcan kırbacı ama nerde o kafa ? nato kafa nato mermer neyse bu saatten sonra yapcak bisey kalmadı transfer edecek yıldız oyuncu kalmadı simdi sesini cıkarmayan taraftar gunlerce bos yere aglayabilir
Besiktas hakkinda konusuyorsan bizim yonetim kisitli butceyle iyi oyuncular almaya calisiyor.Yildiza ihtiyacimiz yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
beşiktaşmı o ne beşiktaş ne gezer burda ben gecen senenin kazaran sampiyonu bu senenin piyonundan bahsediyorum
Galatasarayın para havuzu dolu olması lazımdı.Demekki bazı arkadaşlar o havuzu başka türlü boşaltıyor.Ayakkabı kutusumu desem artık.