Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.737
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Senceru

Kupon kullanılarak yapılan alışverişlerde geçerli mi ??

Birde kupon ücreti düşüncede en az 100 tl olacak değil mi ?

Bugün Turkcell Profesyoneller kulübü indirimini kullanarak 103,06 Tl'lik (Kredi kartımdan çekilen tutar. İndirimsiz 115,80 idi) sipariş verdim. Buradaki yazılanlar üzerine müşteri hizmetlerine mail attım sordum verilen cevap bu:
    Değerli Üyemiz,
    Kampanyamızdan yararlanabilmek için kupon ya da puan kullandıktan sonra,kalan sepet toplam tutarınızın 100 tl ve üstü olması gerekir.
    Siparişleriniz kontrol edilidiğinde kampanyaya dahil olduğunuz görünmektedir.
    n11.com ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.
    İyi alışverişler,

n11.com Müşteri Hizmetleri

• quote:

Orijinalden alıntı: benliharun

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Kupon kullanılarak yapılan alışverişlerde geçerli mi ??

Birde kupon ücreti düşüncede en az 100 tl olacak değil mi ?

Bugün Turkcell Profesyoneller kulübü indirimini kullanarak 103,06 Tl'lik (Kredi kartımdan çekilen tutar. İndirimsiz 115,80 idi) sipariş verdim. Buradaki yazılanlar üzerine müşteri hizmetlerine mail attım sordum verilen cevap bu:
    Değerli Üyemiz,
    Kampanyamızdan yararlanabilmek için kupon ya da puan kullandıktan sonra,kalan sepet toplam tutarınızın 100 tl ve üstü olması gerekir.
    Siparişleriniz kontrol edilidiğinde kampanyaya dahil olduğunuz görünmektedir.
    n11.com ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.
    İyi alışverişler,

n11.com Müşteri Hizmetleri

Aynen bende bu şekilde sipariş verdim. Çok teşekkürler.

• 30tl bonus hakkinda bilgisi olan var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kampanya ile alınabilecek 4 tane 16" 205/55 R16 lastik önerisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

bu baslığı okumadan 1 dk önce HB den discovery aldım. hay şansıma :D

Mesaji okuyarakmi katilcan kampanyaya dostum

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Evet. Sorun olmadan bu şekilde yüklenebiliyor. Özellikle lastik örneğini vererek sordum.
  • Arkadaslar 71 tllik bi ürün almam lazım. Aynı sepete baska bir satıcıdan 50 tllik bi ürün alsam hem pepsi kullanıp hemde cek kazanabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

bu kampanya ile alınabilecek 4 tane 16" 205/55 R16 lastik önerisi olan?

Bana da aynı ebatlarda kış lastiği lazım.
    GoodYear' ın tanesi 223 lira

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun şartlar oluşursa tam bana göre kampanya. Kısmetse haftaya atanacağım yer belli olacak ve eve çıkacağım. Buzdolabı, çamaşır makinesi, ocak, ütü, süpürge ve bilimum ıvır zıvır alacağım. Bayrama kadar hepsini halledebilirim. Umarım kampanya koşullarını kurcalamazlar.
  • evet katılabilirsin sorun olmaz ama birtanesi iptal olursa sıkıntı oluyor bildigim kadarı ile

• Neden pepsi kodu ve turkcell kodunu aynı anda kullanamıyorum herkes kullanılabildiğinden bahsetmiş?!!
  • turkcell e pepsi kodları aynı anda kullanılıyor mu bir cevap verseniz bi zahmet ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: omertopal44

Neden pepsi kodu ve turkcell kodunu aynı anda kullanamıyorum herkes kullanılabildiğinden bahsetmiş?!!

Hiç kimse kullanmadi, kullanamazda.

• 30 gün iade kampanyasından yararlanamıcaz ama 7 günlük iade hakkına sahibiz değil mi ? tüketici haklarına göre 7 günlük iade hakkı tanımak zorundalar. doğru mudur arkadaşlar ?
  • çok çok ürün alana belki ama alt limitler var hediye çekleri toplu verilmiyor sanırsam 50 100 150 250 vs.. :( bana sıcak gelmedi world card vs daha sıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

30 gün iade kampanyasından yararlanamıcaz ama 7 günlük iade hakkına sahibiz değil mi ? tüketici haklarına göre 7 günlük iade hakkı tanımak zorundalar. doğru mudur arkadaşlar ?

Yasal hakkın. Onayladığın sözleşmede açık açık yazıcaktır zaten. Yarın n11 müşteri hizmetlerini de arayıp teğit ettirin.
  • temmuz ayındaki alışverişimden kazandığım 111 lira maxipuan halen yüklenmedi. artık ümidimi yitirmeye başlıyorum. 111 lira zarardayım resmen..
  • avantajix + güzel kampanya . ortaklaşa alınır. Ataşehir civarına yakın olanlar pm.
    sonuçta epey indirim olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

temmuz ayındaki alışverişimden kazandığım 111 lira maxipuan halen yüklenmedi. artık ümidimi yitirmeye başlıyorum. 111 lira zarardayım resmen..

Hocam mesaj katilimliydi o kampanya. Bizim puanlar yatip harcanali cok.oldu. sizin iste bir gariplik var

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.