Şimdi Ara

N11.com - marka stok ve flo nun ortaklaşa müşteriye ayakkabı kazığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N11.com a güvenerek siparişle Marka Stok isimli firmadan Lumberjack marka spor ayakkabıyı Nisan ayının sonuna doğru teslim aldım. Fakat ayakkabının iki çiftide 2 ay geçmeden ikisi de topuklarından delindi ve dip topukları yırtıldı aşındı ve inceleme için 9 Temmuz'da marka stok a yolladım. Bir ay geçtikten sonra marka stok ayakkabıyı FLO dan alıp size sattık bu nedenle FLO ya incelemeye yolladık. FLO incelemesi sonucu ayakkabı topuklarının delinmesinde siz kusurlusunuz yazan FLO imzalı belge yolladı. N11 ben karışmam diyor kaç kez şikayet kaydı açtım aynı şekilde marka stok da ben karışmam diyor. Yarın ilk iş Tüketici Hakları'na, başbakanlığa ve Cumhurbaşkanlığına başvuracağım. İnternette sosyal medyada her yere şikayet edeceğim. Herkes duyacak. Ne yani ben mi deldim ayakkabıları. Üretim hatası bu. N11 arada olmasa marka stok ya da FLO bana ayakkabı satabilir mi? N11 den nasıl hesap sorarım arkadaşlar yardım bekliyorum? Tüketici haklarına fatura ile gitsem yeterlimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüketici hakem heyetine başvururken satıcı (flo,markastok hangisi faturada yazıyorsa) ya da lumberjackten şikayetçi olabilirsiniz. Faturayı, flonun verdiği belgeyi, ürünün kusurlarını gösteren fotolari eklerseniz haklı bulunursunuz büyük ihtimalle.
    Ayrıca ayakkabıda gecerli mi bilmiyorum max garantide geçen süre 21 gündür sırf burdan iade alırsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç kere yazdık buralarda lumberjack artık lumberjack değil diye. flo ismini aldı artık kendi üretiyor diye. ama hala ismine aldanıp alıyor insanlar
  • Teşekkürler arkadaşlar ayakkabının kendisini tüketici hakem heyetine götüreceğim. Resimmi koymak zorundayız

• FLO her zaman bunu yapıyor. Ben n11'e inanırım bu konuda. Daha önce 2 ayakkabımı garantiye almamıştı kullanıcı hatası diye.
  • Flodan daha önce aldığım polaris ayakkabının ucu aynı gün açıldı. Tabi ki kullanıcı hatası dediler.
    Flo indirimi vardı geçen ay. Lumberjack aldım. newbalance modeli. Ayakkabı topuklardan içeriye doğru basıyor. Benlik bi durum olsa birebir aynı newbalance modelinden buna geçtim, onda yaşardım sorun. yada başka ayakkabılarda. Sonuç olarak göndermedim nasıl olsa kullanıcı hatası diyecekleri için. bence de flo ve lumberjack ikilisinden uzak durulmalı.
  • flo bikaç gün giydigim dikişleri sökülen ayakkabıyı bile kabul etmedi sorun sizde diye
    adamların skinde degil nereye verirseniz verin diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Flo ayakkabı sektörünün bimidir. bütün ayakkabıları 3. sınıftır.
  • Problem Flo mağazasında, sonuçta mağazasından alıp götürsen de kullanıcı hatası deyip geri çevireceklerdi..
  • Tüketici hakem heyetine başvurdum kaymakamlık. Sabırla bekleyeceğim sonucu.

• Floda ayakkabı inceleme süreci tahminimce şöyle işliyor: Ayakkabı incelemeye gelir, müşteriye kağıt verilip 1 ay içinde incelenip dönüleceği söylenir. Sonra ayakkabı depoya konulur. 1 ay içinde kimse arayıp sormaz. 1 ay sonra siz arayınca ayakkabıda sorun belirlenemedi/kullanıcı hatası deyip dokunulmamış ayakkayı size geri verirler. Daha önceden poloda benzer sorunu yaşadım oradan biliyorum. Tahminimce ayakkabıları hiç ellemiyorlar bile. Bırak incelemeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schlimazi

Flo ayakkabı sektörünün bimidir. bütün ayakkabıları 3. sınıftır.

Müşteri memnuniyet konusunda alakası yoktur. Şok ve A101 derseniz haklı sayılabilirsiniz.
  • Daha öncesinde lumberjack almıştım bende 1 ayda yan tarafından kıvrılan yerinden yırtılmıştı. Mağazaya verdim 1 ay sonra sms gelmişti değişim onaylandı diye. Biraz da şans sanırım. Arkasını bırakmayın.
  • Sabırla tüketici hakları ne yapacak bekliyorum. Şaşırdığım n11.com hiç oralı olmuyor

• n11 ve markastok aracıdır sorumlu firma flodur eğer onaylansaydı işlem çek verirlerdi tutarı kadar çeklede alırdınız istediğiniz modeli marka stok da verdiği çeki flodan tahsil eder ama malesef incemeleye giden her ayakabıda bütün markalar dahil kullanıcı hatası olup kestirilip atılıyor
  • Flo ile alışverişi kesmeliler ozaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.