Şimdi Ara

napıcam şu dershane işini ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    7 ve8. sınıfta gittim uğur dershanesine oradan ilçedeki en başarılı okulu kazandım anadolu öğretmen lisesindeyim
    lise 1 in ikinci döneminden beride yine uğur dershanesindeyim
    hocalarından çok memnunum rekabet ortamıda iyi ama seneye yazılmam için teklif ettikleri para bayaa bi pahalı geldi 3 800 dediler %30 başarı indirimi kazanmışım
    şu an yaşadığım ilçedeki en pahalı dershane indirim sınavında 1. olana bile %80 indirim yapmışlar
    bende 17. yim yani nerden baksam seneye 2.500 liradan fazla ödemem gerekiyor
    babam emekli baya bir zor olucak ama dershane değiştirmekte istemiyorum son sene çok memnunum hiç bir sorun yaşamıyorum çünkü ayrıca dönemimin başarılı öğrencileride uğurda ve seneye çok fazla rekabet olucağı belli..
    finalin sınavına girmiştim 25. olmuşum %50 indirim kazandın 1 250 ödemen gerekiyor yazılırsan dediler ama ordada hocaları hiç bilmiyorum ve burdaki şubesinde ilk 10 a giren öğrencilere çok fazla ayrıcalık tanıyıp diğerleriyle ilgilenmediklerini arkadaşlarımdan biliyorum..
    babama söyledim biraz pahalı istersen başka dershaneye geçiiyim dedim olmaz öyle şey son seneni riske atma dedi saolsun ama düşünceli o günden beri bana belli etmemeye çalışyo ama kara kara düşünüyo

sizce ne yapıyım babama ısrar edipte diğerinemi geçiyim arada bin liradan fazla oynuyor çünkü Confused yada yazılma dönemi bitene kadar sınavları yükseltip tekrar bir müdürlemi konuşayım

• Babam riski göze almış senin 2. riski senin almaman gerekir yani devam et. Kayıt yenileme kısmında baban konuşursa mutlaka biraz indirim söz konusu olur.Dershane değişitirp istediğin başarıyı yakalayamazsan tekrar bir dershane ücreti ödeyeceksin kaldı ki bu riske değmez.
  • Bence arkadaşın da dediği gibi baban mutlaka uğur dershanesiyle konuşsun kayıt olurken durumunuzu falan iyice anlatın ona göre birşeyler daha yapabilirler.Yine olmuyorsa finali seçiceksin mecburen Final' e giden arkadaşlarım çok var kaliteli bir dershane senin de anlattıklarına bakılırsa ortalamanın üstünde bir öğrencisin.Bende bu sene 11. sınıftayım.Diyeceğim o ki başarmaya hevesliysen her yerde yaparsın yani kafana fazla takma dershane meselesini.Tabi uğur da olmak seni mutlu edecekse psikolojik açıdan da büyük yardımı olur.
  • ya aslında farketmez benim için seneye derslerden başka birşey görmez büyük ihtimalle gözüm ama buradaki finalde ilk 10 a çok fazla önem veriliyor bu sene 11 lerde ilk ona yani a sınıfına 18 kitap verilirken geri kalanlara 5 kitap verildi mesela

öss gurubundada b sınıfındaki öğrenci yoğunluktan etüd alamazken a sınıfındaki öğrencilere her hafta her derstten 2 tane olmak üzere birebirler yazılıyormuş

ilk 10 a giremezsem çok sinirim bozulucak :S
  • benim sana söylücegim sadece kendi görüşüm ben finaldeyim uğurdada bir çok arkadaşım var final çok iyi bi dershane bana göre en iyi dershanelerden biri ögretmenleri çok kaliteli rehberlik hocaları çok iyi çok fazla ilgileniolar başarı grubundayım salı çarşamba sınavlara giriyorum ücretsiz olarak perşembe cuma derslere cumartesi pazar tekrar dershane çok yoğun ve çok zevkli bi tempoyla çalışıosn derslere farkında olmadan bir çok şeyide ögretiolar uğur nasıl bilmem ama finalin ondan eksik bi yanı olcagını sanmıyorum fazlası olcagnda düşünüyorum birde başarılı bir öğrenciymişn eğer bu senin için bi problem oluyorsa finale git.üstelik uğura gittiginde üstnde bi yük olcak ya kazanamazsam başarılı olamazsam diye ama finale gittgnde öle olmucak.sen zaten bu duyarlılıgnla başarılı olmaya hakediyosun.Hocalar konusuna gelince başarılı bir öğrencisin bahsettgn kadarıyla ben gecen sene son sınıftaydm hocalarla aram çok iyidi bu sene çok iyiyim yine hocalarla aram çok iyi değişen bir şey yok final konusunda aklında soru işareti olmasın yapmaya niyeti olan insan her yerde yapar sende yaparsın etüt birebir konusuna gelince o konudada içini rahatlatayım istiyosan sen istedikten sonra her türlü alabiliyorsn rehberlik hocanla gidip konuştugunda bile veriyolar geçen sene dedigim gibi çok başarısız bi öğrenciydm gecen sene daha çok birebir alıyodum.etütler finalde 3 ten 6 45 e kadar olur ilk saatler genelde hep yoğundur 5-6 civarı hocaları boş boş oturur gittgnde her konuda yardım ederler bişiy kaybetmezsin bnce fazlasyla kazanırsn 29 ygs 30 tane lys dergisi veriyolar kitap konusundada en başta ne kdr söylerlerse o kdr veriolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z0z0 -- 17 Ocak 2010; 14:18:46 >

• ne yazıkki burdaki şubesinde öyle değil işte 2 arkadaşım yüksek ücrete rağmen uğura yazıldı bile (finaldeydiler bunlar) tabi ordaki şubesi iyidir onu bilemem ama burada bu şekilde sorunlarla karşılaşırsam çok sinirim bozulur hemde son senemde..:(
  • İstediğin dersaneye yazılmak en iyisidir elbette ki. Baban seni dersaneye yazdırırken ben de biraz daha indirim alabileceğin kanaatindeyim. Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • inş.:) teşekkürler..
  • blue.girl B kullanıcısına yanıt
    Hocam naptın ? Nişanlandın mı
  • Sizin çok iyi abi fiyatlar biz Lüleburgaz FEM'e 4.800 verdik ygsden sonra mühürlediler. Fiyatlar iyiymiş sizin orda ama bence babanı dinle dershane değiştirme alıştığın ortam alıştığın tempo farklı bir yere geçersen performansın düşer birşey olur bu sefer 2.sene daha fazla ödersin onun için böyle devam hem baban göze almış zaten sen çok iyi çalışıp babanı utandırma yeter o zorlanabilir tabiki herkesin bi bütçesi var ama örnek veriyorum sen tıp kazanırsan baban herşeyi unutur zorlandığını falan unutur bence bu şekilde devam et yinede tercih senin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.