|
NKolay Extra ile 1500 TL (30. sayfa)
-
-
Başından beri öyleydi -
gerçeği açıklasana naptın da banladılar :D
-
Yaptığım hicbir islem sayaca islememis kayit actirdim bana kampanya sartlarini linki göndermişler. Sanki biz yalan soyluyoruz. bu durumu yasayan varmi acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikiştutmazsabri -- 27 Kasım 2024; 13:54:5 > -
İsterseniz berabee para transferi yapabiliriz
-
Merhaba arkadaşlar, benim görevim tamamlandı ;) ödüllerimi aralık ayının kaçında alacağım belli mi acaba? -
hayır -
en son ne işlemleri yaptınız -
Ne tür bir gerçek sizi tatmin eder?
Yalancı çıkmayın diye uğraşayım.
-
En son forumdan bir arkadaş ile nkolay ekstra için karşılıklı 2.000 TL havale işlemi yaptık. Ondan önce 10.000 TL eft yapmıştım. 2 ay önce falan da sıfır faizli kredi çekmiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sistem_oto -- 27 Kasım 2024; 16:41:1 > -
Hocam önce 10k atacaksınız, 1 gün bekleyince işleyecek. Ondan sonra diğerlerini yapacaksınız. Onların işlemesi de 1-2 iş günü sürüyor. Parayı atıp hemen çekiyorsanız atıp 1 gece bonoda tutun -
o havale işlemi yaptığın arkadaşın hesabı sıkıntılı biri değil mi ondan olabilir ekstra birşey yoksa -
Dün yaptım. -
senın hesapta bloke vs yok m hocam -
Sıkıntılı biri değil hocam. Engel nedenini de söylemiyorlar. Aklıma şimdi bir şey takıldı. Para yüklemeden önce qr için kamerayı açayım dedim, belli olmaz kamera siyah ekranda falan kalır, boşuna para yüklemeyeyim diye. Bir uyarı verdi, telefon güvenliği ile ilgili. Standart uyarıdır diye okumadan tamama tıkladım. Sonra uygulama kapandı. Daha sonrası da yazdığım gibi yaşandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sistem_oto -- 28 Kasım 2024; 6:40:24 > -
Ben bu arkadaşla yapmadım. 2 hafta önce falan başka biriyle yapmıştım havale işini. Havaleden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X