Şimdi Ara

n96 almakla ilgili bir soru ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben de bu günlerde nasipse bayramdan önce n96 kullananlar kervanına katılacağım inşallah. daha önceki telefonum n73 idi ve symbianla tanışık biriyim. fakat forumda gördüğüm kadarıyla çok arkadaş şu dil kodu yüzünden firmware update i yapamıyor . benim sorum ben telefonu türkiyeden paralel ithalat yoluyla alacağım sizce dil kodu türkçe olur mu yoksa farklı olma ihtimali var mı dil kodu türkçe olanların kod değiştirmesi gerekiyor mu firmware updeti için , duyduğum kadarıyla bu türkçe kodu sonradan girenlerin v30.033 versiyona yükselttiklerinde de mesajlarda türkçe karakter sorunu oluşuyormuş donma oluyormuş türkçe karakter girilince . bir de son olarak paralel ithalat ürünler finlandiya da üretilmiyormuş diye duydum acaba doğru mu yardımlarınız için teşekkürler bu sorular kafamı karıştırdı yoksa düşünmeden direkt verecektim siparişi bi yardım edin saygılar

• bence bu soruyu n96 başliğı altında sorsan daha ıyi
  • n96 almakla büyük bir hata edersin hele 0 alacaksan çok çok büyük bir hata
  • neden arkadaşım büyük bir hata ? ben soru sordum ona cevap vereceksen anlayabileceğim neyin ne olduğunu bilgin varsa ??
  • n96 diğer n serisi telefonlardan çok da farklı değil o kadar para vermenin anlamı yok bence
    n96 fazla tutulan bir model de olmadı zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanemappe

neden arkadaşım büyük bir hata ? ben soru sordum ona cevap vereceksen anlayabileceğim neyin ne olduğunu bilgin varsa ??

doğru konuş benimle al o zaman da o zaman gör telefonun mhz düşük çektiği resimler berbat parasını haketmiyor
  • açık söylemek gerekirse dostum telefondan anlar birisine benzemiyorsun n96 yla bi anın olmuş olacak ki böyle konuşuyorsun sorumu cevaplayacaklara yazdım senin gibi ortaya laf atıp gevezelik yapanlara değil ayrıca seninki n82 sanırım sakın o telefonu bana n96 ya üstün tutma ve uzatma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mappeshow -- 30 Ağustos 2009; 1:25:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HGS ile ilgili bir soru
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.