Şimdi Ara

MULTİPOWER WHEY AMİNO kullanan varmı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ürünü kullanan varmı? Kullanan varsa eğer kullanıcı yorumlarınızı veya farklı markalarda alternatif üründe alabilirim ama çok araştırdım baktım yani en iyisi bu geldi bana..

http://www.protein7.com/multipower-whey-amino-3400-300-tablet-50.html

MULTİPOWER WHEY AMİNO kullanan varmı???

• Bende uzun zamandır araştırıyorum bu öne çıkıyor. İçeriği diğerlerine göre en fazlası.

http://www.besindestek.com/sci-mx-whey-plus-hardcore-21-kg
  • quote:

Orijinalden alıntı: baddady

Bende uzun zamandır araştırıyorum bu öne çıkıyor. İçeriği diğerlerine göre en fazlası.

http://www.besindestek.com/sci-mx-whey-plus-hardcore-21-kg

Aha benim gibi birini buldum.Bende sci-mx'ciyim hocam.Çok çok iyi olduğunu söylüyorlar.3,6 kg olanından sipariş vereceğim.

Tek sıkıntısı türkiyede fazla bilinmeyen bir marka.Deneyeceğiz işte bakalım risk alıyorum ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97084050D -- 1 Ağustos 2016; 22:57:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞamlıReis

Aha benim gibi birini buldum.Bende sci-mx'ciyim hocam.Çok çok iyi olduğunu söylüyorlar.3,6 kg olanından sipariş vereceğim.

Tek sıkıntısı türkiyede fazla bilinmeyen bir marka.Deneyeceğiz işte bakalım risk alıyorum ;)

aynen bende ilk kez denicem. Kullananlar baya memnun. İnşallah bizde memnun kalırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baddady

quote:

Orijinalden alıntı: ŞamlıReis

aynen bende ilk kez denicem. Kullananlar baya memnun. İnşallah bizde memnun kalırız.

Valla fazla referans bulamadım ama bir kaç kullanan çok sağlam olduğunu söylüyor haydi bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla kullanıcı yorumu bulamayınca ürünü geçen hafta aldım. Fiyat olarak biraz yüksek ama servis sayısı ve içeriğine bakarsak aslında fiyatı çok uygun bir ürün.

300 tablet 1020 gram ağırlığa sahip ve tabletler bayağı büyük. Hard Line Amino Full almıştı bir arkadaşım onda da 300 tablet var ama 600 gram falan geliyor olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.

Çok fazla kullanma şansım olmadı iki üç kere kullandım zamanla etkisine bakacağım ama şunu söylemek isterimki top 5 amino asit sayarsam eğer bitanesi de kesinlikle bu üründür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 13 Ağustos 2016; 17:34:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BCAA MI KREATİN Mİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.