Şimdi Ara

n73 me & w850i hangisini alayım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n73 ün özellikleri daha üstün gibi ama symbian oldugu için yavas ve bazen kapatıp açmak gerekiyormuş w850i ise daha kibar karizma vs. hangisini tavsiye edersiniz?

• n73 derim yeni versiyon dan arkadaşlar şikayetçide olsa takılma kitlenme gibi bir sorun göremedim gerçi önceki versiyonu kullanmadım belki onda hem takılmıyor hemde daha iyi resim çekiyordu bişi diyemicem . w850 daha kibar demişsin ? ağırlıkları aynı n73 2mm daha ince boydan 1cm uzun ama diğeri de açılınca geçiyor :) ikisinin ekranı aynı kulaklık sesinde w850 daha iyidir ama n73 ünde hoparlörleri yabana atılmaz w850 hafızası 16 n73 42 mb , n73 kamera carl zeiss 3.2 w850 düz 2 mp n73 ün pili 1100 mah w850 950 mah yani her şey ortada ? ben w850 yi tip olarak daha çok beğendim dersen eyvallah ama hangisi iyidir dersen bence kıyaslamaya pek gerek yok umarım yardımcı oldum ...
  • Kamera özellikleri(fotoğraf ve video kayıt), ekran boyutu, işletim sistemi için n73

Müzik, bekleme süresi, yüksek hafıza desteği için w850i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 27 Kasım 2007; 21:43:11 >
  • N73 derim. Bir arkadaşım son iki aydır elinden düşürmüyor.Şimdi birde Turkcell Ocak 2008 e kadar msn i bedava yaptı msnden çıkmıyor bir türlü.
  • bu iki telefon arasında fiyat/performans oranına baktığımızda n73 ağır basıyor. tavsiye ederim.
  • yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar n73 benimde aklıma daha yatkın ama sizlerinde fikrini almak istedim sağolun
  • şıklık olarak w850i fakat bi arkadaşta var nedense memnun değilmiş nedenini sormadım.Sen yinede n73 al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    TELEFON ALCAM HANGİSİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer kulaklık ses çıkışına ve hıza çok önem vermiyorsan Nokia N73 Music Edition'ı tavsiye ediyorum.
  • n73 her acıdan gzel tercıhn n73 olsun bence
  • N73 Derim Fazla Söze Gerek Yok Sanırım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.