n73 me mi yeni çıkacak olan n78 mi 5610 mu yoksa 6500 slide mı alsam kararsız kaldım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
önceliğinize bağlı,kamera mı,müzik mi,karizma mı?Ona göre değişir.
kamera ve müzik
n73 kamera 3.2 mp otomatik netleme var.kamera konusunda sorun yok ama dışarı verdiği sesin kalitesi düşük ama çok yüksek.5610 ses çok güzel.kamerayı test edemedim.diğer telefonlar hakkında bir bilgim yok malesef kusura bakma arkadaşım.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.ama 6500 ve özellikle n78 çok karizmatik telefonlar.
n73 kullandım kamerası kaliteli dışarı verdiği ses yüksek ve net kulaklık seside aynı şekilde yüksek ve temiz ses veriyo tatmin edici diğer telefonlardan ekranı daha büyük symbian işletim sistemiyle bir çok program oyun tema yüklemek mümkün ve eğlenceli fiyatının hakkını veriyo n73 tavsiye ederim ama bir yandanda 6500 ince şık bir tasarıma sahip kamerasıda en az n73 kadar kaliteli ama kullanmadığım için ses kalitesi bilemicem
6500 Slide kullanıyorum tavsiye ederim alıp kullanıp bu tecrübeyi yaşaman gerek
gerçekten telefon konusunda bilgi sahibi olan arklar kamera çekimleri video çekimleri ve müzik özellikleri bakımından n73-n78 ile 5610 ve 6500 slide ı bi sıralama yaparsa çok ii olur.tabi birde performans bakımından çünkü 2 si n serisi dierleri diil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme