Şimdi Ara

NKolay Extra ile 1500 TL (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.424
Cevap
110
Favori
89.263
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bı konuda birisi 2K düdüklenecek ama ne zaman bakalım  

• Havaleleriniz kabul edilir  

• 4 görev tamam , fatura veya havale görevini yapmam lazım ama ne havale edecek hesap ne de ödeyebileceğim fatura var. Hepsi taahhütlü diğer bankalarda getiremiyorum. Nasıl havale işini çözebilirim help.

• ilk çıktığında nkolay ekstralı olunan her ay 500tl 3 ayda toplam 1500tl değil miydi?

şimdi açıklamada nkolay ekstralı olunan her 3 ay için 500tl toplamda 1500tl diyor??

• quote:

Orijinalden alıntı: cesarepavese

ilk çıktığında nkolay ekstralı olunan her ay 500tl 3 ayda toplam 1500tl değil miydi?

şimdi açıklamada nkolay ekstralı olunan her 3 ay için 500tl toplamda 1500tl diyor??

Lansmana özel yazıyordu onu kaldırmışlar bu ay ile birlikte Aralık ve Ocak aylarında da nkolay ekstralı olursan 3 ay boyunca her ay 500 toplamda da 1500 TL ödül alacaksın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende kaç gün oldu sayac işlemiyor bir türlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cesarepavese C kullanıcısına yanıt
    İki açıklama da aynı şey zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt

alakası yok, aynı değil.

ilk açıklama aylık olarak 500tl vereceğiz derken ikincisinde her 3 ay için, yani 3 ayda 1 defa 500 tl vereceğim denmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesarepavese -- 22 Kasım 2024; 15:42:16 >
  • cesarepavese C kullanıcısına yanıt
    3 ay boyunca her ay verecekler.

• 10 gün boyunca N Kolaya giriş yapınca 11. gün o görevi yapmış sayıyor mu yoksa bir kaç gün sonra mı yansıyor acaba takip eden biri yazabilir mi sorma sebebim kasım ayında tam 10 gün kala başladım bu işe eğer yansımazsa 500 gider bu görev yüzünden. Teşekkürler.

• saycan S kullanıcısına yanıt

ben görevlere 4ünde başladım,14ünde 10 gün sayacı işledi.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

para girişim 12 kasım, her gün giriş çıkış yaptım. nkolay extra kısmına girdim bir değişiklik var mı diye. bugün artık 11.gün oldu 23 kasım. ptesine kadar da o yuvarlak kısımın mavi olmazsa arayacağım ama problem olacağını sanmam.

güncel: az önce giriş yaptım 24.11 şu an ve 5 görev de tamamlanmış görülüyor. demek ki 10 değil de 11-12 gün gibi değerlendirdi benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeagle -- 24 Kasım 2024; 2:45:7 >
  • Qr harcama görevini ve her gün 10 gün gir görevini yapmama rağmen ekstra kısmında aktif yapılmış gözükmüyor neden acaba aynı sorunu yaşayan var mıdır

• Havale görevini yapabiliriz, önce havale alirim :)

• DerMeister_ D kullanıcısına yanıt
    Sen ne kadar akıllısın ya 😁😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aktifbank hesabına havale maddesini tamamlamak isteyenler kendi isimlerine uption hesabı açıp oraya gönderebilirler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 8 Kasım'da 10 bin atmıştım diğer 4 görevi tamamlamıştım zaten de bugün 10 giriş sayacı da işlenmiş bilginize arada girmedigim günlerde vardı muhtemelen

• englishmannn kullanıcısına yanıt

Cüzdana attığım para sayılmadı 2 tl ye dijital kod aldım o sayıldı. Qr code markette alışveriş yaptım sayılmadı alt limit yok deniyor ama her seferinde gün içinde yansıyacak deniyor

• Halenur.Gozeten kullanıcısına yanıt

Nasıl yapicagiz hocam anlatirmisimiz

• Juansen kullanıcısına yanıt

Keşke yetkili olsaydım da çözseydim sorununu.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.