Şimdi Ara

'Mülteciler defolup gitsin' yorumuna ingiliz mahkemesinden 2 yıl hapis! Liberal Solun kuzey koresi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• x (formerly twitter)
    RadioGenoa (@RadioGenoa) on X
    https://x.com/i/status/1860253610900164943

bir kişi internette yazdığı "mülteciler bu ülkeden degolup gitmeli" mesajı küçük düşürücü ve tahrik edici bulunduğu için ingiliz mahkemesi tarafından 24 ay ceza ile cezalandırıldı.

ulus devlet yapısını kaybedenlerde : şahsen sevmesem de üniter yapısının içinden geçilmiş yahudi kuklası ingiltere devleti bize ders olmalıdır. 22 yıllık islamcı iktidarına rağmen hala üniter yapının, ulus kimliğinin farkına varamamış bir muhalif kesim var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu amcamlarımız, bıyık ve sakalı peruk takıp, etek de giyseler 1km öteden tanınır. sahip oldukları kimlikten sıyrılmaları mümkün değil. altın semer hesabı.  

• Videodaki merinos koyun kılıklı kesin gay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

:) bunlarda işte birileri yazıp çiziyorlar. bunların ipine basmadıkları sürece herkes özgür :)

• Bu kafayla ingiliz ya da alman vs. kalmayacak. Avrupa sonunu hazırlıyor.

• İngiliz solu, mültecileri övüyor.

Bizdeki sol, mültecileri yeriyor.

Aradaki farkı detaylandırmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt

benim mesajımı biraz açmam gerekiyor sanırım. amcamın oğulları, takiye yapıyor diye düşünüyorum.   bunların yaptığı şu oluyor yani, önce canına okuyor sonra baktı ölecek suni teneffüs yapıyor. tamamen öldürse, canına okuyacak birini bulamayacağı için sağ bırakıyor. hikayeden haber yani.

• tekrar ediyorum: mülteci işgalciler defolup gitsin !...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.