Bildirim
n73 me & w850i hangisini alayım ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
n73 derim yeni versiyon dan arkadaşlar şikayetçide olsa takılma kitlenme gibi bir sorun göremedim gerçi önceki versiyonu kullanmadım belki onda hem takılmıyor hemde daha iyi resim çekiyordu bişi diyemicem . w850 daha kibar demişsin ? ağırlıkları aynı n73 2mm daha ince boydan 1cm uzun ama diğeri de açılınca geçiyor :) ikisinin ekranı aynı kulaklık sesinde w850 daha iyidir ama n73 ünde hoparlörleri yabana atılmaz w850 hafızası 16 n73 42 mb , n73 kamera carl zeiss 3.2 w850 düz 2 mp n73 ün pili 1100 mah w850 950 mah yani her şey ortada ? ben w850 yi tip olarak daha çok beğendim dersen eyvallah ama hangisi iyidir dersen bence kıyaslamaya pek gerek yok umarım yardımcı oldum ... -
Kamera özellikleri(fotoğraf ve video kayıt), ekran boyutu, işletim sistemi için n73
Müzik, bekleme süresi, yüksek hafıza desteği için w850i
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 27 Kasım 2007; 21:43:11 > -
N73 derim. Bir arkadaşım son iki aydır elinden düşürmüyor.Şimdi birde Turkcell Ocak 2008 e kadar msn i bedava yaptı msnden çıkmıyor bir türlü.
-
bu iki telefon arasında fiyat/performans oranına baktığımızda n73 ağır basıyor. tavsiye ederim. -
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar n73 benimde aklıma daha yatkın ama sizlerinde fikrini almak istedim sağolun -
şıklık olarak w850i fakat bi arkadaşta var nedense memnun değilmiş nedenini sormadım.Sen yinede n73 al -
Eğer kulaklık ses çıkışına ve hıza çok önem vermiyorsan Nokia N73 Music Edition'ı tavsiye ediyorum. -
n73 her acıdan gzel tercıhn n73 olsun bence -
N73 Derim Fazla Söze Gerek Yok Sanırım...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X