Şimdi Ara

N95+D900İ yerine takasla ne alınabilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben N95 ve D900İ kullanıyorum.Bana göre bu ikisinin zamanı çoktan geçti.Bunların yerine kafa kafaya alabileceğim wi-fi si olan güzel bir telefon istiyorum.Bana hangi telefonu tavsiye edersiniz?

Bu arada 2.el yüksek bir cihaz da olabilir.Vereceğiniz tavsiyeler üzerine en geç Cumartesi günü yeni telefonumu almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliflex -- 24 Ekim 2008; 2:34:13 >

• sonyericsson p1i bence en iyi seçim olur
    telefonda tüm özellikler mevcut patchlerle de harika hale getirebiliyorsun
    iphone ya da omnia diyeceğim ama onlar da o fiyata olmaz... n95i max. 500 d900i yi de max 200 e satıp sıfır sonyericsson p1i alabilirsin
  • 1 kaç ay sonra çıkacak olan n79 olabilir
  • Selam 6-7 ay kadar SE P1 kullandım ama Nokia'da ki rahatlığı çok aradım.Samsung'un İ550w diye bir modeli var.Benim bu 2 telefonun yerini doldururmu acaba?Özelliklerine DH'de baktığım kadarıyla fiyat ucuz, ince ve wi-fi li.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliflex

Selam 6-7 ay kadar SE P1 kullandım ama Nokia'da ki rahatlığı çok aradım.Samsung'un İ550w diye bir modeli var.Benim bu 2 telefonun yerini doldururmu acaba?Özelliklerine DH'de baktığım kadarıyla fiyat ucuz, ince ve wi-fi li.

yok p1 daha iyi hocam
  • W960i Acayip ince ve karizma
  • w960 i bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.