Şimdi Ara

N78 mi N79 mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikisinden birini alıcam fakat kararsız kaldım sizce hangisi ve neden?

• Bende N79 var fakat N78 den artı olan hiçbir özelliğini kullanmıyorum.Senin istediğin özellikleride bilmediğimiz için al ya da alma demek zor.
  • Daha önce N78 mi? N79 mu? sorunsuna yazdığım cevabı aynen aktarıyorum.

Ben N79 kullanan bir arkadaşımın evinde kaldım her iki telefonuda birlikte inceleme şansım oldu ben her şartta N78 derim nedeni ise şunlar;
    -Daha yüksek malzeme kalitesi
    -Daha güzel tasarım (bence)
    -Daha iyi kamera(N79 5mp fakat lensi n78'in lensi kadar kaliteli değil renkler falan N78'de çok daha iyi otuyor ve noise daha az unutmayalımki megepixel kalite demek değildir sadece daha fazla pixeldir )
    -N79'da çift led olmasına rağmen N78'in flaşı daha iyi(yakın çekimlerde)
    N79'un N78'e göre artıları
    Hareket sensörü bunu açınca ekran tuhaf hareketler yapıyor bunun için hareket sensörünü kapalı tutuyordu dolayısla bir işe yaramıyor kullanamıyorsunuz.
    N78'in tek bir eksisi var oda arka kapak azıcık oynuyor bende bunu kendime sorun etmiyorum zaten normal kullanımda oynamıyor elinle oynatırsan oynuyuor zaten telefonun yapı ve şeklinden dolayı telefonu öyle bir tutuyorsunuzki arka kapağa eliniz nerdeyse temas etmiyor

-Kamera lensi koruyucu(bu koruyucunun üzerinde yazan yazılar var onlar hemen siliniyor ve kameranın koruyucusunu aç-kapa yapa yapa yağlanıyor dolayısıyla sararıyor ve kötü bir görüntü oluşuyor.Oysaki N78 de bu kısım kromdan yapılmış ve yazılar üzerine işlenmiş.
    Birde N79'un tuşları iç içe olduğu için hangi tuşa bastığını hissetmiyor.
    N78'in ekranı daha net ve kaliteli zaten N79'da N serisi teması yok normal pastel renler var mavi kırmızı siyah vs. bunlarda bence hiç güzel durmuyor çünkü temalarının üstünde hiç bir efekt yok mesela dediniz temayı siyah yapayım yapıyorsunuz oda ne tema siyamı kahverengimi anlaşılmıyor tuhaf bir görünüm ortaya çıkıyor
    Not:Sakın N79'un değiştirebilir kapağına aldanmayın mantıklı bakıldığında hiçbir yararı yok

Not:Yukarda yazdığım yazı N79'u kötülemek amacı içermemektedir sadece yardımcı olmak için izlenimlerimi yazdım.

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_oyuncu -- 17 Kasım 2009; 14:18:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.