Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.737
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vindobona

quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

http://www.n11.com/hoover-freejet-fj180wv2-18v-dik-sarjli-supurge-P13334922

bu süpürgeyi 154 tl'ye aldım, harika oldu, 50 tl de kupon verecek :) bir tane de pazartesi aldık mı tamamdır, bence güzel kampanya... bir sorun çıkmaz umarım

türkcell indirimi için de profesyonel kulübü üyeleri PROF SFR yazıp 2222 ye gönderiyorlar gelen şifre 10 kullanımlık ve %11 indirim yapıyor enfazla 22 tl kazandırıyor. bilginize

Başka kampanyalarla birleşmez diyor. Bence size çek yatırılmayacak...

bak yukarıda arkadaş sormuş, gayette oluyormuş, yani kupon gelecek, ki gelmese bile bu fiyata başka yerde bu ürün yok. yani her türlü memnunum fiyattan tabi ürün sorunsuz bir şekilde gelirse..

quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Az once musteri temsilcisiyle konustum indirimler dustukten sonra odedigimiz miktar 100 tl ve ustu ise cek geliyormus

Arkadaşın mesajını bende okudum ama kupon yükleme günü geldiğinde çamura yatma şansları var. Çünkü başka kampanyalarla birleşmez ibaresi var. Söz uçar yazı kalır misali MH nin dediğine ben güvenmiyorum...

Bu arada aldığınız ürün hayırlı olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.n11.com/hoover-freejet-fj180wv2-18v-dik-sarjli-supurge-P13334922

bu süpürgeyi 154 tl'ye aldım, harika oldu, 50 tl de kupon verecek :) bir tane de pazartesi aldık mı tamamdır, bence güzel kampanya... bir sorun çıkmaz umarım

türkcell indirimi için de profesyonel kulübü üyeleri PROF SFR yazıp 2222 ye gönderiyorlar gelen şifre 10 kullanımlık ve %11 indirim yapıyor enfazla 22 tl kazandırıyor. bilginize

Başka kampanyalarla birleşmez diyor. Bence size çek yatırılmayacak...

bak yukarıda arkadaş sormuş, gayette oluyormuş, yani kupon gelecek, ki gelmese bile bu fiyata başka yerde bu ürün yok. yani her türlü memnunum fiyattan tabi ürün sorunsuz bir şekilde gelirse..

quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Az once musteri temsilcisiyle konustum indirimler dustukten sonra odedigimiz miktar 100 tl ve ustu ise cek geliyormus

Arkadaşın mesajını bende okudum ama kupon yükleme günü geldiğinde çamura yatma şansları var. Çünkü başka kampanyalarla birleşmez ibaresi var. Söz uçar yazı kalır misali MH nin dediğine ben güvenmiyorum...

Bu arada aldığınız ürün hayırlı olsun.

açıkcası ben de çek yatma durumuna bu şekilde %50 şans veriyorum :)

ürün zaten uygun olduğundan dolayı çok umursamam ama yine de bu hususu daha net yazmaları gerekiyordu çünkü hem pepsi hem türkcell gibi çeşitli indirimleri var, epey kişi aldanabilir (eğer çeki vermeyeceklerse)

belki bilerek muallakta bırakıyorlar ki çamura yatabilsinler

• Bos

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mhden yazılı cevap isteyin kaçacak yerleri olmaz

• Ben pazartesi eve dönüyorum o zamanı mı beklesem şimdi mobilden mi alsam fiyatlar artar mı? bide bu indirim kuponlarını yazacak yeri bulamadım nereye giriyoruz bu numaraları?

• arkadaşlar aynı üründen 100 tl üzeri 4 adet alsak ayrı ayrı, hepsine verecek çek değil mi? yanlış anlamadım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheartgs43 -- 7 Eylül 2013; 16:02:44 >
  • ne boş bi kampanya.

teknoloji harici ürünlerde %50 indirim kısaca olay bu. yalnız bu olayı yaşatmak için cüzdanınızı boşaltıp günlerinizi çalıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

ne boş bi kampanya.

teknoloji harici ürünlerde %50 indirim kısaca olay bu. yalnız bu olayı yaşatmak için cüzdanınızı boşaltıp günlerinizi çalıyorlar.

‰111 Kupon olayında ilk alışverişi yapanların kuponları erken tarihte hesaplara tanımlanmıştı. Zaten fiyatlar ilk başlarda uygundu.Ne zaman kuponların sayısı arttı ve kullanılmaya başladı ise o zaman fiyatlar yavaş yavaş arttırıldı ve ücretsiz Kargolar azaldı. 15. Günde en uygun fiyat diye çok satılan ürünlerde kupon kullanımı yoktur dediler. Diğer satıcıların ürün fiyatlarını buna göre artırıp ayar çektiler. Satıcılarda işin sırrını çözdüler. Birçok ürünü kargolamadılar, kuponlar hiç yere heba oldu. Burada daha neler neler. . .

Sonuç ; ATI ALAN ÜSKÜDAR SIRTLARINDAN REKLAMLARI SEYRETTİ. Ama ilk alanlar.

En kötüsü de kampanya devam ederken şartların değişmesiydi ki SU GEÇERKEN ATTA N11 DE RAHMETLİ OLDU.
    Devamı bu kampanyanın bitimine.

• valla n11 evi döşedim memnunum arkadaslar tiri viri millet ne derse desin
  • Çağrı Merkezi ile görüştüm. Benim aklıma takılan detay 400 TL olan harcama limitini aynı gün içinde yaptığım farklı alışverişlerde yapabilir miyim? Örnekleyerek sordum ' 4 adet araba lastiği var tanesi 100 TL olsun.
    A---Birinci alışverişte 1 adet lastik aldım 100 tl ödedim ve siparişi bitirdim (50 TL bonus yüklenmiş oldu)
    B---İkinci alışverişte 1 adet lastik aldım 100 tl ödedim ve siparişi bitirdim (100 TL bonus yüklenmiş oldu)
    C---Üçüncü alışverişte 1 adet lastik aldım 100 tl ödedim ve siparişi bitirdim (150 TL bonus yüklenmiş oldu)
    D---Dördüncü alışverişte 1 adet lastik aldım 100 tl ödedim ve siparişi bitirdim (250 TL bonus yüklenmiş oldu)

Toplam 4 farklı alışveriş şeklinde tamamlayıp 4 farklı ödemeyi bu şekilde yaparak 550 TL bpnus yüklenmiş olacağı bilgisini aldım.
    -------------------------------------------------------------------------------
    Elektronik kategorisi için 50 TL bonus için 500 TL alışveriş

Elektronik hariç diğer kategoriler için 50 TL bonus için 100 TL alışveriş

Elektronik kategorisi için 100 TL bonus için 1000 TL alışveriş

Elektronik hariç diğer kategoriler için 100 TL bonus için 200 TL alışveriş

----(Bahsi geçen tüm alışverişler için tek seferlik alışveriş kuralı geçerli, sepette toplam asgari 100 TL lik ürün olmalı. 200 TL tutarlı ürün alınacaksa 100*100 TL şeklinde ürün 2 farklı sepette alınmalı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi referans09 -- 7 Eylül 2013; 17:27:20 >

• bugün kampanya dahilinde alısveriş yaparsak ilk 50tl lik kupon 7 ekimde mi yüklenecek yoksa teslim edilincemi?
  • türkcell profesyoneller klubü aynı hesapta bir kez kullanılıyor, farklı hesap açmak gerekiyor, bu durumda da 100 tl kupon yerine 50 tl gelecek, yani ikinci alışverişi farklı hesaptan yağınca 30 tl zarar var, sizce hangisi mantıklı? bence ikinci hesap mantıklı gibi hem 50 tl'lik kuponu kullanmak daha kolay olur hem de kupon olayı riskli olduğundan en baştaki indirim daha cazip geliyor..

bu arada kampanya fos, tırt, cazurt diyenler, uygun fiyatlı ürün alırsanız denemeye değmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alirbsh

bugün kampanya dahilinde alısveriş yaparsak ilk 50tl lik kupon 7 ekimde mi yüklenecek yoksa teslim edilincemi?

Kampanya kapsamında kazandığınız kuponlar, alışverişleriniz tamamlandıktan sonra 7 Ekim 2013 tarihinde hesabınıza tanımlanıyor. Kuponların son kullanım tarihi 31 Ekim 2013’tür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExZaL

valla n11 evi döşedim memnunum arkadaslar tiri viri millet ne derse desin

Şartlar aynı kalırsa iyi hesapla evde döşenir. Haklısınız ancak değişirse parke , mermer yerine çekler zemine döşenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan1636

İnsanın cebindeki parayı nasıl alacaklarını şaşırdılar..

kampanyayı anlamak için master yapmak lazım. o kadaR KARIŞTIRIYOR Kİ, KİMSEYİ uyandırmadan çeksinler parayı
  • Bu kampanyaya katılan kesin mağdur benden söylemesi kafa karıştırıp kurallara uymamışsınız filan yapacaklar n11 e koca bir
  • Olmamış. Bir de 8 ekim'de fiyatlara zam gelirse kuponlar yalan olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

bu baslığı okumadan 1 dk önce HB den discovery aldım. hay şansıma :D

iptal edebilirsiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: referans09

Çağrı Merkezi ile görüştüm. Benim aklıma takılan detay 400 TL olan harcama limitini aynı gün içinde yaptığım farklı alışverişlerde yapabilir miyim? Örnekleyerek sordum ' 4 adet araba lastiği var tanesi 100 TL olsun.
    A---Birinci alışverişte 1 adet lastik aldım 100 tl ödedim ve siparişi bitirdim (50 TL bonus yüklenmiş oldu)
    B---İkinci alışverişte 1 adet lastik aldım 100 tl ödedim ve siparişi bitirdim (100 TL bonus yüklenmiş oldu)
    C---Üçüncü alışverişte 1 adet lastik aldım 100 tl ödedim ve siparişi bitirdim (150 TL bonus yüklenmiş oldu)
    D---Dördüncü alışverişte 1 adet lastik aldım 100 tl ödedim ve siparişi bitirdim (250 TL bonus yüklenmiş oldu)

Toplam 4 farklı alışveriş şeklinde tamamlayıp 4 farklı ödemeyi bu şekilde yaparak 550 TL bpnus yüklenmiş olacağı bilgisini aldım.
    -------------------------------------------------------------------------------
    Elektronik kategorisi için 50 TL bonus için 500 TL alışveriş

Elektronik hariç diğer kategoriler için 50 TL bonus için 100 TL alışveriş

Elektronik kategorisi için 100 TL bonus için 1000 TL alışveriş

Elektronik hariç diğer kategoriler için 100 TL bonus için 200 TL alışveriş

----(Bahsi geçen tüm alışverişler için tek seferlik alışveriş kuralı geçerli, sepette toplam asgari 100 TL lik ürün olmalı. 200 TL tutarlı ürün alınacaksa 100*100 TL şeklinde ürün 2 farklı sepette alınmalı.)

Yani ustam n11 deki aynı firmadan aynı lastiği 4 farklı siparişle alsak çekler yüklenecek. Doğru mu anladım?

• Kupon kullanılarak yapılan alışverişlerde geçerli mi ??

Birde kupon ücreti düşüncede en az 100 tl olacak değil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.