< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NKolay Extra ile 1500 TL (18. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
https://www.nkolay.com/kampanyalar/n-kolay-extra-ile-avantajlar-dunyasina-adim-at-1500-tl-ye-kadar-hediye-ve-faizsiz-kolay-nakit-firsati
Burda sıkça sorulan sorular kısmında geçerli olan tüm sanal kart kampanyalarına ek %10 demişler. Muhtemelen o kampanyaların limiti kadardır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistem düzelmiş
.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Üçünden de yararlanılıyor.
500 TL kesin sanal karta yatacak.
5000 TL kredi çekmeye çalışınca 'kredi notun düşük' bahanesiyle vermeme ihtimali var.
%10 sanal kart harcama iadesi ise sanki istediğin her alışverişe %10 indirim değil de, N Kolay'ın dandik kampanyalarından yararlanırsan onlara ek ekstra %10 indirin sağlanacak gibi algıladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 11 Kasım 2024; 11:7:2 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4 maviyi yaktık
Son 1 kaldı 🔥🔥🔥
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En az 10 giriş yaptık mı onu bilmiyorum
günlük 1 tane sayıyorsa 3 kasımda çıktı daha var sayının dolmasına 1 den fazlayı sayıyorsa da benim çoktan dolmalıydı yanmadı mavi
-
Arkadaşlar merhaba 10000 tlyi yatırdık diyelim.Diğer şartları yerine getirmeden çekip , ardından diğer şartları yerine getirsek kampanyadan yararlanmış olur muyuz.Birde 10000 tlyi bsşka banka hesabımıza çekmek istediğimizde herhangi bir sınırlama yoktur herhalde değil mi
10 bin atın,1 dk sonra çekin.Yarın sayaç işler.
-
Sayaç doldu ama gelen giden bir para yok
10 bin TL' den sonra başlıyor hocam İlk şart o
Tabii ki de gelmez daha bu ay yeni tamamladın bu ayın avantajlarını gelecek ay kullanacaksın yani 500 TL sanal karta gelecek ay yatacakquote:
Orijinalden alıntı: jhonturk
Sayaç doldu ama gelen giden bir para yok
Parayı görünce millet kuralları da okumuyor hunharca paranın gelmesini bekliyor. Para seven bir milletiz
1 kasım da basladı kampanya
-
2 gün önce otomatik talimatla fatura ödendi ama halen yansımadı. Arayınca düzeltiyolar mı?
-
otomatik ödeme talimatları,sanal kartla yapılan ödemeler dahil değil. Sadece uygulama üzerinden bakiye ile ödenen faturalar geçerliymiş.
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X