Demedi demeyin bunlar 500tl yi kebap bu kadar kolay 3 ay boyunca yedirtmez. Maks 2 ay onuda millet nkolaydan nkolay hesabina atabilmek icin bildigin hesap actiriyor aslinda onun kar ina 2 ay surdurur 3. Ay gelen geldi zaten bundan sonra 500tl kazanacaklar belesciler. Gelenden cok goturusu olacagindan hadi gule gule 😂 |
NKolay Extra ile 1500 TL (24. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Mobil uygulama da, giriş yaptığımız tarihleri görebiliyormuyuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uption'a havaleyi yapıp geri gönderince Aktifbank'a para gönderme görevinden mi sayıyor?
Hocam önceki sayfaları bi okuyun, daha dün söylendi cevabı.
Hocam şunu yazmak yerine soruya cevap verseniz veya yardım etmeyecekseniz hiç yazmasanız daha mantıklı olurdu. Görsem herhalde buraya yazmam, Türkçe okuyup anlayabiliyorum.
Kampanya sayfasında detayları okuman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanya sayfasında detayları oku!
Dün sabah 10 bini attım peşinden havaleyi yaptım ama hiçbiri işlemedi henüz galiba hafta sonu diye, bekleyelim bakalım
Hocam hergün 10 kişi sürekli aynı soruları soruyor. Doğal olarak bıktı insanlar
Teşekkürler, forumun ne olduğunu, neden insanların buraya yazdığını bilmeyenleri engellememe vesile oldunuz. Sayenizde sizin gibilerin mesajlarını okumayarak zaman öldürmeyeceğim.
😂😂😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyi yapmışsın kardeş.Böyle tip çok. bazısı kampanya paylaşıldı diye çıldırır,aman bi tek biz çökelim,sömürelim modunda.kampanya bitince ben demiştim,olacağı buydu,bu kadar kişiye çok bile dayandı der,millete kızar; bazıları da cevap vermek yerine böyle öter.
-
İlk başlarda sayıyordu. Sonra değişmiş diyenler vardı.
Şu an durum ne bilmiyorum.
-
Şartları okumak uzun sürer. Herkes kendine özel cevap ister:)
-
500 tl yi duyunca milletin eli ayağı titriyor hemen anında yarın gelsin para umuduyla detayları okumuyor hemen foruma soruyor. Burayı sorarak alacağı cevabı bekleyene kadar okusa 500 kere cevabı alacak. Ülkenin en kritik sorunlarından birisi de okumamak, bir de türkçe biliyorum diye ironi yapmış. Engellmiş bir de millete trip atarak
-
Eyvallah kral
Dün baska Nkolay hesabina havale yaptım tik atılmadı, 24 saat geçti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X