Şimdi Ara

N78 NEDEN ucuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meraba arkadaşlar gerçekten merak ettim de; özellik olarak n82, n95 vs. cihazlardan eksiği kamerası (3.2 de fena değil heralde) bildiğim kadarıyla... Ama neredeyse fiyat olarak yarı yarıyalar hem de n78 ötekilere göre daha yeni çıktı piyasaya... Sonra biçim olarak da hoş göründü bana, kibar da... Ne dersiniz, fiyat-performans açısından nasıl cihaz? Alsak pişman olur muyuz (daha açıkçası yani)?

• olmazsn kardeşim al sen bi tane
    ama acele etme döviz yüksek bu aralar.
    F/p oranı olarak en iyi telefonlardan biri
    N82 den+ları FM transmitter ve fp2...
    - olarak ise 5mp kamera ve hareket sensörü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~YuSuFeLiLi~ -- 12 Kasım 2008; 22:42:11 >
  • güzel telefondur, ucuzluğu sorun çıkarmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaPoX

olmazsn kardeşim al sen bi tane

en önemli eksiğini unutmussun Xenon flaş
  • ARTIK UCUZ değil dolar fırlamış
  • Tek kusuru ucuz olması .
  • rakiplerine göre bence ucuz da sayılmaz... kendi sınıfında baktığında se k810i samsung i450 bence daha ucuz... yalnız se den symbian artısı var o ayrı konu... hatta p1i gibi bir cihaz şu an 595 lira ki bence en iyi seçim odur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Grey market nedir neden daha ucuz.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

Orjinalden alıntı: XaPoX

olmazsn kardeşim al sen bi tane

en önemli eksiğini unutmussun Xenon flaş

Evet N82 deki Xenon Flash ile gece çekimleri mükemmel, N78 deki beyaz ışık
    Ayrıca Dual işlemci var N82 de
    3D HW accelareter var 3 Boyutlu oyunlarda Hardware desteği
    N-gage desteğide var N-gage oyunları oynanabiliyor.
    Hareket sensörü var ayrıca,
    Ayrıca 128 Mbyte RAM varki sistem hiç kasılmıyor
    neyse

Şimdi N78 kötü bir cihaz değil millet wi-fi olsun diye 6300i bekliyor onu alana kadar
    N78 çok çok iyi o zaman, GPS is var Wi-fi sı var 3.2 Mpix ekranı var bence o fiyata göre alınacak en iyi cihazlardan biri.. Tipide çok güzel. N82 kullanıyorum ama N78 de güzel bir cihaz sadece tuşları bi garip.

• şu an en ucuz n78 nerdeki?
  • ceptıklada 640 liraya satılıyor.. ama telefon 600 ytl lerde olmasına karsın dövizin fırlamasından sonra baya bir yukarı çıktı fiyat... Özdilek elektronik reyonlarında 640 lira 10 taksitli fiyatı (dövizin düşmesini bekliyorum bende özdilekten alıcam)
    telefona gelince n95 ten tek farkı kamera. ee 3.2 mp kamera bence gayet iyi arada fahiş bir rakam sözkonusu iken o para n95 e verilmez.. n78 hem özellikleriyle hemde fiyatıyla kaçırılmaması gereken bir telefon en kısa zamanda alıcam inş.. saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpp89 -- 13 Kasım 2008; 16:24:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpp89

ceptıklada 640 liraya satılıyor.. ama telefon 600 ytl lerde olmasına karsın dövizin fırlamasından sonra baya bir yukarı çıktı fiyat... Özdilek elektronik reyonlarında 640 lira 10 taksitli fiyatı (dövizin düşmesini bekliyorum bende özdilekten alıcam)
    telefona gelince n95 ten tek farkı kamera. ee 3.2 mp kamera bence gayet iyi arada fahiş bir rakam sözkonusu iken o para n95 e verilmez.. n78 hem özellikleriyle hemde fiyatıyla kaçırılmaması gereken bir telefon en kısa zamanda alıcam inş.. saygılar

8gb lık hafıza kartını naptın ? sen bu telefonda film müzik işleri yapacaksan en az 4gb kart lazım ki 100 ytl de ona gider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

8gb lık hafıza kartını naptın ? sen bu telefonda film müzik işleri yapacaksan en az 4gb kart lazım ki 100 ytl de ona gider.

o kadar pahalı değil. 8gb mikro SDHC kartlar 55-60 milyon civarı.
  • o kadar para verecek olsam p1i alırım
  • arkadaşlar haklısınız az para değil ama ben diğer nokialara göre n82 ve n95 e göre kıyaslama yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

rakiplerine göre bence ucuz da sayılmaz... kendi sınıfında baktığında se k810i samsung i450 bence daha ucuz... yalnız se den symbian artısı var o ayrı konu... hatta p1i gibi bir cihaz şu an 595 lira ki bence en iyi seçim odur

nerede 595 lira? almayı düşünüyorumda bende
  • 69 lira 8 gb nin fiyatı! ayrıca biraz akıl kullanılsa araştırmanı yapar telefonu alacağın yerden alırsın ucuza getrmiş olursun.. ayrıyeten kredi kartına istersen tek ödeme yaparsın daha ucuza gelir kredi akrtının minimum ödeme miktarını göz önünde bulundurarak kendine istediğin kadar taksit yapabilirsin... tekrar ediyorum n78 olduğu sürece o para n95 e verilmez ha para problemi olmayanlara lafım yok... saygılar
  • arkadaşlar alacaklar için söylüyorum aralık sonu yada ocak başını bekleyin büyük indirim olacakmış nokıa tarafından
  • iyi telefon ucuz olmasıda tutulmamasındandır
  • Nerde ucuz 700 ytl telefon.Ki aslında o kadarda etmez.Düz N95ler 800 ytlye indi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.