Faturalarınız taahhütlü olsa bile güncel ödenecek kesilmiş fatura tutarınızı talimat vermeden direkt ödeyebilirsiniz. Fatura talimatınız yine talimat verdiğiniz bankanızda dursun. |
NKolay Extra ile 1500 TL (29. sayfa)
-
-
Bir kere oyle yaptim hocam dogalgaz faturasi hem talimattan fatura tutarini aldi hem de manuel odedigim yerde aldi. 6 aydir faturanin iadesi icin bekliyorum. Talimatli faturanizi baska kurumdan manuel odemenizi tavsiye etmem.
-
Son ödeme günü dediğiniz gibi olabilir diğer türlü olduysa başka bir şey vardır
-
Talimat son odeme gununde fatura odenmemis gibi parayi cekti, normalde faturayi 5 gun once odemistim hocam. Belki bankalardan kaynaklidir. Is bankasindan manuel odedim, garanti bankasindaki talimat yine parayi cekti.
-
sizin durumunuzu tam bilmiyorum ama genelde böyle iki defa ödenince parayı iade etmiyorlar. bir sonraki faturadan düşüyorlar genelde. sonraki fatura az çıkmış olabilir mi, kontrol ettiniz mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Karekod ile harcama internet üzerinden oluyor mu, olmuyorsa en kolay nerede yapılır?
2 tl lik dijital kod nerede hocam hepsiburadada mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
her gün gir bendede olmadı henüz 10 kere ayrı günlerde girdim (:
-
sonra uptiondaki parayı nasıl alabiliyoruz?
-
4 lira masrafla banka hesabıma attım ben geri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam yine aynı oranda geldi fatura. Ödeme itirazını ben bankaya yaptım işlemleri onlar ilerletecek. Sorun benden kaynaklı değil çünkü. Faturanın ödenip ödenmediğini kontrol etmeden ödeme çeken banka.
Marketlerde bir su bile alıp QR kod ile ödeyerek rahatlıkla 2 şartı yerine getirmiş olursunuz.
4 görevi yapınca 500₺ alabiliyor muyuz anında ekleniyor mu acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperBlack -- 27 Kasım 2024; 2:14:2 >
Hala 500 lira anında alabiliyor muyuz diyorlar, okumak neden zor geliyor insanlara hem de her gün girdiğin uygulamada. Bilimsel bir açıklaması var mı bunun? Yoksa ülkenin insanına has bir durum mu bu. 500 lirayı duyanın eli ayağı titriyor okumak aklına mı gelmiyor acaba.
okumayı gectım ben artık.. yazdıgı mesajın ustunde cevabı olan seyı soruyorlar
bu kadar mı kişiye özel cevap meraklılığı
-
bir sonraki ay yatacak
-
Arkadaşlar qr ödeme için sanal karta para yüklemeye çalışırken hata verdi sürekli. Bir süre sonra tekrar denedim yine hata verdi. Bir süre sonra uygulamaya girerken web ve mobil uygulamanız kısıtlanmıştır diye uyarı verdi. Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt açtım, geri dönmeyince ertesi gün geri aradım. Bloke kaldırmanız uygun görülmemiş ve kaldırılmayacak dediler, gerekçesini de sunmuyorlar. Tekrar kayıt açtım ama pek umursamıyorlar. BDDK'ya bildirim yapacam. Başına buna benzer olay gelen var mı acaba?
Bir vatandaş aktifbank ibanı atsın bana.şartlardan birini yerine getireyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X