Şimdi Ara

N11 de satılan yarı yarıya ucuz parfümler orjinalmidir. Alınmalı mı? Alınırsa ne yapılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

N11 de bazı sarıcılarda piyasadan yarıyarıya ucuz parfümler satılıyor.

Öerneğin ben bunu almayı düşünüyorum.

Bvlgari Man Black Orient EDP 100 Ml Erkek Parfümü 865,00 TL yerine 365,28 TL
    urun.n11.com
    Bvlgari Man Black Orient Edp 100 Ml Erkek Parfümü - n11.com
    https://urun.n11.com/erkek-parfum/bvlgari-man-black-orient-edp-100-ml-erkek-parfumu-P174143422

Ama sahtemidir. Alırsam açılınca iade almıyorlar. Açmadan sahte olup olmadığını nasıl anlarım.

Ne yapmalıyım.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana güven vermedi. Instagram sayfasında parfümlerin kutuları vs. var. Sözde beyaz tester kutuları içinde. Muhtemelen tester adı altında çakma parfüm satan yerlerden biri olabilir.
    www.instagram.com
    💯Orjinal Parfüm,Makyaj &Bakım (@kayenkozmetik) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/kayenkozmetik

• :ArHaus: kullanıcısına yanıt
    Cevaplarına bakıyorum. Biraz atarlı cevaplar vermişler. Sanırım sahte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzay exclusive, yukko haric digerlerine guvenmem. Uzaydan gidip kendim aldim yerini gordum. Bu hobiye yillarini vermis insanlar oradan alisveris yapiyor. Yukko ise orjinal distributorden aliyor. Bayerkozmetik var, orayida gittim gordum, parfumlerin orjinal kutulularida var testerlarida, testerlar sissesi orj. ama kutu yok. Aralarinda %5-10 fark var. Bana pek guven vermesede alan cok. Dibibu 1 kere alis veris yaptigim sorum yasadigim bir magaza kesinlikle alis veris yapmam. Digerleri hakkinda bilgim fikrim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç bu fiyata alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.