Şimdi Ara

mz motorsiklet nasıl olmuş :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arma_ardosi -- 10 Ağustos 2009; 18:55:16 >

• değerli kardeşim güzel olmuş emeğine sağlık ama o gaz hollarındaki püsküller hiç gitmemiş
    onları çıkartırsan daha güzel olur senin motor enduro tarzı o püsküller curusere gider
  • dün akşam kestim onları
  • quote:

Orijinalden alıntı: asbaskan

değerli kardeşim güzel olmuş emeğine sağlık ama o gaz hollarındaki püsküller hiç gitmemiş
    onları çıkartırsan daha güzel olur senin motor enduro tarzı o püsküller curusere gider

teşekkür ederim..
  • eski mz ler sağlam motosiklettir. yenileri eskilerini çok fazlasıyla arattırıyor.
  • Harbi güzel olmuş sizmi yaptınız kaça maloldu

Ne gezerdim be eskiden off offf saglam motordur yalnız tek kusuru var krank kırması
  • ben yıllarca domuzkafa beşik amartisör mez kullandım çok memnundum o makina orjinaldı
    gitmediğim yer kalmamıştı yeniler yani seninkiler çıkınca bende çok özenmiştim arkadaştan
    aldım bi istanbula gideyim dedim belim koptu arkadaş motorun her tarafı vibrasyon kardeşim
    bunca yıl nasıl dayanmış bu insanlar hayret ediyorum ama buna rağmen yinede albenisi var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel makine. jantları beğenmedim yalnızca. zevk meselesi tabii.

2T'lerin hastasıyım!
  • çok güzel olmuşda cantlar gitmemiş bencede birazda yere basılsa on numara olur
  • Mz namıdeğer yer uçağı uzun süre kahrımı çekmiştir gerçekten 2t zevkini doruklarında yaşayabiliyorsunuz b makineyle sizde iyi bakmışsınız helal olsun böyle motoruna değer veren insanları görmek güzel bende kısa zaman önce satmıştım hızlı fakat dengeden yoksundur tüm serileri belirli bir hızdan sonra kötü yalpalıyor ustalık gerektiriyor kısacası tehlikeli aletler kazasız belasız kullanman dileğiyle...
  • MZ e laf yok ama yakıtına var hele birde gitsin diyorsan benzinli araba kadar yakıyor :S
  • Güzel olmuş. adı damağımda kalmış ilk motorumdu 301 hey gidi günlerr :))

Yan kapaklarıda krom olsa dahamı güzel olurmuş acaba.
    Ayrıca zamanında benim jantlarda turuncu renkti , şimdi düşünüyorumda ne çirkinmiş bilmem anlatabildimmi

Güle güle kazasız binersin inşallah.
  • Emek harcanmış, güzel olmuş. Kazasız belasız kullanman dileğiyle...
  • Eline sağlık. Kolay değil bu emekler. Jantlar daha uygun olabilirdi bence mesela krom, siyah ya da kırmızı.
  • Çok güzel olmuş
  • bu motorum 99 yılından beri bendedir. ölene kadar satmam aslında biraz fazla benzin yakıyor ama bastımmı gaza yarış motoru gibi gidiyor. istediğim hızı veriyor 140 a hayatta itiraz etmez. biraz zorladımmı 150 yi geçiyor. yeni piston sekman attırdım o yüzden 155 i geçmiyor açılması lazım herhalde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink_55

çok güzel olmuşda cantlar gitmemiş bencede birazda yere basılsa on numara olur

ya renkler tartışılmaz ön kısmı biraz daha yere bastırabilirim.. düşünüyorum
  • yoo gerçekten yalpalama yok belki farklı modeller yalpayabilir ama bunda görmedim süspansiyonu iyidir. hız yapmaktan korkutmadı beni hiç temennin için çok sağol sende iyi yaşa arkadaşım

quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

Mz namıdeğer yer uçağı uzun süre kahrımı çekmiştir gerçekten 2t zevkini doruklarında yaşayabiliyorsunuz b makineyle sizde iyi bakmışsınız helal olsun böyle motoruna değer veren insanları görmek güzel bende kısa zaman önce satmıştım hızlı fakat dengeden yoksundur tüm serileri belirli bir hızdan sonra kötü yalpalıyor ustalık gerektiriyor kısacası tehlikeli aletler kazasız belasız kullanman dileğiyle...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.