Şimdi Ara

Mutsuzluk yüzünden şehir değiştirmek (Tavsiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu sene Hacettepe Üni. Alman Dili ve Edebiyatı kazandım kişisel idealim uluslararsı ilişkiler yandal yapmak ve açıkoğretim ikinci üniversite ile dış ticaret okumak.İleride bu işle ilgilenmek istiyorum.

Fakat bu sektörde okulun adından çok staj ve tecrübenin değerli olduğunu duydum.Diğer yandan en iyi arkadaşlarım ve düzenli ilişkim olan kişi İstanbul da okullar kazandılar.Ankarada mutlu değilim ve merkezi sınav sistemi ile geçiş yapmayı düşünüyorum bu yaz.Daha hazırlık sınıfındayım ve ders kaybının olmayacağını düşünüyorum.

Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarıı

• Sırf şehir farklı diye benimle aynı puanı alan arkadaşlarım benden 100kat iyi ve 100kat ortamı olan okula giderken ben malum örgütü savunan malum ırk dolu kızları bir o kadar cahil ve serseri peşinde olan bi şehir ve okula gittim

• Yandal ve 2. Üni. Biz bi.tanesini zor götürüyoruz sen bu dediğini yapmanın kolay olduğunu mu sanıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaz Amca

Sırf şehir farklı diye benimle aynı puanı alan arkadaşlarım benden 100kat iyi ve 100kat ortamı olan okula giderken ben malum örgütü savunan malum ırk dolu kızları bir o kadar cahil ve serseri peşinde olan bi şehir ve okula gittim

Ne demeye çalıştığınızı anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

Yandal ve 2. Üni. Biz bi.tanesini zor götürüyoruz sen bu dediğini yapmanın kolay olduğunu mu sanıyorsun

Haklısınız ust sınıflarla konustugumdada yandalı unut dediler ama yandal ya da açıkoğretim birini eleyebilirim bir tanesini yapmak zorundayım meslek için.Benim asıl sorum staj yapma avantajı ve burada aşırı mutsuz olduğum için istanbula geçmek.Sevdiğim herkes orada olduğu için burası çekilmez geliyor.

• Wint kullanıcısına yanıt
    Benim düşüncemde bu zaten teşekkürker yazdığın için.Normalde böyle konulara millet bulmuş buluşturuyor diye geçiştirirdim ama olayı yaşayınca farklıymış.Şuan sakinleştirici kullanıyorum zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben emekli olsam kesinlikle manisa turgutluya yerleşirdim
    size vereceğim tavsiyeler
    yalova
    eskişehir
  • Eğer hazırlık sınıfındaysan bence rahatlıkla okul ile üniversite sınavına çalışmayı beraber götürebilirsinMutsuz olduğun yerde kalmanı önermem ama daha yeni açıldı okullar.1-2 aya oraya alışabilirsin.

Bu arada Aphex Twin mi dinliyorsun ? Kullanıcı adından fark ettim de .
  • Henry Dorsett Case kullanıcısına yanıt
    Ya asıl sorun şu 3 yıldır birlikte olduğum kız arkadaşım ve 15 yılı geçkin arkadaşlarım orada.Ayda bir gidiyorum ama hep orada olmak istiyorum.Bu arada düşüncem yazın merkezi sınav yatay geçişi yapmak.Benim puanım 318 geçmek istedigim yerin tabanı 198.İnşallah olur bu yaz.

Ve evet aşırı derecede Aphex Twin bağımlısıyım
  • düşünceniz çok saçma efendim.bu ülkenin tek güzel şehri İstanbul değil.Ki sen en güzel şehirlerden birinde Ankara'da Hacettepe'de okuyorsun.Eğer hala mutsuzsan sebebi Ankara değil sensin.Bunu kabul edin.
  • r10semih kullanıcısına yanıt
    Yok ben zaten Ankara çirkin vb. demiyorum.İstanbul'un bana güzel gelmesinin nedenlerini yukarıda belirttim.Yoksa İzmir'liyim İzmir'e özlem duyardım şehir olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: vordhosbn

Ya asıl sorun şu 3 yıldır birlikte olduğum kız arkadaşım ve 15 yılı geçkin arkadaşlarım orada.Ayda bir gidiyorum ama hep orada olmak istiyorum.Bu arada düşüncem yazın merkezi sınav yatay geçişi yapmak.Benim puanım 318 geçmek istedigim yerin tabanı 198.İnşallah olur bu yaz.

Ve evet aşırı derecede Aphex Twin bağımlısıyım

Hocam rahat yaparsın geçişi.

Bende öyleyim.Harika bir sanatçı Aphex Twin
    Anladım gerçekten öyle.Bunu okul 2 aydır varken yaşıyorum zaten seneye böyle bir şeyi çekebileceğimi hiç zannetmiyorum.Kız arkadaş buyuk etken ama gozum kapalı güvenebileceğim arkadaşlarım da orada.Sanırım geçiş yapıcam

Yok yok gazlamadın tüm yazdıkların için sağolasın.

Bu arada upp baska arkadaşların da fikirlerini alalım.
  • Upp tüm fikirlere açığım
  • İzmit iyidir kardes gel :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.