Şimdi Ara

Nasıl araba alacağız? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
8
Favori
32.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
347 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKp’lilere göre araba lüks lan. Symbol demiş adam. Takip ettikler akgirl ablalar milyon liralık jipte poz keserken onlar kuru ekmekle “uçuooooz” diye bağırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 27 Ocak 2021; 1:42:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dabutcu kullanıcısına yanıt

hep yalan dolan al sana villa: https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-villa-melek-jakuzili-balayi-villasi-861414186/detay

350'ye villa'da kalırsın bu ülkede ab'de bu paraya otobüse zor binersin 50 tane virüslü adamla.

Al sana istanbul'da 300'e villa https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-silivri-klasis-bolgesinde-kiralik-esyali-dubleks-villa-880580429/detay

temiz insanımız nankör nankör.

Çok beğendiğiniz ab'de abd'de bu evlerin bahçesine bile giremezsiniz bu paraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 27 Ocak 2021; 2:52:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

2002 de maaşım 525 TL idi.

2002'de 1500 TL'ye nakit bilgisayar almıştım,

Naktim olmadığı için Pamukbank'dan (bankaların hortumlandığı dönemden kalan) 1500 TL kredi çekmiştim, 10 ayda 2.500 olarak ödemiştim.

Yani maaşımın 5 katına pc aldığımız bir dönemdi. Yeni Türkiye'yi eleştirirken, Eski Türkiye'yi de çok özlemeyin gençler.

Not: Aynı meslekte (askeri personel) şu an maaşım 7000 TL

Bahsettiğin dönemde aynı şimdiki gibi kriz dönemi o zaman ödediğin faizi şuan vergilerle fazla fazla ödüyorsun

• Manyaqçocuk M kullanıcısına yanıt

Antalya kaş evlerinin geceliği o. Aylık 8 bin liradan başlar ve yazlık o evler yavrum.

• Manyaqçocuk M kullanıcısına yanıt

Ne kadar ucuz değil mi? Kesin bu fiyatlar aylık değil yıllıktır hatta az daha zorlarsan tapuyu üzerine yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonel teletabi

Antalya kaş evlerinin geceliği o. Aylık 8 bin liradan başlar ve yazlık o evler yavrum.

Ya IQ su 10 yada aklınca kafa buluyor

• hasanmerto kullanıcısına yanıt

öncelikle vergi yüksekliğinde aynı fikirdeyiz.

arabalardan alınan vergi çoook yüksek.

paran var istediğini alabilirsin ama beğendiğin aracın alırken vergisi yüksek diye alamamak mantıklı neden paranın çoğunu devlete ödeyesin.

• dabutcu kullanıcısına yanıt

Öyle bir ibare yok ilanlarda aylık yazılır ücretler bilginize zaten bütün halk villa'ya taşındı neredeyse istanbul'da

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyaqçocuk

hep yalan dolan al sana villa: https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-villa-melek-jakuzili-balayi-villasi-861414186/detay

350'ye villa'da kalırsın bu ülkede ab'de bu paraya otobüse zor binersin 50 tane virüslü adamla.

Al sana istanbul'da 300'e villa https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-silivri-klasis-bolgesinde-kiralik-esyali-dubleks-villa-880580429/detay

temiz insanımız nankör nankör.

Çok beğendiğiniz ab'de abd'de bu evlerin bahçesine bile giremezsiniz bu paraya.

Nasıl araba alacağız?

• Nasıl araba alacağız? Nasıl araba alacağız? Nasıl araba alacağız? 

• dreamer213 D kullanıcısına yanıt

sizinle her harfine kadar aynı düşünüyorum.

benim anlatmaya çalıştığım aslında şu.

ülkede 80milyonda 40 milyon konuyu açanla aynı kafada.

kimse çabalamıyor. kimse kendine birşey katmıyor. kimse ülkesine birşey katmıyor.

emin olun vasıfsızlıktan bu hale geldi bu ülke.

dünyaca yapılan testler var eğitim durumuyla ilgili türkiye sonlarda.

bu sebeptendir ki lise mezunu vizyonsuz patronlar ( yeni nesiller özel üni mezunu ) hep kendine çalıştıklarıda için.

işçisine hak ettiğini veremiyor. bu ülkede işçide olsan zaten hikaye.

almanya işçi bulamadı topladı dört bir yandan bak 50 yılda gelinen nokta.

bizde liseyi zor okumuş elinde hiç bir mesleği olmayan insanlar dert yanıyor.

ben matematikçiyim analistim bu arada ben yolda 1 lira buldum gittim kendime yatırdım. ilk iphone'umu babam aldığında içini açıp baktım sonra parçaların ne olduklarını falan araştırıp teknolojsiin öğrenemye çalıştım.

ama bu sayede o firmada işe başladım. sermayem kendim diğerleri yatırımım.

tarlan var ekersen birşey bağ olur ekmessen dağ olur.

benim derdim tarlasına birşey ekmeyenler. ve bu ülkenin yüzde 40 hep ağlıyor.

tr yönetimine gelicek olursak dünyanın en saçma para politikasını yönetiyor.

para dışarı çıkmasın diye vergi koyuyor.

evet belki bütün suç şuankilerin değil ama yine benim dediğime kendine birşey katmayanların topluluğu olduğumuz için.

benim arabam var bu arada 1/3 kredili ama mali disiplin sağlıyor bana. bu borcu ödemek için 3 üni meznuyum freelance bile çalışıyorum.

bunu öderken evet abd yada ab ülkelerindekiler daha fazla yoruluyorum ama TR'de doğmayı seçeneklerden ben seçmedim.

• inexo kullanıcısına yanıt

Sebebi peşkeşçi, yolsuzluk yapan, akrabalarını açıkça devletteki görevlere getiren, kendine yakın şirketlere ihale veren Aliyev 'dir.

Kan çekiyor işte naparsın. :D

• patos64 kullanıcısına yanıt
    Ülkeyi yönetenler önce bu milletin 100-150 yıllık birikimi olan yüzlerce tesisi sattılar. Sonra yetmedi ormanları, tarım arazilerini sattılar. Yetmedi çocuklarımızın geleceğini sattılar. Şimdilerde yapılan geçilmeyen yol vs lerin ücretini benim çocuğumun hayatı boyunca vereceği vergileriyle yaptırdılar. Bunun adı yerlilik millilik oldu. Vatanı satmaya vatanseverlik dediler. Durun yapmayın diyene de sen hainsin dediler. Araba, PS5 , ayçiçek yağı vs... boş. Yiyecek ekmek bulabilirse bu millet şükretsin artık.
  • Türkiyede belli bir kesim kendini nasıl ezik nasıl değersiz hissediyorsa herşey adamlara lüks geliyor çok ilginç gerçekten. Zaman değişti devir değişti zamana ayak uydurcaksın dokunmatik telefon lüksmüş bmw Mercedes lüks almamalıymışız. Adam bunları kullanacak kadar kendinde değer görmüyor düşünün artık nasıl eziklenmişse geçmişte çok acı gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim kara cahil halkımıza araba bile fazla.

50 cc'lik her yeri plastik gaza bastığında ancak 1 dakika sonra kalmayı beceren motosiklet nelerine yetmiyor..

Şükür şükür demekten başka hiç bir iş yaptıkları yok..

• Araba almayın alırsanız bu seferde hırsızıyla uğraşıyorsunuz.

Nasıl araba alacağız?

• Bisiklete binin sizde. Utanacak bir şey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrjudge07

öncelikle vergi yüksekliğinde aynı fikirdeyiz.

arabalardan alınan vergi çoook yüksek.

paran var istediğini alabilirsin ama beğendiğin aracın alırken vergisi yüksek diye alamamak mantıklı neden paranın çoğunu devlete ödeyesin.

Öyle dersen eyvallah. Katilirim, imzami atarim

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.