Selam arkadaşlar. Önümüzdeki 1-2 aya kadar telefonu değiştirmeyi planlıyorum. Daha önce symbian lı telefon (N73) kullandığım için gene tercihimi bu yönde yapayım dedim.Yaptığım araştırmalarda tam N86 almaya karar verdim derken dokunmatik ekran trendinin hızla yükseldiği gerçeğini gördüğümden gene kararsızlığa düştüm. Benim için önemli olan multimedya özellikleri (Özellikle fotoğraf,video ve ses kalitesi iyi olmalı). Bütçem 1000-1100 TL.'yı geçemeyeceğinden aklıma N97 mini geliyor.Sizin tavsiyeniz nedir dokunmatik olarak? Yoksa dokunmatiğe hiç bulaşmayıp gene de N86 mı alayım? Bu arada alacağım telefonu uzun süre kullanmayı planlıyorum. Herkese sevgi ve saygılar.
N86 Sağlam ve çok güzel bir telefon ama artık symbian işletim sisteminden sıkılmadın mı ? Nokianın o msjlar 3-4 sayfa olduğunda yavaşlamasından? ve daha neler var neler.1000 TL bütçen varsa dokunmatiği şiddetle öneririm .İlla nokia alacam diyorsan X6'ya bir bak derim.Ama farklı marka olabilir diyorsan HTC Hero
quote:
Orijinalden alıntı: artirist
N86 Sağlam ve çok güzel bir telefon ama artık symbian işletim sisteminden sıkılmadın mı ? Nokianın o msjlar 3-4 sayfa olduğunda yavaşlamasından? ve daha neler var neler.1000 TL bütçen varsa dokunmatiği şiddetle öneririm .İlla nokia alacam diyorsan X6'ya bir bak derim.Ama farklı marka olabilir diyorsan HTC Hero
aslında canım değişiklik yapmak istemiyor da değil de Symbian harici sistemlere alışabilirmiyim korkusu var. Omnia 2'yi araştırdım biraz ama hem fiyat pahalı hemde windows ağırlaştırmış gibi geldi telefonu. HTC'yi araştırıcam.Tavsiyen için sağol dostum
wm ye hiç bulasma derim kamera önemli ise n82+ipod touch
quote:
Orijinalden alıntı: dragline
quote:
Orijinalden alıntı: artirist
aslında canım değişiklik yapmak istemiyor da değil de Symbian harici sistemlere alışabilirmiyim korkusu var. Omnia 2'yi araştırdım biraz ama hem fiyat pahalı hemde windows ağırlaştırmış gibi geldi telefonu. HTC'yi araştırıcam.Tavsiyen için sağol dostum
Her zaman yardım ederim ne demek forumlar bunun için var HTC'de pişman olmayacağını düşünüyorum.Görünüş olarak çok zarif ve özellik olarak dolgun bir cihaz.HTC Android işletim sistemi ile çalışıyor
hero android 1.6 kullanıyor.2.0 lar varken bence alınmaz üstelık tarayıcısı gerçekten kötü kamera önemli ise n82+ipod touch değılse 3gs is görür
quote:
Orijinalden alıntı: shamanmuratcan
hero android 1.6 kullanıyor.2.0 lar varken bence alınmaz üstelık tarayıcısı gerçekten kötü kamera önemli ise n82+ipod touch değılse 3gs is görür
tavsiyen için sağol kardeş. Bende ipod classic 80 GB var zaten. N82 de beğendiğim bi telefon ama hiçbiyerde bulamıyorum. (İzmir'de oturuyorum) İphone 3GS fiyat olarak beni aşar çünkü sıfır telefon alıcam. 1000 TL. 'yi pek aşamam
tavsiyen için sağol kardeş. Bende ipod classic 80 GB var zaten. N82 de beğendiğim bi telefon ama hiçbiyerde bulamıyorum. (İzmir'de oturuyorum) İphone 3GS fiyat olarak beni aşar çünkü sıfır telefon alıcam. 1000 TL. 'yi pek aşamam
Öyle ise Nokia X6 araştır
Forumda birkaç günlük veya haftalık sıfırdan farksız 3G'ler satılıyor ve fiyatları sıfırına göre çok aşağıda. 800-850 civarına sıfır gibi 3G alabilirsin biraz araştırırsan.
quote:
Orijinalden alıntı: dragline
quote:
Orijinalden alıntı: shamanmuratcan
ipod classic ile itouch çok farklı itouch iphone un yapabildiği her şeyi yapıyor.Üstelik 3 de 1 fiyatına.N82 nin sıfırı yok maalesef.Sahibinden de küçük bir aeaştırma yaptım bir yerde 700 e var.600 e olması lazımdı bence boşver 400 e temiz bulursun(eğer 2. el n82 almada karar kılarsan bana pm at satmayı düşünüyorum kendi n82 mi).
Eğer kameradan vazgeçersen 2. el iphone 3g al bence.800 e bulursun.Üstüne de 200 e kamera alırsın olmazsa
bence n86 almalısın kafanı fazla karıştırma amacın program değilse sw w995i de düşünebilirsin hem iyi kamera hem iyi ses
dün teknosa da Omnia 2'yi inceledim.Ekran falan çok süper, SAR değeri de çok düşük ama ah şu windows olmasa..
samsung s8003 jet veya n97 mini
E 72 ye baktın mı?
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
E 72 ye baktın mı?
Evet..Zaten en başta düşündüğüm telefon E 72 idi. Ama yüksek sar değeri ve klavyesinden dolayı vazgeçtim. Şu an N97 mini ve Omnia II üzerinde yoğunlaştım. 1-2 aya kadar yeni androidli telefonlar gelirse onları da düşünebilirim
bence samsung i8910 u al..hem symbianlı hem dokunmatik.kamerası8 mpx. ha 1000 tlyi geçiyor fiyatı ama en azından gönlün rahat eder.ne ararsan var...
quote:
Orijinalden alıntı: wox
bence samsung i8910 u al..hem symbianlı hem dokunmatik.kamerası8 mpx. ha 1000 tlyi geçiyor fiyatı ama en azından gönlün rahat eder.ne ararsan var...
1000 tl yi geçtikten sonra 3gs alır zaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme