Şimdi Ara

Nano sim kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben iphone 5 i mi alirken bilmedigim icin sim kartimi kestirdim fakat cift tasiyicili bu telefon bazen servis yok diyor int okudugum bazi sitelerden kesik nano sim karttan olabilr diyolar. Vodafone kullaniyorum cep merkezine gidip 164 bt lik nano sim kart istesem ama numaram ayni kalacak bunun icin para ödermiyim veya böyle bisey mümkün mu ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet,yeni nano sim alabilirsiniz,numaranız değişmez ama ücretlidir,ne kadar olur bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyw müdür :)
  • avea'da yedek sim kart ücreti 10 lira vodafone da buna yakındır
  • numara aynı kalıyo istersen veya farklı bir numara da yazabiliyosun, ücret ise 12 tl.
  • Peki benim olduki telefonum bozuldu hoslanmamaya basladim baska telefona donerken bu nano sim kart micro veya normal sim kart olarak nasil kullancaz ??? Orn iphone 5 bozuldu su an elimde olan samsung monte var nasil donecem ... Su anda kesik olanda kesilan ve cikarilan parcanin icine yerlestirip kullanabiliyordum denemistim ????

• quote:

Orijinalden alıntı: akngfb78

Merhaba ben iphone 5 i mi alirken bilmedigim icin sim kartimi kestirdim fakat cift tasiyicili bu telefon bazen servis yok diyor int okudugum bazi sitelerden kesik nano sim karttan olabilr diyolar. Vodafone kullaniyorum cep merkezine gidip 164 bt lik nano sim kart istesem ama numaram ayni kalacak bunun icin para ödermiyim veya böyle bisey mümkün mu ??

12 lira ydı sanırım ucretı hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    TABLETE USB SİM KART TAKILIRMI
    12 yıl önce açıldı
    Sim Kart Blokesi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sagol reyiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.