almayın abi. herkes araba almak zorunda mı? sonra yollarda niye trafik niye kazalar |
Nasıl araba alacağız? (12. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Araba alamıyorsan gemicik al, gemicik ne ki herkes alabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 26 Ocak 2021; 18:43:36 > -
Yaw az önce araba fiyatlarına baktım arabadan anlayan birisi değilim adam akıllı güzel arabalar üç yüz bin dört yüz bin. Aylık beş bin maaş alsam yine kurtarmıyor arkadaş diye üzülüp sekmeleri kapadım. Foruma girdim karşımda bu konu.
Araba niye lüks kardeşim? Ne bu vergiler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamanında alan aldı alamayan kaldı. 3 sene önce 50/60 a aldığım arabanın şuan 180/200 fiyat bandında görmek beni fazlasıyla üzüyor. Şahsen o rakamları istemeye ben utanırım ama düzen böyle malesef -
2012'de dolar 2 - 2,5 lira civarındayken Amerikalı Avrupalı ile fark çok yoktu. Ne zaman Suriyelileri ülkeye almaya başladı. Kendi içlerinde anlaşmazlıklar fetö kavgaları başladı, ozaman şapka düştü kel göründü misali batırmaya başladılar. Olmuş dolar 7,5 lira, artık onların 1 para birimi, bizim 7,5 para birimimize, Euro'da 9 para birimimize eşit. Onlar 1 çalışacak biz 9 çalışacaz. Artık böyle. Hatta yaza doğru 10-12 olur. Gittikçe delik büyüyor. Hayırlısı olsun ne diyelim.
-
Ülkemin gencinin teknoloji konuları konuştuğu şu forumun yıllar içinde konularının geçirdiği değişime bakarak bile ne kadar tepetaklak olduğumuzu görmek mümkün. Eski Türkiye'yi b*klaya b*klaya yaşadığımız garabeti yarattılar...
Bu hale gelmemizde dahli olan, bile isteye kötülük edenleri Allahlarına havale ediyorum zira bunlarla aynı Allah'a inanıyor olmak bile zulümdür...
Elin memleketinde gençlerin yaşadıklarına, düşündüklerine ve dertlerine bakıyorsunuz, hayata dair şeyler hep, ne siyaset, ne ülke ekonomisi hiç dertleri değil... haberleri bile yok, ilgisi olan takip eder o ayrı ama bizde mesela 7den 70e herkes siyasetçi ekonomist...
Ya neyse düşündükçe beynim yanıyor, sinirleniyorum ve bi halt yapamıyorum, 80leri 90ları yaşamış olanlar bugün şanslı insanlardır bence, güzelim ülkeyi göz göre göre ne hale getirdiler, herkes gitti mersine biz hep gittik tersine... hey dostum lanet olsun anlıyor musun beni lanet olsun böyle düzene... Hasta ederler adamı hastaaaaa
-
Öyle değil mi ??? -
-
Ne bu kardeşim adam akıllı arabalar 500 milyar olmuş. Maaşımın ebesi katı. 500 milyar altı arabaya binmem ben çünkü sadrazam torunuyum
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1DBF5367F3500 maaşı oluan biri bırak tatili laptop bile alamaz giriş seviyesi gaming laptop 9k.
Yok artık daha neler. Herkesi kendiniz gibi görmeyin.
Al şunu izle kendine gelirsin
-
Hem paramız değersizleşti hem de aşırı vergi ile sıfır araba almak için küçük bir servetinin olması gerekir.
Bende hayretler içerisinde izliyorum, ülkemizde küçük bir serveti olan ne çok vatandaşımız varmış. Helal olsun diyorum.
Konuyu açan arkadaş ve biz alamayacak olanlar kendimizi sorgulamamız gerekir. -
Millet ekmek bulamıyor konu sahibinin derde bak "nasıl araba alacakmış" vah vah kıyamam utanıyon mu otobüse,minibüse binmeye yazık. -
Ben gittim clio 4 aldım 2020 model iş yerinde bunu bile beğenmeyen arkadaşlarım var. Ufacık araba yok işte teneke o para etmez vs. eleştiren dolu.
-
yeni mi kadro aldın sen maaşlar kaç lira onu söyle, adam yanlış bir şey dememiş fiyatlar ortada araba fiyatları da ortada elinin altında internet var gir de bak egea nın clionun fiyatlarına bunlar en ucuz arabalar bir de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomcu -- 26 Ocak 2021; 21:3:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dark TerritoryYok artık daha neler. Herkesi kendiniz gibi görmeyin.
Alıntıları GösterAbi kendimle bir alakası yok bilgisayar fiyatlarını bilmiyor musun
-
lol umrumda bile degil benim tuzum kuru millet böyle yaşamak istiyorsa bana laf düşmez. Nasıl araba alacagız diye sormuşsun. Babadan destek yoksa yıllarını ipotek ettirmeden geçmiş olsun alamayacaksın. Araba alma işi 2-3 sene önce bitti. 100 bin kredi çeksen onun aldıracagı 10 yaşında teneke. Aylık ödemesi de 3500-4000 arası. Hayırlı olsun güle güle kullan :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X