Şimdi Ara

N11 Neden Bu Kadar Ucuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
4.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normalde 2binden pahalı olan telefonlar yarı fiyatı sıfır ve garantili olduğu yazıyor. Gittigidiyor da aynı şekilde neden bunlar ucuz nasıl bu kadar ucuza satabiliyorlar. Güvenip alışveriş yapılabilir mi?

• Distribütör garantisi olduğu için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paralel ithalat

• quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

Paralel ithalat

biraz daha açar mısınız
  • n11 aşırı pahalı lan neresi ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

Paralel ithalat

biraz daha açar mısınız

Yurtdışından getirilen cihazlar ve getiren firma garantili teleservice kvk vs değil

• n11 dolandırıcıdır.

Buyur yorumlara bak istersen : forum.donanimhaber.com/m_73954285/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bazen teşhir ürünü koyulabiliyor diye duydum ama ne kadar doğru tartışılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ranz

n11 aşırı pahalı lan neresi ucuz

Aynen Çok Aşırı Pahalı Kâr Yapıyorlar Kerizler yapıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassAsh46

quote:

Orijinalden alıntı: Ranz

n11 aşırı pahalı lan neresi ucuz

Aynen Çok Aşırı Pahalı Kâr Yapıyorlar Kerizler yapıyor

Gittigidiyor'a Biraz Özeniyor Güzel Değil Sitesi Yurtdışından Alın Tercih Ederim
    Not:EDİT

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozulunca ne yapıyoruz
  • Reklamları izlediniz.

• quote:

bozulunca ne yapıyoruz

Garanti veren firma neresiyse oraya yolluyorsun. Genelde istanbul veya anakara'da bir merkezleri oluyor. Benim telefonda paralel, temiz kullandığım için dert etmiyorum. 1900 liraya teknosada satıldığı gün 1300 liraya 50 lira indirim kuponu ve 100 lira puan ile birlikte 1150 liraya aldım. Evet mutluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heymannn -- 25 Haziran 2015; 1:07:48 >
  • adammısınolum A kullanıcısına yanıt
    dostum teknosa fiyatı 2500 n11 de 1100 neden aklım karışmasın sebebini merak etmeyeyim
  • Fiyatları normal , uygun değil.
    Kombo zamanları alışveriş yapılır aciliyet yoksa
  • quote:

bozulunca ne yapıyoruz

Kendi servisleri var ama yok gibi yani çöp

• hepsiburada daha iyi bir seçenek mi olur?
  • Pahalı veya ucuz denemez aslınada. Sonuçta orada satış yapan site değil, siteye üye olan satıcılar. Ama TR sitelerdeki ürünlere ve fiyatlarına bakarsak genelde çok fahiş fiyata satış yapılıyor. Geçen de konusunu açtım Aliexpress,ebay gibi sitelerde 1 dolardan daha ucuz fiyata satılan dizi aksesuarları ; N11,GG ve birkaç giyim mağazasında 30 liraya satılıyor. Sadece dizi film aksesuarları da değil, spor alet edevatları ve telefon aksesuarları için de geçerli.

SONS of anarchy SONS yüzük aliexpresste 068 dolar iken tıpatıp üzük hiçbir farkı yok ; N11'de 29 lira.

Şimdi kargosu var karı var diyenler gelmeden hemen yazayım, çünkü önceki konuma da yazmışlardı. :
    Bu yüzüğün herhangi bir kargo ücreti yok. Bedava gönderiliyor her türlü. Kargosu olsa bile 3 dolar yani 7 lira gibi bir şey tutuyor. Ürünün kendisi zaten 2-3 lira. Hadi N11'den satttığı için vergi de olsun ; max. 2 lira olacak o da. Üzerine karı da eklesin 2 lira. Bunlar maximum rakamlar tabii, hepsini toplarsak 14 lira ediyor. Ve tekrar geçiyorum bu yazdıklarım AŞIRI rakamlar. Bi adet yüzük için 29 lira istemek kar falan değil ''açgözlülük''tür. BUnlar sadece örnek, aynısı giyim için de geçerli. Mesela aliexpreste 28 lira olan spor taytı ; gg'da 90 lira civarı bir şeydi galiba. Nedenini bilmiyorum ama aşırı fiyatlandırma var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 26 Haziran 2015; 9:53:26 >

• ucuz olan gittigidiyor xdd
  • quote:

dostum teknosa fiyatı 2500 n11 de 1100 neden aklım karışmasın sebebini merak etmeyeyim

Suan kullandıgim telefon LG G3 n11 den aldim delta garantili tek fark bu. Gidip teknosadan alirsan 1800 du lg turkiye garantili ben gidip 1270 e aldim delta garantili. Telefon tamamen aynı telefon sadece delta firmasi ithal ediyo ve onlara fiyat sinirlamasi yok istediği fiyata satabiliyo imeinde sadece ithalat ürünü yaziyo. Gidip 120 tl yede bi kaskolat olay tamamdir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.