Şimdi Ara

Muhteşem 15'lik Tarife'den 25'e doğru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tarifede 5. faturam memnun değilim açıkcası. muhteşem 15'lik tarife , 15 tl fatura beklerken vergiler felan 20 TL nin altına düşmüyor.
    vergiler dahil ibaresine aldandım ilk paket alımım olması itibari ile :( taahhütsüz olmamasından dolayı 6.aydan sonra fatura 25 TL yi bulur. buda bana fazla gelir.

Normalde zaten 250dk nın 100dk sını kullanabiliyorum,
    1000 sms var hiçbir işime yaramıyor en fazla 100 sms... bu kullanımlarıma göre bir tarifeye veya faturasız hatta geçmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Muhteşem 15'lik Tarife'den 25'e doğru

• Kardeş Yeni Hat Aldıysan Yeni Tesis Ücreti Vergi Olarak +5 TL yansılır Bundan Haberin Var mı? Tahaaüt Yapmadığın Zaman 6 Ay Sonra 3 TL Artıyor.
  • Ben de hat taşıyarak Muhteşem 15'lik tarifesine geçtim dediğin gibi 20 tl yi buluyor ilk faturam geldi 1 ay daha deneyeceğim olmazsa ya tarife değişeceğim yada hattımı taşıyacağım tekrar, Allahdan taahhüt vermedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pannekamp

Ben de hat taşıyarak Muhteşem 15'lik tarifesine geçtim dediğin gibi 20 tl yi buluyor ilk faturam geldi 1 ay daha deneyeceğim olmazsa ya tarife değişeceğim yada hattımı taşıyacağım tekrar, Allahdan taahhüt vermedim.

Eyvah diyorum.
    Ben bu tarifeyi gözüme kestirirken ve bu sorunu yaşadığınızı görünce;
    Ayrıca avea faturalı hat şikayetleri bu kadar çokken;
    Avea Kontörlü tarifelere/paketlere bakmaya karar verdim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimcell 19tl 250dk heryone / 5000sms / 500mb internet hatti tam size gore derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

Bimcell 19tl 250dk heryone / 5000sms / 500mb internet hatti tam size gore derim.

Bimcellilerle veya 1 Bimcelliyle ayda 2.000 dak. görüşme verse...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokay45

Kardeş Yeni Hat Aldıysan Yeni Tesis Ücreti Vergi Olarak +5 TL yansılır Bundan Haberin Var mı? Tahaaüt Yapmadığın Zaman 6 Ay Sonra 3 TL Artıyor.

aynen kardeş bilgim var saolasın...

quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

Bimcell 19tl 250dk heryone / 5000sms / 500mb internet hatti tam size gore derim.

yorumlarınız için teşekkür ederim...

Bimcell daha avantajlı fakat 19 TL dışında diğer tutarlar eklenince ücret ne kadar olur ?
    geçiş yaptığımda avea'nın benden keseceği ücretler konusu, yeni hat tesisi ücreti veya bunun dışında varsa neler?...

geçiş işlemi için ilk olarak avea yı iptal mi ettirmem gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrreee -- 30 Aralık 2012; 21:30:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.