Bildirim
n95 mi iphone mi yada baskasimi ? ne almaliyim?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
N95 8 gb al pişman olmazsın... -
N95 8GB en iyi seçimin olur. İnternete wi-fi ile bağlanırsın kontörde gitmez.quote:
Orijinalden alıntı: kartallar_yalnız_uçar
N95 8 gb al pişman olmazsın... -
N95 8GB -
n95 8gbquote:
Orijinalden alıntı: gyılmaz
N95 8GB -
nokia n95 8gbquote:
Orijinalden alıntı: @oğuzhan@
n95 8gb
Alıntıları Göster -
N95 8 Gbquote:
Orijinalden alıntı: freestyle02
nokia n95 8gb
Alıntıları Göster -
W960iquote:
Orijinalden alıntı: Nike
N95 8 Gb
Alıntıları Göster
-
tabiki n95quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
W960i
Alıntıları Göster
-
wifi kullanmak ve internete parmaklarınla hakim olmak istiyorsan kesinlikle iPhone. ama yok navigsyon tuşlarıyla web sayfalarını kaydırırım, sinir olmak istiyorum diyosan n95 al:D:D iPhoneden başka hiç bi telde rahat internet kullanamazsınquote:
Orijinalden alıntı: vyc
tabiki n95
Alıntıları Göster -
açıkçası gördümki N95 in web tarayıcısı o kadarda iyi değil ekranı her nekadar normal telefonlara göre büyük olsada iphone ye göre küçük kalıyo ve iphone bu işte gerçekten çok iyi N95 in açamadığı bir çok sayfayı daha hızlı açıyo şu an ben web browser sorununu PSP mde yaşıyorum ve çok berbat bişey wifi var ama resimli bir sayfaya girdiğinde resimler çıkmıyo flash o kadar iyi değil çok gıcık ediyo bu durum kesinlikle İphonequote:
Orijinalden alıntı: marikanwap
wifi kullanmak ve internete parmaklarınla hakim olmak istiyorsan kesinlikle iPhone. ama yok navigsyon tuşlarıyla web sayfalarını kaydırırım, sinir olmak istiyorum diyosan n95 al:D:D iPhoneden başka hiç bi telde rahat internet kullanamazsın
Alıntıları Göster
ayrıca İphonede 3G yok ancak 9haziranda böyle bir model açıklanacağı söyleniyo
-
türkiyede 3g yok zaten telde olsa ne işe yarar:D:Dquote:
Orijinalden alıntı: Noir Désir
açıkçası gördümki N95 in web tarayıcısı o kadarda iyi değil ekranı her nekadar normal telefonlara göre büyük olsada iphone ye göre küçük kalıyo ve iphone bu işte gerçekten çok iyi N95 in açamadığı bir çok sayfayı daha hızlı açıyo şu an ben web browser sorununu PSP mde yaşıyorum ve çok berbat bişey wifi var ama resimli bir sayfaya girdiğinde resimler çıkmıyo flash o kadar iyi değil çok gıcık ediyo bu durum kesinlikle İphone
ayrıca İphonede 3G yok ancak 9haziranda böyle bir model açıklanacağı söyleniyo
Alıntıları Göster
-
quote:
türkiyede 3g yok zaten telde olsa ne işe yarar:D:D
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: marikanwap
öyle deme üzme insanlari -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
ileride gelcek illaki ileriye yatırım -
quote:
Orijinalden alıntı: Nikequote:
ileride gelcek illaki ileriye yatırım
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: IlDestilI
quote:
ileride gelcek illaki ileriye yatırım
1 yıl kullandım 3g'li telefon:D kendi resmimi çekmek için bile kullanmadım ön kamerayı:D:D kötü çekiyo diye:D:D
bence 3g ye fazla takılmayın zaten türkiyeye gelse bile fiyatlar fahiş olcaktır...
n95-iPhone kıyaslamasına gelince... hala kesinlikle iPhone diyorum..
kullanmayan bilemez iPhonenin kıymetini... bence ikisini de elinize alıp bi kıyaslayın...
-
n95 8gb ı tek geçerim.iphone evet tasarım olarak süper ayrıca hafızasıda iyi ama ergonomik değil ayrıca teknik açıdan eksiği var.Ayrıca türkiyeye garantili olarak hala giremediği için gözümüzde fazla büyüttük sanırım.
N95 8gb oldukça iyi ekran genişliği gps için büyük avantaj ses çıkışı kamera kalitesi.
Bence direk onu tercih et ayrıca fiyatıda şu an iyi kur biraz düştüğü için. -
quote:
Orijinalden alıntı: e_zbay
n95 8gb ı tek geçerim.iphone evet tasarım olarak süper ayrıca hafızasıda iyi ama ergonomik değil ayrıca teknik açıdan eksiği var.Ayrıca türkiyeye garantili olarak hala giremediği için gözümüzde fazla büyüttük sanırım.
N95 8gb oldukça iyi ekran genişliği gps için büyük avantaj ses çıkışı kamera kalitesi.
Bence direk onu tercih et ayrıca fiyatıda şu an iyi kur biraz düştüğü için.quote:
Orjinalden alıntı: e_zbay
Bence direk onu tercih et ayrıca fiyatıda şu an iyi kur biraz düştüğü için.
iyide İphone yi kullanmak N95 in o ince tuşlarını kullanmaktan çok daha kolay ergonomik derken onu kastediyosun sanırım,bu arada bildiğim kadarıyla ülkemize vodafone getiricek bu telefonu resmi açıklama yapılmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: e_zbay
Bence direk onu tercih et ayrıca fiyatıda şu an iyi kur biraz düştüğü için.quote:
ergonomikten kastını anlayamadım:):) sürgülü kapak tuşları olan bi tel mi daha ergonomik yoksa tamamen dokunmatik olan bi tel mi? sanırım ergonomik kavramlarımız farklı sizinle:D:D n95 için oldukça iyi ekran genişliği diyosanız siz iphone hiç görmemişiniz sanırım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marikanwap -- 23 Mayıs 2008; 10:16:58 >
-
ergonomikden kastım çok açık arkadaşalr iphone dokunmatik bir cihaz üstelik tamamen dokunmatik yani ilk etapta hiçde rahat(ERGONOMİK) gelmeyecek.Ayrıca biliyormusunuz bilmioyrum ama dokunmatik cihazların en iyisinde bile 3 ay sonra kilitlenmeler yavaşlamalar başlar.Ve iphonun o siyah inci güsel ekranı birde bakmışsınız çizikden gözükmüyor.quote:
Orijinalden alıntı: marikanwapquote:
ergonomikten kastını anlayamadım:):) sürgülü kapak tuşları olan bi tel mi daha ergonomik yoksa tamamen dokunmatik olan bi tel mi? sanırım ergonomik kavramlarımız farklı sizinle:D:D n95 için oldukça iyi ekran genişliği diyosanız siz iphone hiç görmemişiniz sanırım...
Alıntıları Göster
N95 e gelince tuşları diğer n serilerine göre daha geniş ve kızak sistemi kaliteli.....
-
quote:
Orijinalden alıntı: roptesambir
ergonomikden kastım çok açık arkadaşalr iphone dokunmatik bir cihaz üstelik tamamen dokunmatik yani ilk etapta hiçde rahat(ERGONOMİK) gelmeyecek.Ayrıca biliyormusunuz bilmioyrum ama dokunmatik cihazların en iyisinde bile 3 ay sonra kilitlenmeler yavaşlamalar başlar.Ve iphonun o siyah inci güsel ekranı birde bakmışsınız çizikden gözükmüyor.
N95 e gelince tuşları diğer n serilerine göre daha geniş ve kızak sistemi kaliteli.....
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: YüXeXes26
ergonomikden kastım çok açık arkadaşalr iphone dokunmatik bir cihaz üstelik tamamen dokunmatik yani ilk etapta hiçde rahat(ERGONOMİK) gelmeyecek.Ayrıca biliyormusunuz bilmioyrum ama dokunmatik cihazların en iyisinde bile 3 ay sonra kilitlenmeler yavaşlamalar başlar.Ve iphonun o siyah inci güsel ekranı birde bakmışsınız çizikden gözükmüyor.
arkadaşım forumda iphone bölümüne gelde bi bak bakayım. hiç kitlenen cihaz var mı Allah aşkına. işkembeden atıp insanları yanlış bilgilendirmeyelim lütfen... sen önce eline bi iphone al sonra gel burda yorum yap! önce şunu iyi öğren iphone'nin ekranı çizilmez ekran!
Benzer içerikler
- internetten telefon alınır mı
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- asker telefonu internetli
- global telefon ne demek
- device health services nedir
- telegram video izleme
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X