< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NKolay Extra ile 1500 TL (20. sayfa)
-
-
nkolay kartla istediğiniz bankadan aktifbank hesabından sınırsız para yatırma/çekme işlemi yapabilirsiniz.
-
Demek istedigim seydi. Sanal karta para yukledim mesela kredi kartiyla falan para sanal kartta ya. Internet sitelerinde degil fiziki de Qr odeme de degil. Kartla temassiz oderim diye kart cikartmistim o olmuyormus.
Nkolay in Sanalina yukledigim parayi fizikide temassiz kullanabilseydim iyidi. Fups / oldubil kart mantigiyla yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 12 Kasım 2024; 17:22:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aktifte maalesef öyle.Sanal kart,fiziki kart bakiyeleri farklı
-
Nkolay, in baska kredi kartimdan para yukleyip fiziki kartini cikartip harcayabilecegim bir karti yok sanirim. Olsa iyi olurmus
12 gündür giriyoruz uygulamaya 10 günlük şart gerçekleşmedi enteresan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4 şartı tamamladık 10 girişte tamamlanırsa bu ayı kapatmış olurum
2 hesapta 4 adım ✅ geriye 1 adım kaldı ya fatura ödeme ya da farklı günlerde 10 kez giriş kaldı ikisinden birini tamamladım mı 1000 TL cepte
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 binlik ilk eft'den itibaren 10 farklı gün
-
Bu gün yarın eklenecek o zaman 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aktifbank'ın anlaşmalı olduğu ulaşım uygulamaları var n kolay kayseri gibi. Buna üye olunca n kolay hesabındaki sanal kart burada direkt gözüküyor. Bu uygulama üzerinden sanal karta nfc tanımlayıp mobil temassız ödeyebiliyorsun. (1500 tl üzeri şifre gerektiren işlemlerde sıkıntılı olabilir. Uygulamaya üye olurken girdiğin 4 haneli şifre sanal kartın şifresi oluyor ama eski konularda şifreyi girsen de pos hata veriyor diyorlardı. Temassız limitinin altındaki işlemlerde sorun çıkmıyormuş.)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
15 tllik bilete bile iade veriyor bu nkolay canımız her şeyimiz
-
10 kez giriş sayaca işlemiş. İki gün önce otomatik talimatla ödediğim fatura ise sayaca hala işlememiş.
ben bazı adımları 10.000 para girişinden önce yaptım ama hepsi şu an tikli duruyor. demek ki öncesinde yaptıklarımı da saymış
-
Operasyon tamam, pek kampanya yok. %10 bu ay mi, oda gelecek ay mı başlıyor acaba Bi restoran var zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Talimatlı faturayı saymaya niyetleri yok. Uption falan diyorlardı, oluyor mu ona para gönderince?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanal kart harcama için yüzde 10 indirim toplamda kaç tl'ye kadar, bir limit var mı? Bu ay mı başlıyor bu yüzde 10 indirim?
Arkadaslar ben bu hedefleri yapiyorum ama sayac hic islemiyor. Ne kadar suruyor sayacin guncellenmesi ? Bilgisi olan paylasirsa sevinirim. Tskler.
Uption hesabı açıp para yolladım bakalım havale olarak geçiyor. Yarın görürüz işleyip işlemediğini; olmazsa bi fatura bulmak lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X