Şimdi Ara

NKolay Extra ile 1500 TL (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TRBOZGUR Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.405
Cevap
114
Favori
87.180
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nkolay karti. Sanal karta attigim parayi harcayabilirim diye istedim harcanmiyormus sadece karta ibanla atilan para kullaniliyormus ne anladim ondan bosuna istemis oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vip Üye kullanıcısına yanıt

nkolay kartla istediğiniz bankadan aktifbank hesabından sınırsız para yatırma/çekme işlemi yapabilirsiniz.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Demek istedigim seydi. Sanal karta para yukledim mesela kredi kartiyla falan para sanal kartta ya. Internet sitelerinde degil fiziki de Qr odeme de degil. Kartla temassiz oderim diye kart cikartmistim o olmuyormus.

Nkolay in Sanalina yukledigim parayi fizikide temassiz kullanabilseydim iyidi. Fups / oldubil kart mantigiyla yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 12 Kasım 2024; 17:22:15 >

aktifte maalesef öyle.Sanal kart,fiziki kart bakiyeleri farklı

• Nkolay, in baska kredi kartimdan para yukleyip fiziki kartini cikartip harcayabilecegim bir karti yok sanirim. Olsa iyi olurmus

• 12 gündür giriyoruz uygulamaya 10 günlük şart gerçekleşmedi enteresan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4 şartı tamamladık 10 girişte tamamlanırsa bu ayı kapatmış olurum

• 2 hesapta 4 adım ✅ geriye 1 adım kaldı ya fatura ödeme ya da farklı günlerde 10 kez giriş kaldı ikisinden birini tamamladım mı 1000 TL cepte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • karacaardıç kullanıcısına yanıt

10 binlik ilk eft'den itibaren 10 farklı gün

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Bu gün yarın eklenecek o zaman 👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Aktifbank'ın anlaşmalı olduğu ulaşım uygulamaları var n kolay kayseri gibi. Buna üye olunca n kolay hesabındaki sanal kart burada direkt gözüküyor. Bu uygulama üzerinden sanal karta nfc tanımlayıp mobil temassız ödeyebiliyorsun. (1500 tl üzeri şifre gerektiren işlemlerde sıkıntılı olabilir. Uygulamaya üye olurken girdiğin 4 haneli şifre sanal kartın şifresi oluyor ama eski konularda şifreyi girsen de pos hata veriyor diyorlardı. Temassız limitinin altındaki işlemlerde sorun çıkmıyormuş.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 tllik bilete bile iade veriyor bu nkolay canımız her şeyimiz

NKolay Extra ile 1500 TL
  • 10 kez giriş sayaca işlemiş. İki gün önce otomatik talimatla ödediğim fatura ise sayaca hala işlememiş.

• ben bazı adımları 10.000 para girişinden önce yaptım ama hepsi şu an tikli duruyor. demek ki öncesinde yaptıklarımı da saymış

• Operasyon tamam, pek kampanya yok. %10 bu ay mi, oda gelecek ay mı başlıyor acaba Bi restoran var zaten

• Talimatlı faturayı saymaya niyetleri yok. Uption falan diyorlardı, oluyor mu ona para gönderince?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal kart harcama için yüzde 10 indirim toplamda kaç tl'ye kadar, bir limit var mı? Bu ay mı başlıyor bu yüzde 10 indirim?

• Arkadaslar ben bu hedefleri yapiyorum ama sayac hic islemiyor. Ne kadar suruyor sayacin guncellenmesi ? Bilgisi olan paylasirsa sevinirim. Tskler.

• Uption hesabı açıp para yolladım bakalım havale olarak geçiyor. Yarın görürüz işleyip işlemediğini; olmazsa bi fatura bulmak lazım.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.