< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mültecileri son günlerde ülkede istemeyen hükümet ?
-
-
iktidarlar geçicidir ve bizdeki hükümet de zaten değişecek... benim endişelendiğim şey halkın bilinç seviyesi, halkımızın bilinç seviyesi rezil noktada olduğu için hükümet yıllarca bizim mahvetti ve buna rağmen destek görüp başta tutuldu yıllardır...
halk bilinçlenmez ise yeni gelen hükümetinde vereceği zararlar ile yine kötü bir hayat yaşayacağız hepimiz... protesto kültürünün gelişmesi lazım, protesto edip sağı solu kırıp dökme ile ülkelerin yıkılmadığını halkımıza bir şekilde öğretmemiz gerekiyor... sağı solu derken yani esnafın dükkanları değil, belediyelerin yada partilerin binaları ve kamu alanlarını kast ediyorum çünkü bunların yenisini yine biz yapacağız...
sonuçta şu an politikacılar bizim vergilerimizle 16 milyonluk araçlara biniyorlar... onların hortum gibi sömürmesini kesersek protestoda kırıp döktüğümüz yerleri yenilemek zaten leblebi gibi kalır, sıkıntı olmaz, yeter ki şu kendilerine bağladıkları kanalizasyon hortumlarını bir yok edelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 30 Haziran 2024; 9:47:0 >
-
Hayır değil. Bangır bangır bağırıyordu hazretleri "Bop eşbaşkanlarından birisiyim"diye.
Öyle bir günde olmadı bu işler
-gelir gelmez ottawa'ya imza attılar, 2009'da 650 bin kadar mayını temizleyecek İsrail'li sirkete ihaleyi verdiler.
2014 kadar sürecek mayın temizliğinin ilk yıllarında tesadüf bu ya Arap baharı patlak verdi Suri karıştı akın akın gelmeye başladılar.
İlk girişler Reyhanli'dan di. Mayınlar temizlenice yol geçen hanı oldu.
RTE gaz alma üstadıdır. Avrupa'daki tepkiler için değil Ağustos ayında yapılacak örtülü işgal karşıtlığı mitingi için ön alma çabası.
Her 6 ayda bir ağız değiştiriyorlar. Bir gönderecez bir göndermeyecegiz diyorlar. RTE başta olduğu sürece sığıntıları göndermez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 30 Haziran 2024; 9:59:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk halkı mültecilerden gayet memnun. Seçim sonuçlarına bakarsanız mültecileri tek istemeyen parti Zafer Partisi aldığı oy oranı %1 veya %2
-
Şahsen o %2'nin içinde olduğum için o kadar vicdanım rahat ki.
Ben elimden geleni yaptım, örtülü işgale dur demek için gücüm yettiğince dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım. Sosyal hayat,sosyal medya ayırt etmedim. Tepki de gördüm destekte. Alaya da alındım , abarttıgımı söyleyenlerde.
Biz elimizden geleni yaptık ,üç kurus menfaate memleketini satanlardan olup , memleketi en çok kendilerinin sevdiğini iddia edenlerden olmadık çok şükür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rte bunları göndermez gonderemez adam zaten eş başkanı oldugunu söyledi onların burada olmasının en büyük sebebi kendisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X