Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.739
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında tam yeni evlenenlere göre Çeyiz tadında bi kampanya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Arayıp sordum mhne kod kullandıktan sonraki sepet tutarı 100 tlyi geçiyorsa sorun yok dediler.

Dün ben de mail atmıştım ve alışveriş yapmadan önce maile de cevap gelmesini bekledim.

"MERHABA, PEPSİ KODU KULLANILARAK YAPILAN 100 TL ÜZERİ 4 ALIŞVERİŞ SONUNDA, "KAT KAT İNDİRİM KAMPANYASI" NA DAHİL OLUYOR MUYUZ? YOKSA "KAT KAT İNDİRİM KAMPANYASI" NA DAHİLOLUP 550 TL ÇEK KAZANMAK İÇİN İLK 4 ALIŞVERİŞTE PEPSİ KODU KULLANMAMAK MI GEREKİYOR ACABA?"

cevap:

Değerli Üyemiz,

Kuponlar,diğer kampanyalardan kazanılan kuponlarla birleştirilemez.

n11.com ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.

İyi alışverişler,

n11.com Müşteri Hizmetleri

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukdemirci35

quote:

Arayıp sordum mhne kod kullandıktan sonraki sepet tutarı 100 tlyi geçiyorsa sorun yok dediler.

Dün ben de mail atmıştım ve alışveriş yapmadan önce maile de cevap gelmesini bekledim.

"MERHABA, PEPSİ KODU KULLANILARAK YAPILAN 100 TL ÜZERİ 4 ALIŞVERİŞ SONUNDA, "KAT KAT İNDİRİM KAMPANYASI" NA DAHİL OLUYOR MUYUZ? YOKSA "KAT KAT İNDİRİM KAMPANYASI" NA DAHİLOLUP 550 TL ÇEK KAZANMAK İÇİN İLK 4 ALIŞVERİŞTE PEPSİ KODU KULLANMAMAK MI GEREKİYOR ACABA?"

cevap:

Değerli Üyemiz,

İyi alışverişler,

bence büyük harfle yazdığınız için sorunuzu okumadan cevabı yapıştırmışlar, kupon kazanırsınız ancak kazanılan kuponu diğerleriyle birlikte kullanamazsınız diyor, yanlışım yoksa tabi.

• Bu kampanyayı bir ürünle örnekleyerek anlatacak var mı hiç kafa yoracak halde değilim.
  • Güzel kampanya biriyle birleşip alışveriş yaparak daha iyi olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında fena kampanya değil.
    100 tl lik kuponu uygun fiyata veren olursa alırım bile :D
  • aynı gün birden fazla ürün alsak nolur dedim, cevap veremedi (verdi ama kampanya şartlarını copy-paste yapmış) , en iyisi sağlama almak. acele etme nedenimde fiyatları şişirmeden işi bitirmek:)
  • Orda kastettiği kazandığın çeki başkası ile birleştiremezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

quote:

Orijinalden alıntı: ufukdemirci35

quote:

cevap:

Değerli Üyemiz,

İyi alışverişler,

bence büyük harfle yazdığınız için sorunuzu okumadan cevabı yapıştırmışlar, kupon kazanırsınız ancak kazanılan kuponu diğerleriyle birlikte kullanamazsınız diyor, yanlışım yoksa tabi.

SORU-2:

MERHABA. İLK 4 100TL LİK ALIŞVERİŞTE PEPSİ KODUNU KULLANIRSAK, 7 EKİMDE KAT KAT İNDİRİM KAMPANYASINDAN 550 TL HEDİYE KUPONU KAZANIR MIYIZ DİYE BİR SORU SORMUŞTUM. BANA VERİLEN CEVAPTA "KAMPANYALAR BİRLEŞTİRİLEMEZ" DENİLMİŞ, BİR BAŞKA ARKADAŞIMA İSE 100 TL ÖDEME YAPTIĞINIZ SÜRECE KOD KULLANABİLİRSİNİZ DENİLMİŞ. DOĞRU BİLGİ NEDİR?

CEVAP:

Her alışverişte en fazla 1 adet kupon kullanabilirsiniz. Kuponlar, diğer kampanyalardan kazanılan kuponlarla birleştirilemez.

Kazanılan kuponlar 31 ekim tarihine kadar kullanılabilir

BU ADAMLARIN ANLAMA SIKINTILARI OLDUĞU KESİN, YA DA OKUMADAN CEVAP YAZIYORLAR.

NOT: İŞİMİ SAĞLAM KAZIĞA BAĞLAMADAN ALIŞVERİŞ YAPMAM ARKADAŞLAR, UFAK DA OLSA RİSK RİSKTİR. LAF KALABALIĞI YAPARAK, 7 EKİMDE 550 TL KUPON TANIMLAMAZLARSA STRESE GİRMEYELİM.

• Hocam ara müşteri hizmetlerini direk sor.bir sorun çıkarsa mh bilgiyi böyle verdi der gene alırsın çeki.

• Az once musteri temsilcisiyle konustum indirimler dustukten sonra odedigimiz miktar 100 tl ve ustu ise cek geliyormus

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Az once musteri temsilcisiyle konustum indirimler dustukten sonra odedigimiz miktar 100 tl ve ustu ise cek geliyormus

aynı gün aynı ürünü farklı siparişlerle alsak sorun oluyor mu bunu sordunuz mu? ben mesaj yazdım cevap olarak kampanya şartlarını gönderdi dallamalar..

o değil fiyatlar oynamadan işi bitirmeli yoksa avantajı kalmayacak.

bu arada o süpürgeden önceden almıştım, ihtiyacı olanlar kesinlikle alsın çok güzel bir süpürge, etraftan herkes istiyor 3 tane daha alıyorum
  • quote:

quote:

Az once musteri temsilcisiyle konustum indirimler dustukten sonra odedigimiz miktar 100 tl ve ustu ise cek geliyormus

aynı gün aynı ürünü farklı siparişlerle alsak sorun oluyor mu bunu sordunuz mu? ben mesaj yazdım cevap olarak kampanya şartlarını gönderdi dallamalar..

o değil fiyatlar oynamadan işi bitirmeli yoksa avantajı kalmayacak.

bu arada o süpürgeden önceden almıştım, ihtiyacı olanlar kesinlikle alsın çok güzel bir süpürge, etraftan herkes istiyor 3 tane daha alıyorum

sıkıntı çıkmaması lazım, geçmiş %111 kampanyasında aynı gün aynı hesaptan alışverişe çek vermişlerdi.

kaldıki şartlarda olmaması için bir madde yok

• ucuzfiyat ' satıcısı hakkında bilgisi olan var mı? alıyorum ama sakat bir satıcıysa uğraşmayalım sonra (kullanılmış, teşhir ürün gönderimi gibi şeyler)
  • 30 Eylül 2013 tarihine kadar n11.com’dan tek seferde yapacağınız

her 100 TL ve üstü alışverişte kazandığınız hediye kupon tutarı

Kampanya kapsamında yapacağınız
    ilk 100 TL ve üstü alışverişte 50 TL,
    2’inci 100 TL ve üstü alışverişte 100 TL,
    3’üncü 100 TL ve üstü alışverişte 150 TL,
    4’üncü 100 TL ve üstü alışverişte 250 TL

TOPLAM 550 TL değerinde kupon kazanma fırsatı yakalarsınız.

Kupon kazanmak için 7 Ekim 2013 tarihine kadar “Hesabım” sayfanızdan yaptığınız alışverişleri tamamlamanız gerekmektedir. (KUPONLARI SADECE KAZANABİLMEK İÇİN 7 EKİME KADAR HARCAMA YAPMANIZ LAZIM.)

-50 TL’lik kupon 1x50 TL, (BUNU VE DİĞER 50 TL LİK HERBİR İNDİRİM KUPONUNU KULLANMAK İÇİN 500 ELEKTRONİK VEYA 100 DİĞER KATEGORİLERDEN AYRICA ALIŞVERİŞ YAPACAKSINIZ!)
    -100 TL’lik kupon 1x100 TL, (BUNU VE DİĞER 100 TL LİK HERBİR İNDİRİM KUPONUNU KULLANMAK İÇİN 1000 ELEKTRONİK VEYA 200 DİĞER KATEGORİLERDEN AYRICA ALIŞVERİŞ YAPACAKSINIZ!)
    -150 TL’lik kupon 1x50 ve 1x100 TL, (BUNU KULLANMAK İÇİN 1500 ELEKTRONİK VEYA 300 DİĞER KATEGORİLERDEN AYRICA ALIŞVERİŞ YAPACAKSINIZ!)
    -250 TL’lik kupon 1x50 ve 2x100 TL şeklinde hesabınıza tanımlanır. (BUNU KULLANMAK İÇİN 2500 ELEKTRONİK VEYA 500 DİĞER KATEGORİLERDEN AYRICA ALIŞVERİŞ YAPACAKSINIZ!)

Kuponlar birleştirilemez veya bölünerek kullanılamaz.
    (YANİ 550 TL PUANIM OLDU, 550 TL LİK ÜCRETSİZ ALIŞVERİŞ YAPABİLİRİM DİYE DÜŞÜNMEYİN)

KAMPANYANIN BİTTİĞİ NOKTA! KUPONU KAZANDIN AMA KULLANABİLMEK İÇİN:
    50 TL’lik kuponlarınızı kullanabilmeniz için Elektronik kategorisinden minimum 500 TL,
    diğer kategorilerden ise minimum 100 TL tutarında ürün satın almalısınız.
    (HER 50 TL LİK KUPONU KULLANABİLMEK İÇİN AYRICA 500 TL ELEKTRONİK VEYA 100 TL DİĞER KATEGORİLERDE ÜRÜN SATIN ALMANIZ LAZIM)

100 TL’lik kuponlarınızı kullanabilmeniz için Elektronik kategorisinden minimum 1.000 TL,
    diğer kategorilerden minimum 200 TL tutarında ürün satın almalısınız.
    (HER 100 TL LİK KUPONU KULLANABİLMEK İÇİN AYRICA 1000 TL ELEKTRONİK VEYA 200 TL DİĞER KATEGORİLERDE ÜRÜN SATIN ALMANIZ LAZIM)

Külçe, Ziynet Altın ve Gümüş ile Seyahat kategorilerinden yapılan 100 TL ve üstü alışverişlerden hediye kupon kazanılamaz ve diğer kategorilerden yapılan alışverişlerde kazanılan kuponlar bu kategorilerde kullanılamaz.

Ödeme aşamasında istediğiniz kuponu seçip alışverişinizde kullanabilirsiniz.

Her alışverişte en fazla 1 adet kupon kullanabilirsiniz. (DİYELİM 550 TL İNDİRİM KUPONUNUZ VAR: 3 TANE 50 TL+4 TANE 100 TL LİK. HER ALIŞVERİŞTE SADECE BİRİNİ KULLANABİLİRSİNİZ. KUPONLARIN SON KULLANMA TARİHİ 31 Ekim 2013’tür. 7 EKİM 2013'E KADAR ALIŞVERİŞLERİNİZİ YAPTINIZ VE TÜM KUPONLAR TANIMLANDI DİYELİM. KULLANMAK İÇİN 20-25 GÜNÜNÜZ VAR.)

Kuponlar, diğer kampanyalardan kazanılan kuponlarla birleştirilemez. (550 TL LİK İNDİRİMİN TÜMÜNDEN YARARLANABİLMEK İÇİN 7 KERE ALIŞVERİŞ YAPIP 3 KEZ 500 TL ELEKTRONİK VEYA 100 TL DİĞER KATEGORİLERDE; 4 KEZ 1000 TL ELEKTRONİK VEYA 200 TL DİĞER KATEGORİLERDE TOPLAM 5500 TL ELEKTRONİK VEYA 1100 TL DİĞER KATEGORİLERDEN ÜRÜN SATIN ALMANIZ LAZIM.)

Kat Kat İndirim Kampanyası’ndan kupon kazanan müşterilerimiz, 30 gün Ücretsiz İade Kampanyası’ndan yararlanmaz. (30 GÜN ÜCRETSİZ İADE HAKKINIZ YOK)

Kat Kat İndirim Kampanyası başka kampanyalarla birleştirilemez. (DİĞER KAMPANYALARDAN KAZANDIĞINIZ İNDİRİMLERİ BUNLARLA KULLANAMAZSINIZ.)

EDİT: DÜZELTTİM. Yanlışlık varsa tekrar uyarın da düzeltelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoyhas -- 7 Eylül 2013; 14:04:21 >

• quote:

http://www.n11.com/hoover-freejet-fj180wv2-18v-dik-sarjli-supurge-P13334922

bu süpürgeyi 154 tl'ye aldım, harika oldu, 50 tl de kupon verecek :) bir tane de pazartesi aldık mı tamamdır, bence güzel kampanya... bir sorun çıkmaz umarım

türkcell indirimi için de profesyonel kulübü üyeleri PROF SFR yazıp 2222 ye gönderiyorlar gelen şifre 10 kullanımlık ve %11 indirim yapıyor enfazla 22 tl kazandırıyor. bilginize

Başka kampanyalarla birleşmez diyor. Bence size çek yatırılmayacak...

• Hocam emib misin öyle olduğuna bence ya 1000tl elektronik ya 200tl diğer katagoriler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

http://www.n11.com/hoover-freejet-fj180wv2-18v-dik-sarjli-supurge-P13334922

bu süpürgeyi 154 tl'ye aldım, harika oldu, 50 tl de kupon verecek :) bir tane de pazartesi aldık mı tamamdır, bence güzel kampanya... bir sorun çıkmaz umarım

türkcell indirimi için de profesyonel kulübü üyeleri PROF SFR yazıp 2222 ye gönderiyorlar gelen şifre 10 kullanımlık ve %11 indirim yapıyor enfazla 22 tl kazandırıyor. bilginize

Başka kampanyalarla birleşmez diyor. Bence size çek yatırılmayacak...

bak yukarıda arkadaş sormuş, gayette oluyormuş, yani kupon gelecek, ki gelmese bile bu fiyata başka yerde bu ürün yok. yani her türlü memnunum fiyattan tabi ürün sorunsuz bir şekilde gelirse..

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: omertopal44

Hocam emib misin öyle olduğuna bence ya 1000tl elektronik ya 200tl diğer katagoriler

Aynen öyle. Arkadaş karıştırmış. Elektronikte kullanacaksan 1000tl alışverişte kullanabilirsin.Diğer kategorilerde 200 liraya 100 lira indirim sağlayabilirsin. İkisi birden değil, ikisinden biri.
  • aksoyhas A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım senin bu yazdığın yanlış. Ya elektronikte 500 tl harcayarak kullanacaksınız ya da diğer kategorilerde 100 tl harcayarak kullanacaksınız diyor. Elektronik 500 + diğer kategori 100 tl dünyanın en saçma şeyi olur. %100 eminim yazdıklarınız yanlış...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.