Şimdi Ara

n91 mi yoksa n73 mu kararsızım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ne yapacagımı bılemıyorum acaba hangısını alsam hangısı verdıgım paraya degecek ne dersınız??

• bence n73ü n91 ile kıyaslayamssın bile

n73 ün hem ekran çözünürlüğü hem kamera çözünürlüğü n91den çok daha üstün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 16 Temmuz 2007; 1:03:43 >
  • Müzik istiyorsan n91

Kamera istiyorsan n73
  • bn msj yasması kolay bole muzık dınlerken arkadaslar yanında actıgımda ban gulmıceklerı sesı olan kamerası ıyı olanı ıstıyorum ıkısınden bırınden bu performansı alamazmıyım?
  • N91,Müzik kalitesi (hi-fi),wireless bağlantısı,ve yüksek hdd'siyle (4,8 gb) önplana çıkıyor....
    N73,Kaliteli Kamera,yüksek ses çıkışı,ekran kalitesi kısaca multimedya özellikleriyle...
    Herkes N73 diyecektir ama N91'i alırsan benzersiz bir müzik deneyimi yaşayabilirsin ayrıca wireless'ında keyfini çıkarırsın ama şunu unutma;
    Kameradan fedakarlık ederek,çünkü N91'in kamerası N73'ün yanından bile geçemez ayrıca N73'ün ekranı çok daha parlak...
    Karar senin...
  • müzik ve wi-fi hariç her yönden n73 modelini öneririm.
  • müzik diyorsan n91 kamera diyorsan n73 ama ikisi birden diyorsan n80
    n91 in müzik performansı harika (özellikle kulaklıkla)
    n73 ün kamerası güzel ve 15fps hızında video çekebiliyor ama birde rahat mesaj yazmak istiyorsun o zaman bence n91 i alma çünki rahat edemeyebilirsin
  • music ve wi-fi diosan N91
    diğer tum özellikler için N73
  • N91 içindeki 4 Gb hard diski yüzünden bence riskli.Yere düşerse eğer hard diskin bozulma ihtimali var.

Ben olsam N73 ü tercih ederdim.
  • Eğer ses kalitesi ve WI-FI gibi özelliklere önem vermiyorsan Nokia N73'ü tavsiye ediyorum. Bunun yanında Nokia N73 Music Edition modelini de inceleyebilirsin.
  • wifi önemli degilse n73
  • Nokia N73 istediklerinizi daha iyi karşılayabilecek bir telefon bence.
    quote:

Orjinalden alıntı: dr.tilki

bn msj yasması kolay bole muzık dınlerken arkadaslar yanında actıgımda ban gulmıceklerı sesı olan kamerası ıyı olanı ıstıyorum ıkısınden bırınden bu performansı alamazmıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan. -- 16 Temmuz 2007; 17:39:59 >
  • ne aldın
  • tüm yorumlara katılıyorum ve şahsen n73 diyorum.
  • n91 !
    wi-fi !
  • n73 daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbs1905

Müzik istiyorsan n91

Kamera istiyorsan n73

çok iyi açıklamışsın
  • kesinlikle n73 al n91 alip pisman olursun bence telefonu baya arastirdim tabi sen bu 2 teli soyledin die bunlari soyledim yoksa kesinlikle n80 i oneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.