Şimdi Ara

n11 Rezillik (PostModern)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aslında değersiz bir şey olarak görüyordum fakat sorun büyümeye devam ediyor.
    22 mayıs günü n11 üzerinden postmodern isimli mağazadan samsung evo 850 aldım. Normalde ertesi gün kargo olması gerekirken 24 mayıs kargolandı yanlış takip numarası girildi sisteme orada ilk sorun patladı. Daha sonra kargo elime ulaştı fakat o da ne alışveriş yaptığım firma Tekirdağ fakat kargonun bana geldiği adres İzmir, neyse dedim heralde farklı şubeleri daha sonra kutuyu açtım faturası yoktu içinde. Ben postmodern e soru sor bölümünden fatura yok diyorum adamlar kargo ile gönderdik vs diye diretiyorlar fakat cumartesi yani 27 mayıs günü whatsapp üzerinden bir numara ulaşıyor fatura kesip mailime atıyor. Kutuyu açıyorum ürünün resmi ithalat olmadığını görüyorum whatsappdan ulaşan kişiye iade etmek istediğimi söylüyorum ve iade talebi oluşturuyorum ama ben hala bu firmanın postmodern olduğunu sanıyorum. Kargoya verdim 2 gün önce bugün firma iadeyi kabul etmemiş. Whatsappdaki numarayı aradığımda ise olayı anlıyorum postmodern isimli firma 10 lira kar için (ürünü ben 399 tlye aldım onlar 389tlye almışlar) böyle işlere başvuruyorlar. N11 e ise adamların kargoyu teslim almadığını söylüyorum bekleyin diyorlar e kargo parası bana girecek diyorum bekleyin diyorlar. Ne yapmam lazım ? İş uzarsa THH gitmeyi düşünüyorum bu tür birşey deneyimlemiş birisi var mı ? Bu arada bu postmodern şirketi hiç bir şekilde telefonlara cevap vermiyor.

• hocam büyyen bişey yok. ama sanıyorum ki bazı ürün grupları samsung tr tarafından ülkeye getirilmiyor ve resmi ithalatı yok ve desteğine samsung tr bakmıyor. buna bu ürün gurubuda dahil olmayabilir isterseniz araştırıp müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz. banada aynısı powerbank mevzusunda olmuştu kadın samsung buldozerde var ona bakarsanız ama tr ye samsung tr bakmıyor dedi. böyle bir durum. eğer resmi ithalat getiriyor ise kuşkunuz yerindedir ve n11 üzerindeki kod ile iade edebilirsiniz. thh ile uğraşacağınız bir durum yok. adam size dist. garantili yazıp da dist garantili ürün değil ve tr de dist. garantili ürün geliyor ise paketi açtığınız halde rahatlıkla iade edersiniz ve n11 de size sorunsuz destek çıkar endişelenecek bir durum yok. samsungu arayıp ona göre gönderin yada kullanın.
  • Merhaba sertacxx,

Ekibimiz sizi bilgilendirmiştir.

n11.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: smclk89

hocam büyyen bişey yok. ama sanıyorum ki bazı ürün grupları samsung tr tarafından ülkeye getirilmiyor ve resmi ithalatı yok ve desteğine samsung tr bakmıyor. buna bu ürün gurubuda dahil olmayabilir isterseniz araştırıp müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz. banada aynısı powerbank mevzusunda olmuştu kadın samsung buldozerde var ona bakarsanız ama tr ye samsung tr bakmıyor dedi. böyle bir durum. eğer resmi ithalat getiriyor ise kuşkunuz yerindedir ve n11 üzerindeki kod ile iade edebilirsiniz. thh ile uğraşacağınız bir durum yok. adam size dist. garantili yazıp da dist garantili ürün değil ve tr de dist. garantili ürün geliyor ise paketi açtığınız halde rahatlıkla iade edersiniz ve n11 de size sorunsuz destek çıkar endişelenecek bir durum yok. samsungu arayıp ona göre gönderin yada kullanın.

Ürün samsung evo 850 daha once de almıştım bu üründen ve garantisine samsung bakıyor. Thh ile ugrasma nedenim satici firmanın aslında aracı firma gibi davranması ve iade talebime yanit vermemesi. Ama n11 aradı biraz önce konuyu çözeceklerini söylediler bakalım umarim kimse mağdur olmadan hallolur çünkü asıl satıcı firma da olaydan bi haber.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sertacxx kullanıcısına yanıt
    ya sen ne yapacaksın firmayı aracısını n11 deki kodu al git hangi kargo ise ver 3 gün sonra paranı al.
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    Verdim zaten de kargo takip edince iade edildi gördüm ondan konu açma ihtiyacı hissettim.
  • Konu ile n11 ilgilenip sorunumu çözdü, teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.