Şimdi Ara

n73me-n78-5610 ve 6500 slide arasında kaldım yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n73 me mi yeni çıkacak olan n78 mi 5610 mu yoksa 6500 slide mı alsam kararsız kaldım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• önceliğinize bağlı,kamera mı,müzik mi,karizma mı?Ona göre değişir.
  • kamera ve müzik
  • n73 kamera 3.2 mp otomatik netleme var.kamera konusunda sorun yok ama dışarı verdiği sesin kalitesi düşük ama çok yüksek.5610 ses çok güzel.kamerayı test edemedim.diğer telefonlar hakkında bir bilgim yok malesef kusura bakma arkadaşım.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.ama 6500 ve özellikle n78 çok karizmatik telefonlar.
  • n73 kullandım kamerası kaliteli dışarı verdiği ses yüksek ve net kulaklık seside aynı şekilde yüksek ve temiz ses veriyo tatmin edici diğer telefonlardan ekranı daha büyük symbian işletim sistemiyle bir çok program oyun tema yüklemek mümkün ve eğlenceli fiyatının hakkını veriyo n73 tavsiye ederim ama bir yandanda 6500 ince şık bir tasarıma sahip kamerasıda en az n73 kadar kaliteli ama kullanmadığım için ses kalitesi bilemicem
  • 6500 Slide kullanıyorum tavsiye ederim alıp kullanıp bu tecrübeyi yaşaman gerek
  • N73
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • N73me derim
  • ama n73 de 260.000 renk dierleri 16 milyon:S
  • gerçekten telefon konusunda bilgi sahibi olan arklar kamera çekimleri video çekimleri ve müzik özellikleri bakımından n73-n78 ile 5610 ve 6500 slide ı bi sıralama yaparsa çok ii olur.tabi birde performans bakımından çünkü 2 si n serisi dierleri diil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.