Şimdi Ara

MYP ile geçişi bilin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
5
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz da olsa tercih yaparken rahat olursunuz , burada çok gördüm kafası karışık insan dolu önce içinize biraz da olsa sinen bir yeri tercih edin 1 sene içinde ne okumak istediğinize karar verirsiniz zaten

Ek madde 1 ile geçiş nedir ?

Merkezi Yerleştirme Puanıyla Yatay Geçiş (Ek-1 Madde): Mevcut üniversitene kayıt olduğun yıl aldığın merkezi yerleştirme puanlarınla yatay geçiş yapabilirsin. Kayıt olduğun yıldaki merkezi yerleştirme puanın, geçmek istediğin bölümün aynı yıldaki puanına eşit veya ondan yüksek ise o bölüme yatay geçiş yapabilirsin

• hocam kurum içi mi oluyor sadece yoksa üniversiteler arası oluyor mu ? ytü mat müh yazıp daha sonrasında itü endüstri geçebilir miyim mümkün müdür ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3C285131 -- 21 Temmuz 2022; 13:33:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mümkündür puanın tutan her yere geçersin

• hocam peki şans faktörü de var değil mi ortada ? sonuçta bunu düşünen tek kişi ben değilimdir. benim puan mesela itü ceng'e yetiyor şu an ama malum sıralamadan ötürü giremiyorum. burada kaç kişilik kontenjan açıldığı da önemli ya kimin puanı daha yüksekse onu mu alıyorlar ? ya da acaba sene sonuna kadar ortalama kasıp öyle geçsem daha mı kolay olur (endüstri veya ceng) ?

• yıl kaybı oluyor dimi? yani a bölümünün 1. sınıfını bitirsen b bölümüne geçtiğine tekrar 1 oluyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu sene atıyorum itü 530 puanla kapattı seninde puanın 530 ve üzeri olması lazım.bölüm bazında %30 kontenjan açılıyor(yök kararı bunlar hepsi %30 açıyor) örn 100 kişi almışsa 30 kişi myp kontenjanı açıyor eğer kontenjan dolarsa ki genelde dolmuyor girdiğin yıla göre sıralıyolar puanları vs

• mühendislikte olacağını sanmam dersleri saydırabiliyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MYP ile geçiş hakkında soru
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam peki taban puan konusunda hangi seneyi baz alalım ? 2020 midir sizce en uygun ?

• geçişte üniversiteye girdiğin yıl baz alınır.

• yok hocam onu kastetmemiştim ama teşekkür ederim bilgi için. bu seneki taban puanlar nasıl olur sizce mühendislikler için ?

• öğrencilere bağlı ilgi yine bilgisayar,yazılım bilişim bölümlerinde bunlar yükselir.

• 16920 aldım hocam Ktü Tıp 16350 ile almış girersem sıkıntı yok ama giremesem mesela Ktü arkasına Sbü Trabzon Tıp yazsam 19k dan ama akredite değil oraya yerleşsem sonra 4. veya 5.sınıfta puanımdan daha düşük akredite bir okula veya ktüye geçme şansım olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andrew__neiman -- 21 Temmuz 2022; 14:5:14 >
  • andrew__neiman A kullanıcısına yanıt

puanından daha düşük bir yere geçersin eğer ktü ye giremezsen myp ile yine giremezsin hocam tekrar tercih yapıyormuş gibi düşün

• hocam peki geçen seneye göre mi artar yoksa 2020'ye göre mi ? geçen sene puanlar bi anda inanılmaz düşmüş.

• sınav zorluğundan o puanlara bakmayın sıralamalara bakın sadece

• Hocam peki myp ile geçişte kontenjan var mı,varsa ne kadar biliyor musunuz?

• ahmetfeyiz kullanıcısına yanıt

var. girdiginiz yildaki kontenjanin %30'u.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam GANO İle geçiş hakkında da bilgilendirir misiniz rica etsem

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ahmetfeyiz kullanıcısına yanıt

aldığı kişi sayısının o yıla göre %30 u.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.