Mutfak Dolabı 9 Sepetli Dolap Çok Amaçlı Dolap 122 Cm Beyaz Sepetli Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor https://www.gittigidiyor.com/ev-bahce/mutfak-dolabi-9-sepetli-dolap-cok-amacli-dolap-122-cm-beyaz-sepetli_pdp_682684997< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mutfak dolabı 34 lira gg yanıyor
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Alalim bakalim gelicek mi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldım ama göndermezler muhtemelen
-
Bitti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaptım 1 tane 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat hatası idi, değişti şimdi
Gelmez ama aldım yinede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 pcs aldım
iyi bari, alamadık diye üzülmedim
-
317 olmuş satın alanlara hayırlısı olsun
Fiyat hatası olduğunu nerden anladınız.adamlar kampanya yapmış gerçek indirim diye.%88 indirim yapmışlar daha ne olsun
Gördüm de alıp almama konusunda kararsız kaldım. Çekmeceleri tam kapansa değerlendirirdim de boşluk kalınca çekmecelere toz olabilir.
-
Hatalı fiyat olduğunu bile bile neden alıyorsunuz? Şimdi satıcı iptal edince muhtemelen satıcı puanına yansıyacak.
😂 hocam tek çekmecesi zaten 25 -30'₺ neden düşündün o kadar gerçi muhtemelen göndermeyecekte şansını deneseydin
Ya hocam dediğiniz doğru ama alıp da beğenmezsem bir köşede hem beğenmediğim hem de kalabalık olarak gözüme çarpsın istemedim. Başka fırsatlara artık ne diyelim. :)
-
Aldın , geldi , beğenmedin . Alıcısı çıkardı 50 ₺ buradan banko 😂
Çıkardı herhalde de uğraşmak istemedim. Neyse alanlarınki inşallah gelir de güle güle kullanırlar. :)
-
-
Birkaç dakika sonra 34.99 dan 349.99 lira oldu çünkü. Noktayı yanlış yere koymuşlar muhtemelen 😅
Tüm yorumlara baktım, Biri DH selam olsun yazmış, biri alırken 344₺ oldu insanları kandırmayın yazmış. Ne ara aldınız da yorum yaptı yav. Önce buraya yorum yapsanıza, biz de konuyu yukarıda görelim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladinho -- 21 Ekim 2021; 11:4:26 >
Bu fiyatın yanlış olduğunu bile bile bir umut aldınız, tamam bir ihtimal gönderebilirlerdi. Peki göndermediği için neden adama olumsuz yorum atıyorsunuz da bundan sonraki satışlarını kötü etkiliyorsunuz? Yazık değil mi? Her insan hata yapabilir, fiyatı yanlış yazabilir.
|
Ayıp lan. Resmen 50 100 kişi 1 yıldız verip kötü yorum yapmış. Bu kadar mı ölücüsünüz? Zar zor ayakta kalmaya çalışan insanlar zaten puanını dibe çekmişsiniz 2 saatte. Ne istiyorsunuz? 1 aylık kazancını sizi mutlu etmek için versin mi? Kalbiniz bu kadar mı karardı? Ürün de mutfak dolabı. Sanırsın çeyiz diziyorlar, toplu almışlar bir de. |
Bizim millette yüzsüzlük çok fazla var malesef. |
Gorunce inanamadim, millet kafayi yemis |
Yaklaşık 20 yılda giderek bozulan bir aile yapısı ve sonucu. |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X