%10 kampanyasıyla ilgili hala bir üst limit bilgisi yok değil mi? |
NKolay Extra ile 1500 TL (26. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Karşılıklı 2 bin tl göndermek isteyen olur mu? Son görevim kaldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Dün akşam marketten yaptığım QR ödeme işlemleri geçerli olup mavi tık almış. 15 Kasım günü Telekom cep telefonu fatura ödemesi halen geçerli olmamış. Ne yapmak gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler fatura icin bi kampanya var mı ?
3 tane bagla 150tl kazan var şuan (3 ay kalması gerekiyormuş)
onun dışında nays kullanıyorum %5 iade veriyor başka varsa bilelim diye yazıyorum.
-
Ben bu alim isine 2 ay once basladim 2 aydir aliyorum. Ama gecende durup dururken popup cikti ekrana bi uyari( en fazla 2 kere alinabilir) diye. 3. Yu denemedim ben henuz sanirim sinir geldi ona da en fazla cekme hakki diye
daha önce kredi kullanmadım bana da böyle diyor. kredi notum düşük diye vermiyordu zaten kolay nakit ama ekstra ile verir belki demiştim yine vermedi.
Arkadaşlar nkolay ekstralı olma adımlarını tamamladınız ya hemen ekstralı olmuyorsunuz bu ay tamamladıysanız gelecek ay yani Aralık ayı itibariyle nkolay ekstra avantajlarını kullanacaksınız yani kolay nakit vermedi hâlbuki ekstralıyım demek için erken çünkü hiçbirimiz ekstralı değiliz bu ay ✅
Ustam kolay nakit nereye yatıyor ve bu nakiti hesaba çekip kullanabiliyor muyuz yoksa sanal karta mı yatıyor?
Hesaba yatıyor. İstediğiniz gibi çekebiliyorsunuz, kullanabiliyorsunuz.
Kolay nakiti sanal karta aktarma sakın. Çekim yapılrken sanal kart seçili olmayacak. Hesaba aktarıldıltan sonra eft yapabilirsin
Kazanılan 500₺ aralığın kaçında yatacak bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar, daha önce 2 sefer 7.500 kullanmıştım ve 2 kez kullandığım için vermiyordu ,ekstralı ol diyordu, ekstralı olduk ancak aynı uyarı var hala, ekstralı olduktan sonra 5 bin alabilen oldumu ?
-
1 tane şart kaldı..nkolay havale..eski bir üyeyle yapabiliriz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorular günde elli kez soruluyor cevabı da veriliyor. İnsanımız ise okumuyor okumuyor okumuyor. Bu ülkeden umudu olan varsa dm yollasın köprü pazarlığı yapalım.
başka bir hesaptan havale yapınca kabul etmiyor mu 10bin giriş kuralını ?
-
görevleri tamamladık bakalım aralıkta parayı yatıracak mı
-
Çok teşekkür ederim yardımınız için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trapo229 -- 19 Kasım 2024; 12:17:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X