Şimdi Ara

Nasıl araba alacağız? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
335
Cevap
8
Favori
32.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
347 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eleştiriye bakarsak birşey sahibi olamayız, veya tavsiyeye uymaz isek gelen kazancı kaybedebiliriz.

Bende bir yatırım işine girdim, arkadaşa uymasaydim, 1 senelik yatırım vardı,,, şimdi ise 3 aylık,,, veya zamanında ilk o zaman baslasaydim 7-8 sene önce, şimdi ev sahibiydim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba alanların çoğu aşağılık kompleksine girmiş kişiler :) İhtiyacı olan veya araba olmazsa hayatını devam ettiremeyecek kişilerde elbet vardır onlar ayrı ama %90'ı aşağılık kompleksine girenlerdir.Kamuda adam taşeron işci gidip borca harca girip araba alıyor ondan sonra daire başkanı havalarına giriyor.Senin ipin ne çapın ne taşeronsun lan işte :))) Diğerleride kızlara zenginim görüntüsü vermek için bu mühendiste bunlara dahil :))

• Birikmiş param var gidipte yeni arabaya veremiyorum. Sebebi tabiki vergiler. Enayi gibi his etmemek için almıyorum. İyi kötü aldık bir clio ona verdiğim vergi bile koydu ya neyse yapacak bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Gene Hollanda'dan bahsediyorsun herhalde. Yıllardır burasının Türkiye forumu olduğunu öğrenemedin.

Komikti  

• determinant1 D kullanıcısına yanıt

Benim canımı da sıkıyor yaa. Canı sıkılmayan mı var sanki. Dediğin gibi bir tepki göstermek lazım. Twitter da falan TT olursa heralde belki dikkatlerini çeker...

• SahiNeT S kullanıcısına yanıt
    Haklısın adalet önemli ama başkası yönetse aynı olacak sözünü doğru bulmuyorum. Hani şunu diyen varya iktidara oy vermesek kime verecez tamam bunlar çalıyor. Bizi soyuyor. Vergi alıyor bolbol ama diğerleri de aynısını yapacak zihniyeti var ya hiç hoş değil nereden biliyorsunuz ki kardeşim. Ülkeyi 18 yıldır şuanki iktidar yönetiyor ve ülke hiç mi hiç iyi durumda değil benim bir genç öğretmen olarak bir umudum yok atanamadım da yeniden hazırlanıyorum ailemin yüzüne bakmakta zorlanır oldum. Madem diğerleri de aynı şeyi yapacak diye bir düşünceniz var madem size göre hiç bir şey değişmeyecek o zaman diğerine verin oyunuzu bir 5 sene de başkası yönetsin bakalım sorun iktidarda mı yoksa başka bir şey mi. Bu 5 senenin sonucunda emin olun durum düzelmeye gitmezse mesela benim için dolar 6 tl nin altına inmez ise 5 senede ben derim ki ya bunlar da yönetemedi bir başkasını denerim o zaman ben bir partiye bağlı kalacak kadar kör bir insan değilim.

• ahosmanliah A kullanıcısına yanıt
    cam filmi olayında ne oldu mesela, Twitter da tt oldu binlerce kişi cimere yazdı, herkes tepki videosu cekip facebookına attı vb bu bile seçim zamanı yap hemen işi çözer. Bir de hiç bir parti de bunu vadetmiyor, valla ötv yi kaldırana vericem oyumu. Gerekirse seçim zamanı tüm partililere de diretmek lazım iktidara gelince kaldırın bunu diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

lol umrumda bile degil benim tuzum kuru millet böyle yaşamak istiyorsa bana laf düşmez. Nasıl araba alacagız diye sormuşsun. Babadan destek yoksa yıllarını ipotek ettirmeden geçmiş olsun alamayacaksın. Araba alma işi 2-3 sene önce bitti. 100 bin kredi çeksen onun aldıracagı 10 yaşında teneke. Aylık ödemesi de 3500-4000 arası. Hayırlı olsun güle güle kullan :)

baba parası yiyene bak sen

• Araban varsa, aşağılık kompleksine girip almışsın, Araban yoksada eziksin, karnını doyur.

Benim var ama ihtiyaçtan aldım, aşağılık kompleksinden olsa BMW Audi mersedes alırdım. İhtiyaçtan yeterli . Satacam , oda ihtiyaç,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 26 Ocak 2021; 22:40:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

baba parası yiyene bak sen

Alıntıları Göster

Zoruna mı gitti ? Kıyamam ama :(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 26 Ocak 2021; 22:42:51 >
  • Her yer araba kaynıyor diyenler sadece istanbul için konuşyor ama boş konuşuyor

Avrupa da 28 ülke içerisinde kişi başına düşen araç sayısında 26-27. sıradayız, Romanya bile bizi geçmiş.

Söyleyeceklerim bu kadar. He birde en yaşlı araç sayısı yine ülkemizde

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Zoruna mı gitti ? Kıyamam ama :(((

Alıntıları Göster

ne zoruma gidecek maks 2 seneye ben de alırım bi araba çok şükür

ama yan gelip yatmayıp bileğimin hakkıyla almak mükemmel hissettirecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

ne zoruma gidecek maks 2 seneye ben de alırım bi araba çok şükür

ama yan gelip yatmayıp bileğimin hakkıyla almak mükemmel hissettirecek

Alıntıları Göster

Hayırlı olsun şimdiden. Ayagını yerden kessin yeter. Şükretmeyi ögrenmeliyiz.  

• araba kango. alamadım babama şöyle bir araba ona yanarım. 35 yaşında arabaya biniyoruz rezalet(bu arada yaş arabanın yaşı ben kendim o yaşta da binebileceğimi sanmıyorum)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilerde arabası olan çok rahat evlenecek o seviyeye gelecek artık evde gerek kalmıyacak

• quote:

Orijinalden alıntı: asi_mawi

3310 çıkarsa telefon senin neyine nefes alıyorsan yaşıyorsun diyecekler.  

Alıntıları Göster

Bu sefer faturalı hat senin neyine, kontörlü kullansana derler.

• gelirimiz ortanın bi tık üstü sayılır ama piyasadaki en ucuz arabaları 2-3 yıllık kredilerle alabiliyoruz :d

• Millet "Erkan kartı" alamıyor gardasim sen arabe dan bahsediyorsun arabe neyine bu milletin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugandalı tüccar

Öyle değil mi ???

Aynen kanka, at arabası neyimize yetmiyor.

• star scream S kullanıcısına yanıt
    Hocam o bile 6.5K idi geçen gün bi konuda gördüm
    Millet eyropada o paraya sıfır araba alıyo birim olarak
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.